ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ- ( ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ / ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 )

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί και πάλι να επιδείξετε ψυχραιμία, καθ’ ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις, μια και  ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται  απέναντί σας (στον Ζυγό) και μάλιστα η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα, έχει ως αποτέλεσμα να σας δυναμιτίζει απρόβλεπτα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, φέρνει κάποιες μικροκαθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα. Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη, σας ευνοεί και σας φέρνει ευκαιρίες, βελτιώνοντας τις σχέσεις και τις επαφές σας, στην καθημερινότητά σας. Η σταθεροποιητική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, σας προωθεί οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντί σας (στον Σκορπιό), επανεξετάζετε τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών από την αρχή, ωστόσο χρειάζεται να επιδείξετε προσοχή και να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, φέρνει κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις υγείας και εργασίας, αλλά μην αποθαρρύνεστε, οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν όποτε τους το ζητήσετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη(κυβερνήτη σας), σας φέρνει αλλαγές στον οικονομικό και αισθηματικό τομέα, ωστόσο σταθεροποιούνται σχέδια. Αξιοποιήστε κάθε πληροφορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, ο Ερμής(πλανήτης της επικοινωνίας) ανάδρομος, σας φέρνει κοντά με κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Προσοχή σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα και παραπλανήσεις, μην προσπαθήσετε να αναμείξετε τις καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, σας κάνει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Χρειάζεται προσοχή. Παρ’ όλα αυτά, λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες, αξιολογήστε τες και λάβετε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, ευνοεί τον τομέα της υγείας και εργασίας. Αυτή την περίοδο όμως, σας απασχολεί έντονα ο αισθηματικός τομέας, ωστόσο για προλάβετε τις δυσκολίες που θα φέρει η δυσαρμονική όψη (Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, την Τρίτη στις 5Νοεμβρίου),χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας(οικογενειακές-φιλικές). Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και απρόβλεπτα γεγονότα, ωστόσο στο τέλος αυτής, βελτιώνονται σχέσεις και συνεργασίες που είχαν κάπως διαταραχθεί. Αξιοποιήστε κατάλληλα, τα μηνύματα που έρχονται σε εσάς.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Τοξότη( ζώδιο επίσης της φωτιάς), σας κάνει να «λάμπετε», φέρνει απίστευτη εύνοια στον αισθηματικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά η ανάδρομη πορεία του Ερμή (στον Σκορπιό, επίσης σταθερό ζώδιο), σας κάνει να ασχολείστε με οικογενειακά θέματα, τα οποία αναθεωρούνται με κάποιο τρόπο και στην πορεία όμως ρυθμίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα(όψη δυσαρμονική), θα προσέξετε λίγο παραπάνω τον τομέα της υγείας σας. Παλιές υποθέσεις αναθεωρούνται και αλλάζουν τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή(κυβερνήτη της σας), θα προσέξετε λίγο παραπάνω την επικοινωνία σας με τους άλλους, ώστε προνοώντας, να αποφύγετε τις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που πιθανότατα να δημιουργηθούν. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις, ωστόσο λόγω της δυσαρμονικής όψης Άρη-Πλούτωνα (Τρίτη 5 Νοεμβρίου), θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως (εκείνες τις ημέρες) τα μεγάλα ανοίγματα και τις υπερβολές. Στο τέλος της εβδομάδας, διορθώνονται τα πράγματα, φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σας, προωθούνται και σταθεροποιούνται σχέδια. Καταφτάνουν πληροφορίες, που σας βάζουν σε σκέψεις και αναθεωρήσεις πολλών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι μου Ζυγοί, αδιαμφησβήτητα ο τομέας που βάλετε αυτή την περίοδο, είναι ο οικονομικός. Προσοχή σε εντάσεις και μικροατυχήματα, λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή (ανάδρομος στον Σκορπιό), καθώς φέρνει παρανοήσεις και καθυστερήσεις πολλών θεμάτων.Λόγου της δυσαρμονικής όψης(Άρη-Πλούτωνα), οικογενειακά θέματα, έρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο, γι’ αυτό εξομαλύνετε τις καταστάσεις με διπλωματικό τρόπο και μην προτιμήστε  να μην φτάσετε στα άκρα.Το θετικό για εσάς, είναι η είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη(κυβερνήτης σας), που θα ευνοήσει την καθημερινότητά σας και τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, σας φέρνει απίστευτη εύνοια, καθ’ ότι ανεβάζει τις “μετοχές” σας στον οικονομικό τομέα.Την περίοδο αυτή ασχολείστε με οικογενειακά θέματα. Ωστόσο εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Τοξότη, θα πρέπει εντάσεις, παρεξηγήσεις και λάθη που θα προκύψουν.Η δυσαρμονική όψη Άρη-Πλούτωνα, σας δυσκολεύει. Μην επιχειρήσετε κανένα ρίσκο. Στο τέλος της εβδομάδας, λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες και βοήθεια από φίλους και συνεργάτες σας. Σταθεροποιούνται σχέδια.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Αγαπημένοι Τοξότες, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας (πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών)αυξάνετε η γοητεία σας με πολύ γρήγορο ρυθμό. Άλλωστε η πορεία του πλανήτη Δία στο ζώδιό σας (εδώ και 11 μήνες), σας έφερε ό’ τι καλύτερο στην ζωή σας. Για τους υπόλοιπους, εκμεταλλευτείτε τον τελευταίο μήνα της παραμονής του, στο ζώδιό σας και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο. Προσοχή όμως, στην ανάδρομη πορεία του Ερμή, που φέρνει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι απαγορευτική για κάθε οικονομικό ρίσκο. Πρόσωπα της οικογένειας σας βοηθούν. Αξιοποιήστε πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι Αιγόκεροι, η περίοδος αυτή σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Ο Άρης στον Ζυγό, καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Τοξότη, φέρνουν εντάσεις τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικά θέματα, για τα οποία θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη προσοχή.Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, σας προτρέπει σε μυστικές συναντήσεις. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σας δυσκολεύει. Μην προχωρήσετε σε μεγάλα ρίσκα. Στο τέλος της εβδομάδας, πραγματοποιούνται πολλά από τα σχέδια που είχατε καταστρώσει και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (από της 1η Νοεμβρίου), σας κάνει γοητευτικούς και ακόμη πιο κοινωνικούς. Ωστόσο η δυσαρμονική όψη Άρη-Πλούτωνα (στις 5 Νοεμβρίου), είναι μια όψη που θα πρέπει να προσέξετε, καθώς φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τα οποία όμως(κατά κάποιο τρόπο) στο τέλος της εβδομάδας, προωθούνται ανέλπιστα. Ευνοείστε σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μην αφήστε καμία πληροφορία αναξιοποίητη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, από την μία η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Σκορπιό, σας φέρνει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, από την άλλη όμως σας αποζημιώνει η παρουσία του εκεί, καθώς ανεβάζει τις μετοχές σας στον ερωτικό τομέα (Ερμής στον Σκορπιό, επίσης ζώδιο του νερού). Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, φέρνει θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα, που μέχρι πριν δεν βρισκόντουσαν και στα καλύτερά τους. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Πλούτωνα, φέρνει ανατροπές στα σχέδιά σας. Στο τέλος της εβδομάδας, ευνοούνται τα προσωπικά σας σχέδια, τα οποία και σταθεροποιούνται με κάποιο τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο