ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ 2019 ΣΤΗΝ ΔΕΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Άνοιξε τις πύλες του ο Αστερόκοσμος, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην ΔΕΘ(Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης), από το Σάββατο στις 7 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου του 2020.

ΔΕΘ(ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΥΛΗ)

Το στεγασμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, θα βρίσκεται στα περίπτερα 13, 14 και 15 της ΔΕΘ. Εκεί θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες για παιδιά, αλλά και για μεγαλύτερους που αισθάνονται ακόμη παιδιά.

Μερικές από τις φανταστικές δράσεις του Πάρκου είναι: το «Χωριό των Σκανταλιάρικων Ξωτικών», το «Σπίτη του Αη-Βασίλη», το «Ταχυδρομείο του Αη -Βασίλη», το «Εργαστήριο κατασκευών», αλλά και το «Εργαστήριο ζωγραφικής προσώπου». Ακόμη, οι «Παραστάσεις Καραγκιόζη και Κουκλοθεάτρου», καθώς και πολλά άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια όπως Bubble Show, με τις τεράστιες σαπουνόφουσκες, τους ξυλοπόδαρους και τους ζογκλέρ.

Την Δευτέρα μάλιστα στις 23 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Πέμπτη στις 26 Δεκεμβρίου, θα έχουν την τιμή οι επισκέπτες, να απολαύσουνε τα φημισμένα Γεωργιανά  Μπαλέτα.

Επίσης θα έχει απεριόριστες βόλτες σε 2 Παγοδρόμια, καθώς και συμμετοχή σε 15 Παιχνίδια του Luna Park. Παιχνίδια όπως: ο «Λαβύρινθος», το «UFO», το «Music Express», το «Tagada», το «Crazy Dance», το πανέμορφο «Carousel». Ακόμη τα εκπληκτικά και διαχρονικά «Συγκρουόμενα» αυτοκινητάκια, τα «Μαγικά Φλυτζάνια», το «Τρενάκι για παιδιά», τα «Ταυράκια», τον «Πιλότο», αλλά και το γνωστό σε όλους μας «Τραμπολίνο». Επίσης ο μαγευτικός «Δράκος», το «Bruco mela», τα «Ιπτάμενα Cartoons», το «Κάστρο της Πριγκίπισσας», το «Κάστρο των Minion», αλλά και το «Κάστρο των Ζαχαρωτών».

ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ.

Επίσης στο υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ, πραγματοποιούνται θεαματικές συναυλίες και έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες: Κατερίνα Στικούδη(το Σάββατο στις 7 Δεκεμβρίου), την Τάμτα & Band(την Κυριακή στις 22 Δεκεμβρίου),αλλά και τον εκπληκτικό Κώστα Μαρτάκη(την Δευτέρα στις 30 Δεκεμβρίου).

Το εισιτήριο εισόδου στα περίπτερα, κοστίζει μόνο 7€.

Η είσοδος για παιδιά ύψους μέχρι και ενός μέτρου, θα είναι δωρεάν.

Επίσης ισχύει και το Δωρεάν Parking.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο