ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΣ 9, ΈΩΣ ΤΗΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για εσάς, αφού ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φιλικό ζώδιο για εσάς ζώδιο (επίσης της φωτιάς), φέρνοντας τύχη στην επικοινωνία με τους γύρους σας, αλλά και την οργάνωση ταξιδιών. Θα προσέξετε γύρω στις 11 του μήνα, τα αισθηματικά και επαγγελματικά σας θέματα, γιατί η σύνοδος Αφροδίτη-Κρόνου δεν είναι και τόσο στα δικά σας νερά. Απ’ την άλλη, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι και  τόσο δυσαρμονική για το ζώδιό σας. Στο τέλος της εβδομάδας η ευνοϊκή όψη  Δία-Ουρανού, σας φέρνει απρόσμενα θετικά γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σας φέρνει θετική εύνοια σε οικονομικά θέματα. Δυο μέρες αργότερα θα υπάρξει σταθεροποίηση στον οικονομικό, αλλά και συναισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, σας φέρνει κοντά με την ανάγκη τα τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, όπου με κατάλληλη σκέψη τα σχέδια σας μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ευνοϊκό τρίγωνο Δία-ουρανού, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με καινούργια πλάνα στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, με την είσοδο του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει σ’ ένα δίλλημα, καθώς αναμοχλεύετε ξανά και ξανά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Γύρω στις 11 του μηνός θα προσέξετε λίγο της οικονομικές και συναισθηματικές σας καταστάσεις , καθώς η όψη Αφροδίτης-Κρόνου, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Άλλωστε αυτές τις ημέρες τα θέματα αυτάθα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να είστε πανέτοιμη να τα χειριστείτε καταλλήλως. Προς το τέλος της εβδομάδας, αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και εργασίας. Γύρω στις 11, προσέξτε λίγο παραπάνω τα συναισθηματικά σας θέματα, γιατί θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας φέρει διλλήματα και θα σας κάνει να σκεφτείτε σε βάθος τις καταστάσεις της ζωής σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και η ευνοϊκή όψη Δία-Ουρανού θα σας φέρει νέες ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σ’ ένα ζώδιο επίσης της φωτιάς, σας φέρνει απίστευτη εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρους σας, καθώς θα κάνετε πολλές συναντήσεις, αλλά και εύνοια σε κάθετή που σχετίζετε με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Θα προσέξετε ωστόσο τα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα, καθώς η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει προβλήματα σε αυτός τους τομείς. Προς το τέλος της εβδομάδας, βρίσκεται λύσεις σε οικονομικά θέματα. Προσέξτε λίγο παραπάνω τον τομέα της υγεία σας. Η ευνοϊκή όψη Δία-ουρανού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα. Είναι μια περίοδος που η ζωή σας είναι αρκετά κοινωνική. Οι ιδέες σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας οδηγούν σε επιτυχία. Μέσα από προσπάθειες που θα κάνετε, θα υπάρξει σταθεροποίηση συνεργασιών. Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, σας οδηγεί σε διλλήματα. Άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ευνοϊκή όψη Δία-ουρανού, σας οδηγεί σε νέες δρόμους.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του τοξότη, αναπτύσσει την κοινωνικότητάς σας ακόμη περισσότερο και σας κάνει να καταστρώνετε καινούργια σχέδια. Θα προσέξετε λίγο στις 11 του μηνός, αλλά η Πανσέληνος στους Διδύμους μία μέρα μετά, σας φέρνει καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προωθείστε ένα οικονομικό σας ζήτημα, αλλά θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό. Το ευνοϊκό τρίγωνο Δία-ουρανού, σας δημιουργεί νέα θέματα στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τα οικονομικά σας ζητήματα, τα οποία και προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γύρω στις 11 του μηνός, η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, δεν σας ευνοεί καθόλου. Θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ύστερα από ώριμη σκέψη, θα κάνετε προσεκτικές καθοριστικές κινήσεις, που με τον κατάλληλο χειρισμό από μέρους σας, θα αποδώσουν καταλλήλως. Προς το τέλος της εβδομάδας, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας οδηγούν σε διλλήματα, αλλά το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει μεν περισσότερο επικοινωνιακούς απ’ ότι είστε, αλλά σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρασκήνιο. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, σας προτρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Η Πανσέληνος απέναντί σας, σας πιέζει όλο και περισσότερο, αφού οι σχέσεις σας μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο. Διαφυλάξτε τες. Προσπαθήστε να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας. Η ευνοϊκή όψη στο τέλος της εβδομάδας σας ευνοεί απίστευτα, αφού καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας, έρχονται στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η είσοδος του Ερμή στον τοξότη, σ’ ένα προηγούμενο για εσάς ζώδιο, σας δίνει τροφή για κουτσομπολιά. Μην δίνετε αφορμή να σας σχολιάζουν. Οι δικοί σας άνθρωποι, έχουν την ανάγκη σας. Προσοχή στις 11 του μήνα, λόγω της δυσαρμονικής όψης Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, σε θέματα σχέσεων. Η Πανσέληνος στις 12, σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα υγείας και εργασίας, τα οποία και θα πρέπει να προσέξετε άμεσα. Προς το τέλος της εβδομάδας, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα του συντρόφου σας, αλλά και των ανθρώπων που συνεργάζεστε. Η ευνοϊκή όψη Δία-ουρανού απ’ την άλλη, θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτα- θετικές καταστάσεις στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια,  ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σας προτρέπει να κάνετε πολλές συναντήσεις και να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ακόμη περισσότερο, αλλά πάντοτε με μέτρο και με μια δόση προσοχής. Γύρω στις 11 του Δεκέμβρη, θα προσέξετε λίγο παραπάνω τις σχέσεις σας με τους άλλους. Την ημέρα της Πανσελήνου από το ζώδιο του Τοξότη, σας φέρνει αντιμέτωπους με διλληματικές καταστάσεις στην ζωή σας. Θέματα οικονομικά, τώρα μπορούν να προωθηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, σε θέματα σχέσεων, αλλά και αυτών της υγείας σας. Το θεαματικό τρίγωνο Δία-ουρανού, φέρνει σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακούς. Θα έχετε συναντήσεις επαγγελματικού, αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα. Γύρω στις 11, προσέχετε λίγο παραπάνω τις φιλικο-συναισθηματικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να τις κρατήσετε με κάθε τρόπο. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει να ασχολείστε με οικογενειακά θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας προβληματίζουν. Η θεαματική όμως όψη Δία-ουρανού, θα σας φέρει ξαφνικές- θετικού χαρακτήρα αλλαγές. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο