ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΙΚΟ AGNES”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Οκτώ κορυφαίοι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, όπως οι: Louis Vuitton, Lacoste, Ralph and Russo, Miu Miu, Chanel, Agnes B., Alexander McQueen, και Giambattista Valli, προτείνουν τις νέες τους δημιουργίες- για όλες τις εποχές, του νέου έτους που έρχεται-, προβάλλοντάς τες μέσα από το διαχρονικό-πολυσυζητημένο, γαλλικό περιοδικό «ELLE FRANCE», για όλες τις σύγχρονες γυναίκες και όλους τους φινετσάτους άνδρες, που λατρεύουν την κομψότητα και το στυλ επάνω τους.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΔΑΣ: “AGNES”, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ

ΓΙΑΤΙ…ΟΙ ΚΟΜΨΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΤΥΣΙΜΟ.

Φορέματα midi και maxi, για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, επίσημου, αλλά και καθημερινού χαρακτήρα, ταγέρ και κοστούμια, για πιο σοβαρές εμφανίσεις, αλλά και ολόσωμες φόρμες (ζιπ κιλότ). Επίσης κοντά σορτσάκια και φανταχτερά μπλουζάκια, σαλοπέτες, μονόχρωμες αλλά και πολύχρωμες δημιουργίες, σε καρό και φλοράλ, με δαντέλες, αλλά και διαφάνειες, δερμάτινα μπουφάν με κρόσια και καμπαρντίνες, για όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες, ντύνουν την κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται. Συνοδεύονται από ωραιότατα αξεσουάρ, όπως πολύχρωμες δερμάτινες τσάντες, (κλασικές, ή περίεργες) καπέλα και λουλούδια.

ΓΙΑΤΙ…Ο ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ!

Κοστούμια μοντέρνου χαρακτήρα και στυλ, με έντονα χρώματα, μπουφάν, καμπαρντίνες και ημίπαλτα, trendy T-shirt και παντελόνια σε φαρδιά, αλλά και στενή γραμμή, ολόσωμες φόρμες και αξεσουάρ όπως γραβάτες και καπέλα, συνθέτουν το σκηνικό, για έναν καλοντυμένο κομψό άνδρα, σε όποια ηλικία κι’ αν βρίσκεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΙΚΟ AGNES”!”

  1. KATERINA

    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ EVER.

Αφήστε ένα σχόλιο