ΠΟΙΑ…..ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

ΑΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

photo: sicret-life.gr

Σίγουρα αν το καλοσκεφτεί κανείς, η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη. Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς στο να επιλέξεις ένα αγόρι για σύντροφό σου, δεν είναι φυσικά μόνο τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά όπως η ομορφιά, ένα καλογυμνασμένο σώμα, ή το μορφωτικό του επίπεδο αν θες, αλλά πρόκειται γι’ αυτό που λένε “χημεία”.

Η “χημεία” λοιπόν είναι εκείνο, το απαραίτητο συστατικό στοιχείο, που θα συμβάλει στην δημιουργία μιας υγιής, όμορφης σχέσης, μεταξύ δύο ανθρώπων. Και……τι είναι αυτό που αποκαλούμε χημεία?

“Χημεία” είναι η έλξη που αισθάνεσαι για το αντίθετο φύλλο. Είναι “αυτό το κάτι” που εντοπίζεις και ξεχωρίζεις στον άλλο, από την πρώτη στιγμή που τον συναντάς και σε κάνει να τον θες πάρα πολύ. Αυτό που σε κάνει να θεωρείς τον άλλο, ό’ τι είναι “το άλλο σου μισό”. Ένα ξεχωριστό, διαφορετικό άτομο από τα συνηθισμένα, που επιλέγεις να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί του. Το άτομο που θεωρείς, -ό’ τι ενώ γνωριζόσαστε, εδώ και μόλις λίγες ώρες-, ότι τον ξέρεις εδώ και χρόνια.

Κι’ όμως αυτό το άτομο έχεις πιθανότητες, να το συναντήσεις κάποια στιγμή στην ζωή σου, είτε αργά, είτε σύντομα. « Έτσι ξαφνικά», -όπως λέει και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου-, μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις και έχεις απογοητευτεί στον αισθηματικό τομέα, εκεί να εμφανιστεί και να σου αλλάξει την ζωή, μια για πάντα.

Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα, να συναντήσεις κάποιον, ωραίο εμφανισιακά, να συγκεντρώνει “όλο το πακέτο” εξωτερικά…. και αυτό που αποκαλούμε “εσωτερικός κόσμος”, να έχει τα “μαύρα του τα χάλια”. Να έχει την χειρότερη συμπεριφορά απέναντί σου, από αυτή που θα περίμενες. Η άλλη περίπτωση είναι, να έχει κάποιος μέτρια εμφάνιση και να είναι “μάλαμα” παιδί. Φυσικά, μπορεί να συμβούν και τα αντίθετα αποτελέσματα και στις δυο περιπτώσεις.

Θα μου πεις, συμβαίνουν να ισχύουν και κάποιες ακραίες περιπτώσεις ορισμένων ανθρώπων μερικές φορές, για τις οποίες θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Υπομονή-υπομονή πόσο άλλη? Σίγουρα η υπομονή έχει και τα όριά της. Απ’ την άλλη, σπανίζουν οι περιπτώσεις που θα πετύχεις κάποιον, να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα απαραίτητα θετικά χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω και ο χαρακτήρας του μάλιστα, να είναι και τόσο καλός.

Ό’ τι και να πούμε, καταλήγουμε στην “χημεία”, Το καλύτερο βέβαια σε κάθε περίπτωση, είναι… πέρα από το συστατικό της “χημείας” που είναι το νούμερο ένα στοιχείο επιλογής αγοριού-,είτε έχει σχετικά ωραία εμφάνιση (επειδή κανένας δεν είναι τέλειος), είτε έχει μέτρια εμφάνιση -, να μας εμπνέει σεβασμό, εμπιστοσύνη, αλληλοκατανόηση και ενδιαφέρον, για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε μαζί του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο