ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, απελευθερώνεστε από καταστάσεις που αφορούσαν θέματα σχέσεων και σας πίεζαν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα οικονομικά και να εστιαστείτε σε θέματα υγείας, αλλά και εργασίας. Με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή στις 20 Νοεμβρίου, τελειώνουν σιγά-σιγά οι αναβολές που υπήρχαν. Η σύνοδος (Αφροδίτη-Δία)στις 24 του μήνα, είναι μεν ευνοϊκή για εσάς, κυρίως σε αισθηματικά θέματα, απ’ την άλλη όμως η ταυτόχρονη δυσαρμονική όψη την ίδια ημέρα( Άρη-Ουρανού), σας καλεί να αποφύγετε επικίνδυνες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, σας καλεί να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Αν και οι καθυστερήσεις λαμβάνουν ένα τέλος, είναι περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και εργασίας, καθώς με και με τους ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός σας. Η ευνοϊκή όψη (Αφροδίτης-Δία) στις 24, σας φέρνει μεν τύχη σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα, αλλά η δυσαρμονία του Άρη με τον Ουρανό, σας καλεί να είστε προσεκτική, γιατί επικρατεί ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις σας, κάτι για το οποίο, δεν θα πρέπει να είστε αυτός/αυτή που θα το αναζωπυρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι Δίδυμοι, θέματα υγείας και εργασίας θα σας απασχολήσουν. Παράλληλα όμως ασχολείστε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσίας σας. Με την ορθόδρομη πλέον πορεία -του κυβερνήτη σας Ερμή-σας οδηγεί στην υλοποίηση σημαντικών εργασιακών σας σχεδίων. Είναι περίοδος που θα ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειά σας. Εύνοια σε αισθηματικά θέματα, αλλά και ταυτόχρονη προσοχή, ιδιαίτερα στις 24 Νοεμβρίου, όπου η ημέρα είναι άκρως αντιφατική. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη(απέναντί σας), σας φέρνει τύχη σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, τελειώνει μια περίοδος που επηρεαζόντουσαν τα οικογενειακά σας θέματα. Σιγά-σιγά απομακρύνετε ο “αρνητικός τους χαρακτήρας” και βλέπετε τις πλέον τις καταστάσεις σε πιο ήρεμο κλίμα. Ο Άρης πλέον κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό και σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας στα αισθηματικά, για τα οποία θα κληθείτε να πάρετε και κάποιες αποφάσεις. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας, λόγω της εισόδου του Ήλιου, στον Τοξότη. Η εκρηκτική όψη Άρη-Ουρανού στις 24 του μήνα, σας καλεί αποφύγετε να εμπλακείτε σε επικίνδυνες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας θέματα. Οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη που γινόντουσαν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, λαμβάνουν ένα τέλος. Η είσοδος του Ήλιου στον φιλικό σας Τοξότη(επίσης ζώδιο της φωτιάς), σας φέρνει απίστευτη εύνοια σε αισθηματικά θέματα. Είναι ένα διάστημα που σας απασχολούν πολλά θέματα ταυτόχρονα. Προσπαθήστε με ηρεμία να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 24 Νοεμβρίου, προκύπτουν εκρηκτικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, σας έφερε καθυστερήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας, τώρα όμως τελειώνει ένα διάστημα που επικρατούσε το κλίμα ασυνεννοησίας στις σχέσεις σας, αλλά και οι ατελείωτες αναβολές. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό, σας καλεί να αναλάβετε δράση και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ζωής. Προσοχή σε οικονομικά θέματα. Νέα πλέον σχέδια ευνοούνται και προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένα διάστημα που σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις 24 Νοεμβρίου, με την εκρηκτική όψη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, τελειώνει σιγά-σιγά μια περίοδος που σας φόρτιζε έντονα, καθώς ο πλανήτης Άρης εγκαταλείπει πλέον το ζώδιό σας και έτσι απελευθερώνεστε από θέματα που σας πίεζαν εδώ και καιρό. Τώρα από τον Σκορπιό, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά, όπου με κατάλληλους χειρισμούς, θα προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρανοήσεις και λάθη, παίρνουν τέλος, καθώς τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προσωπικά θέματα κάνουν την εμφάνισή τους και σας καλούν να εστιάσετε την προσοχή σας εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, σε θέματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εντάσεις, βιασύνες και μικροατυχήματα. Είναι μια περίοδος δράσης για εσάς και καταστάσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσαν(λόγο της ανάδρομης μέχρι τώρα πορείας του Ερμή), προωθούνται ως δια μαγείας. Ευνοούνται οι επαφές με τους γύρους σας, αρκεί να γίνονται όλα σ’ ένα ήρεμο κλίμα. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Ουρανού, στις 24 Νοεμβρίου, δυναμιτίζει τις καταστάσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, καταστάσεις που είχαν καθυστερήσει(εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή), τώρα μπαίνουν σε εκκίνηση. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας κάνει λίγο μυστικοπαθής, ενώ παράλληλα επικρατεί έντονο παρασκήνιο. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε έντονες επαφές με φίλους, είστε πολύ κοινωνικοί και τα εργασιακό σας κομμάτι, σας απασχολεί έντονα. Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Δία, σας φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας, όμως η εκρηκτική όψη την ίδια ημέρα Άρης-Ουρανού, σας προτρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, η είσοδος του Άρη από τον Σκορπιό, ευνοεί τα σχέδιά σας. Τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, καταστάσεις που μέχρι πρότινος καθυστερούσαν, προωθούνται δυναμικά. Ατελείωτες επαφές και συζητήσεις, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σας. Επιλύονται επαγγελματικά θέματα και σκέψεις για οικονομικές συμφωνίες, έρχονται στο προσκήνιο, για να προχωρήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις 24 Νοεμβρίου, με την δυσαρμονική-εκρηκτική όψη Άρη-Ουρανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, σας προτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, σε επαγγελματικά θέματα, για τα οποία θα δώσετε «μάχες». Οι αναβολές λαμβάνουν τέλος, με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή. Οικονομικά θέματα προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι στο πλευρό σας και σας βοηθούν. Νέα πλάνα στην ζωή σας, μπαίνουν σε φάση εκκίνησης. Προσοχή στις 24 Νοεμβρίου, -λόγω της δυσαρμονικής όψης Άρη-ουρανού-, είναι μια “εκρηκτική ημέρα”.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή θα δείξετε σε θέματα υγείας και εργασίας. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό, ευνοεί τα σχέδιά σας και ιδιαιτέρως δε, τα οικονομικά σας. Είναι μια περίοδος, όπου ασχολείστε με τον σύντροφό σας και με τους συνεργάτες. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, ανεβάζει την κοινωνικότητά σας στα ύψη. Η επικίνδυνη όψη στις 24 του μήνα, σας προτρέπει να μην εμπλακείτε σε δύσκολες-εκρηκτικές καταστάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο