ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ!

ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού, από απόψε το βράδυ και τα δυτικά θα έχουμε  πολλές βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά  και Πελοπόννησο, μαζί σε συνδυασμό με πολύ θυελλώδεις νοτιάδες που θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 8-9 μποφόρ τοπικά.

Μέσα στη νύχτα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν πιο ανατολικά και αύριο συνολικά, θα είναι ημέρα κακοκαιρίας για την χώρα μας, με πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Τα έντονα φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Στερεά, Θεσσαλία, Μακεδονία τοπικά και στο αιγαίο. Νοτιάδες θα επικρατήσουν στο αιγαίο 8-9 μποφόρ τοπικά, η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς στα βόρεια και έως 20 στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική, βροχές και καταιγίδες από απόψε τη νύχτα, μέχρι αύριο το πρωί, ισχυροί νοτιάδες μέχρι 8 μποφόρ με εξασθένηση και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στα βόρεια και ιδιαιτέρως δε στην Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν πολλές ισχυρές βροχές, με ισχυρούς ανατολικούς ανέμους, που φτάνουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία να φτάνει τους 15 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, τα κύρια φαινόμενα θα περιοριστούν μέσα στο Αιγαίο και την Κρήτη, ενώ την Τετάρτη, θα σταματήσουν παντού και ο καιρός θα βελτιωθεί σε ολόκληρη την χώρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ!”

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ’ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο