ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΩΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα  μου Κριαράκια, είστε σε μια περίοδο που η κοινωνικότητά σας, βρίσκεται στα ύψη. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα υπάρξουν συναντήσεις και μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνετε, θα πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε νέα πληροφορία που θα λάβετε. Τώρα, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά, για το τι θα πρέπει να πράξετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, η σελήνη στο ζώδιό σας είναι λίγο παραπλανητική, γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε και τόσο εύκολα αυτά που θα ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι ατελείωτες. Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, ένα επίσης γήινο ζώδιο, είναι ευνοϊκή για εσάς και σας δίνει ώθηση να προωθήσετε τα σχέδιά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό το διάστημα έχετε έντονες επαφές με τους γύρω σας και πολλές συζητήσεις μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε, γιατί τα οικονομικά σας θέματα, δεν θα έχουν και τόσο ξεκάθαρη χροιά. Μπαίνετε σε έντονους προβληματισμούς, γύρω από ένα επαγγελματικό ζήτημα. Τα συναισθηματικά σας όμως θέματα σας ανταμείβουν, αφού η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σας κάνει να σκέφτεστε μ’ ένα τρόπο πολύ βαθύ, εσωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει με νέες προτάσεις στο “τραπέζι των διαπραγματεύσεων”. Αξιοποιήστε κάθε καινούργια πληροφορία που θα λάβετε. Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, σας κάνει να προβληματίζεστε πάνω σε οικονομικά σας θέματα, ωστόσο, θα υπάρξουν λύσεις. Κάνετε συναντήσεις αυτό το διάστημα και ατελείωτες συζητήσεις. Προσέξτε όμως προς το τέλος της εβδομάδας, να αποφύγετε κάθε οικονομική κίνηση, γιατί η ημέρα κρύβει εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, θα υπάρξουν έντονες επαφές με τους γύρους σας. Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, οι σχέσεις σας τώρα παίρνουν μία άλλη μορφή. Είναι περίοδος που θα ασχοληθείτε έντονα με την συναισθηματική ζωή και θα προσπαθήσετε να βάλετε τα θέματα σε μία τάξη. Νέα ξεκινήματα κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο ο πλανήτης Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού(επίσης του νερού), σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς, αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς και σε θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, είναι ένα διάστημα που σας απασχολούν έντονα θέματα εργασίας και υγείας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ζυγίστε κάθε πληροφορία που θα λάβετε και αξιοποιήστε την καταλλήλως. Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Είναι μία περίοδος στην οποία θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ωστόσο θα πρέπει να είναι άκρως μελετημένες, ώστε να μην πέσετε σε καμία παγίδα, αφού προς το τέλος της εβδομάδες κυριαρχεί έντονα το φαινόμενο της εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, είναι μια περίοδος που σας απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς και τα θέματα της υγεία σας. Με την είσοδο όμως του -πλανήτης της επέκτασης- Δία, σ’ ένα επίσης γήινο ζώδιο για εσάς, σας φέρνει απίστευτη εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Δώστε βάση σε αυτά που έχει να σας πει ο σύντροφός σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα οικονομικά σας ζητήματα, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ημέρες κρύβουν εξαπατήσεις, γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε ότι κι’ αν σας πουν.

ΖΥΓΟΙ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, θέματα υγείας και εργασίας σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα, ωστόσο με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, ευνοούνται τα οικογενειακά σας θέματα. Έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας και ίσως σας εκφράσει κάποια παράπονα˙ πλησιάστε τον. Είναι μία περίοδος, όπου θα υπάρξουν έντονες λογομαχίες, ωστόσο με την διπλωματία που σας διακατέχει, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτές. Προσοχή σε παγίδες και εξαπατήσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτές˙ πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, είναι μία περίοδος που σας βρίσκει πολύ ανανεωμένους. Η είσοδος του Δία από τον Αιγόκερω, σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχετε  έντονες επαφές με φίλους και δέχεστε την συμπαράστασή τους. Τα αισθηματικά ζητήματα οδεύουν προς το καλύτερο, ωστόσο θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα της υγείας σας, την οποία έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε τις εξαπατήσεις, κυρίως σε οικονομικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, ατελείωτες επαφές και συζητήσεις θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Η είσοδος του Δία, στον επόμενο ζώδιο από εσάς τον Αιγόκερω, σας κάνει να εστιάζετε την προσοχή σας, σε οικονομικά θέματα. Αξιοποιήστε κατάλληλα κάθε νέα πληροφορία που θα “εισπράξετε”. Μην παραμελείτε τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι χρειάζονται άμεσα την βοήθειά σας. Πρόκειται για ένα διάστημα, όπου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις, ωστόσο μην δίνετε αφορμή για περεταίρω σχόλια. Προς το τέλος της εβδομάδας, κυριαρχούν οι απατηλές καταστάσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, ο πλανήτης της τύχης, αλλά και της επέκτασης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας. Ύστερα από ένα δύσκολο σχετικά διάστημα που περάσατε, τώρα είναι η ώρα να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα, μπορούν να αποδώσουν. Αξιολογήστε καταλλήλως κάθε νέα πληροφορία. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να εστιάσετε εκεί την προσοχή σας. Θα υπάρξει βοήθεια από τον άμεσο περιβάλλον σας. Προς το τέλος της εβδομάδας κυριαρχούν εξαπατήσεις, κυρίως σε οικονομικά θέματα, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, με την είσοδο του Δία στο προηγούμενο ζώδιο για εσάς τον Αιγόκερω, θα υπάρξουν αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και συναντήσεις που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παραμείνουν(όσο είναι δυνατόν)κάπως κρυφές. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Κάθε νέο σας ρίσκο, θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένο. Είναι μια περίοδος που κυριαρχούν οι εντάσεις, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή ιδιαιτέρως στο τέλος της εβδομάδας, υπάρχει κάτι το απατηλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, ευνοεί κάθε συναισθηματική σας κίνηση. Τα θέματά σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βρίσκετε αποδοχή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε στόχους και με τους κατάλληλους χειρισμούς από εσάς, θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε οικονομικά θέματα, καθώς οικονομικές συναλλαγές αυτό το διάστημα δεν ευνοούνται. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο