ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΝΕΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΩΣ 1ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ).

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θέλει λίγη προσοχή, καθώς επηρεάζει ακόμη η εκρηκτική όψη Άρη-Ουρανού, με μία μικρή όμως δόση εύνοιας, από την συναρπαστική ταυτόχρονα όψη Δίας-Αφροδίτη. Είναι μέρες που ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά θέματα, για τα οποία και θα δεχτείτε παράλληλα, θετικές επιδράσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που κάνει με τον Ουρανό, είναι άκρως ευνοϊκό, αφού οικονομικά και ερωτικά μπορούν να πάρουν τώρα μια απρόβλεπτα-ευχάριστη θετική τροπή. Στο τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερο, σας ενισχύει σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της επηρεάζεται από τις όψεις της προηγούμενης ημέρας, με μία τάση προσοχής, μέσα σ’ ένα κλίμα ερωτισμού. Η νέα σελήνη στις 26 από ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται καινούργια ξεκινήματα, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης σ’ ένα ζώδιο επίσης γήινο για’ σας τον Αιγόκερο, φέρνει ευνοϊκές προοπτικές σε κάθε αισθηματικό-οικονομικό σας ρίσκο. Άλλωστε είναι περίοδος όπου θα υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες και θα προωθηθούν πολλά από τα σχέδιά σας, αν επιχειρήσετε να δράσετε σε αυτό τον τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στις αρχές του μήνα, καθώς ο πλανήτης Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού(απέναντί σας), δυναμιτίζει τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο παραπάνω, καθώς επικρατούν καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, καθώς η εισέρχεται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας. Τα οικονομικά και αισθηματικά σας θέματα, μπαίνουν σε φάση εκκίνησης, αφού η Αφροδίτη πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι άκρως ευνοϊκή και σας επηρεάζει θετικά. Πολλά από τα σχέδιά σας, θα μπουν σε τροχιά σταθεροποίησης. Στις αρχές του νέου μήνα, θέματα υγείας και εργασίας που σας απασχόλησαν, τώρα σταδιακά “εξανεμίζονται” από το «κάδρο των σκέψεών σας».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία τάση προσοχής, αφού επηρεάζει ακόμη η εκρηκτική όψη της προηγούμενης ημέρας. Είναι ημέρες που ευνοούνται οι κινήσεις σας, σε κάθε νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα σκεφτείτε να προωθήσετε. Θα πρέπει όμως να είστε σε φάση να αντιληφθείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, αν δηλαδή είναι πραγματοποιήσιμα πολλά από τα σχέδιά σας που σκέφτεστε να κάνετε ή όχι, καθώς ο Ποσειδώνας, γίνεται πλέον ορθόδρομος και σας βάζει σ’ ένα τέτοιου είδους δίλημμα. Σημαντική επιτυχία θα έχετε στον ερωτικό τομέα, καθώς η Αφροδίτη(πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών), βρίσκεται πλέον απέναντί σας(στον Αιγόκερο) και σας ευνοεί απίστευτα. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, με θετική προοπτική.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, είναι μια περίοδος που τα αισθηματικά θέματά σας, βρίσκονται σε πολύ ευνοϊκή τροχιά. Η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη(επίσης της φωτιάς), σας προτρέπει να ασχοληθείτε με νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης από τον Αιγόκερο, φέρνει θετικά αποτελέσματα σε θέματα υγείας, αλλά και εργασίας. Αναπάντεχα ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο αν καλομελετήσετε καλά τις καταστάσεις, θα επέλθει η σταθερότητα. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέξετε να μην αναμειχθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση, καθώς ο Άρης(σε σταθερό επίσης ζώδιο), σας δυναμιτίζει απρόβλεπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, είναι ένα διάστημα ευνοϊκό για εσάς, αλλά πάντοτε χρειάζεται να προσέχετε σε κάθε νέα σας κίνηση. Η νέα σελήνη στο Τοξότη, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, αλλά η είσοδος απ’ ΄την άλλη της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου(επίσης γήινο), σας υπόσχεται πολλά, καθώς συζητήσεις και συναντήσεις που θα κάνετε, ευνοείστε απίστευτα. Είναι μια περίοδος που τα σχέδιά σας μπορούν να σταθεροποιηθούν, θα έχετε απίστευτη ενέργεια και προωθείτε με κάθε τρόπο κάθε νέα σας εκκίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινάει με μία δόση προσοχής, καθώς επηρεάζει ακόμη η εκρηκτική όψη της προηγούμενης ημέρας, ωστόσο η νέα σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα ευνοήσει τα νέα σας ξεκινήματα. Είναι άλλωστε μια περίοδος, που τα θέματα- εντός οικογενειακού περιβάλλοντος- που σας είχαν απασχολήσει-μέχρι πρότινος-, τώρα με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερο, καταλαγιάζουν σε σημαντικό βαθμό. Είναι καιρός που μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αφού στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει αρκετή εύνοια. Αρχές του μήνα έρχεστε κοντά σε αγαπημένα-οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας απαιτεί την προσοχή σας, καθώς η εκρηκτική όψη της προηγούμενης ημέρας, σας προκάλεσε αρκετές εντάσεις. Η νέα σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Συζητήσεις και ατελείωτες συναντήσεις (συναισθηματικού περιεχομένου), σας κάνουν ευχάριστη την καθημερινότητά σας, αφού το ερωτικό σας κομμάτι ευνοείτε απίστευτα. Συμφωνίες ευνοούνται και σταθεροποιούνται σε σημαντικό βαθμό. Θέματα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η άκρως ευνοϊκή σύνοδος Αφροδίτης-Δία, από την προηγούμενη ημέρα, σας φέρνει απίστευτη εύνοια, τόσο σε αισθηματικά, όσο και σε οικονομικά θέματα. Νέα ξεκινήματα προωθούνται, αλλά πάντοτε με μια δόση προσοχής. Είναι περίοδος που θα πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες, τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας φέρνει τύχη σε και σε αυτούς τους τομείς. Πολλά από τα σχέδιά σας, παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή. Ατελείωτες επαφές και συναντήσεις, σας κρατούν σε εγρήγορση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία τάση προσοχής, αφού επηρεάζει ακόμη η εκρηκτική όψη της προηγούμενης ημέρας. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, ανεβάζει τις μετοχές σας, αφού στον ερωτικό τομέα θα σημειώσετε σημαντική επιτυχία. Η νέα σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τα νέα ξεκινήματά σας, τα οποία μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συζητήσεις  και συμφωνίες που θα κάνετε τώρα, μπορούν να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή και να διαρκέσουν στον χρόνο. Στις αρχές του μήνα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτεί προσοχή σας, λόγω της εκρηκτικής όψης που ακόμη επικρατεί, όμως στην συνέχεια η νέα σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σας φέρνει νέα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας. Προσοχή στις «μυστικές» συναντήσεις που θα κάνετε, μην αποκαλυφθούν. Είναι μια περίοδος που συζητήσεις και συμφωνίες που θα αποφασίσετε να κάνετε, θα έχουν μια απίστευτη ευνοϊκή τροπή. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας, προς το τέλος της εβδομάδας, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, η πρώτη ημέρα της εβδομάδας, απαιτεί την προσοχή σας, αφού η εκρηκτική όψη της προηγούμενης ημέρας, ακόμη επηρεάζει. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, όμως με μία δόση προσοχής. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη. Απρόβλεπτες συναντήσεις και συζητήσεις που θα κάνετε, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Πολλά από τα σχέδιά σας, μπορούν να σταθεροποιηθούν. Στο τέλος της εβδομάδας, θέματα της καθημερινότητά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο