ΜΕΓΕΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ… ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ξεκίνησαν οι «Μαγεμένες Γιορτές του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου», στο Άγαλμα του Βενιζέλου της Πλατείας Αριστοτέλους, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου του 2020.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΕΝΑΚΙ
ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Καθ’ όλη την διάρκεια των “Μαγεμένων Γιορτών”, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για μικρά παιδιά, όπως:  το “Σπίτη του Άϊ Βασίλη”, το Εργαστήρι των Μαγεμένων”, τo “ Εκπαιδευτήριο Των Ξωτικών”, οι πανέμορφες κούνιες, το φανταστικό καρουζέλ, το υπέροχο τρενάκι, αλλά και θαυμάσιο παγοδρόμιο(για όλες τις ηλικίες).

Στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα συναντήσει κανείς τα μικρά “Σπιτάκια”, όπου το κάθε μαγαζάκι, προσφέρει στον κάθε επισκέπτη του, οτιδήποτε επιθυμήσει. Από είδη υγειονομικού ενδιαφέροντος(τρόφιμα, εκπληκτικά γλυκά, είδη ποτών κλπ.) καλύπτοντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη, αλλά μαγαζιά εμπορικού τύπου, με λιανικές πωλήσεις από διάφορα είδη ρουχισμού, καθώς και διάφορα είδη διακοσμητικών, καλύπτοντας μέχρι και τα πιο απαιτητικά γούστα. Όλα αυτά προερχόμενα τόσο από επιχειρήσεις της πόλης, όσο και από επιχειρήσεις εκτός Αυτής.

Παράλληλα με τις προαναφερθείσες δράσεις, στον χώρο αυτόν δίνουν το παρόν και μοναδικές συναυλίες, διασκεδάζοντας κάθε επισκέπτη, σε οποιαδήποτε ηλικία κι’ αν βρίσκεται.

Επίσης η καπνοβιομηχανία του ιαπωνικού ομίλου JTI, που δραστηριοποιείται στην Μακεδονία και πολύ περισσότερο στην Ξάνθη, συνεργάζεται για να αναδείξει μια Πράξη Αλληλεγγύης, προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, «ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Για 2 ολόκληρες ημέρες στις 21 και 28 Δεκεμβρίου και για 2 ολόκληρα Σάββατα, στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας-συσκευασμένα, τα οποία θα διοχετευθούν σε άπορους συνανθρώπους μας, στο συσσίτιο των Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη, καθώς και στο ίδρυμα ΠΝΟΗ στην Θέρμη.

Σε περίπτωση που η δυναμική των 2 ημερών, ξεπεράσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, τα υπόλοιπα της συλλογής θα δοθούν στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να διοχετευθούν οπουδήποτε αλλού υπάρξει ανάγκη.

Οι Μαγεμένες Γιορτές και το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ανοίγουν τις πύλες του για το κοινό, από τις 10 το πρωί, έως της 10 το βράδυ, για τις Καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, από της 10 το πρωί, έως της 11 με 12 το βράδυ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΜΕΓΕΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ… ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!”

  1. ΣΤΕΛΙΟΣ

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΘΑΥΜΑΣΙΑ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΩΤΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο