ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 16 ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, διανύετε μια περίοδο που ασχολείστε έντονα με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θέματα υγείας και εργασίας που σας απασχόλησαν, τώρα μπορούν να πάρουν μια πιο θετική τροπή. Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου στις 19 Δεκεμβρίου, σας ξελασπώνει από τις δύσκολες καταστάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον ζώδιο του Υδροχόου, οι φιλικές σας συναντήσεις αποδίδουν κατά το μέγιστο. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδος, επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να διευθετηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, την περίοδο αυτή ασχολείστε με νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Δυο μέρες αργότερα η σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου(επίσης γήινο)ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, φέρνει λύσεις σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου στις 19 του μηνός και με τον πλανήτη Άρη να βρίσκεται απέναντί σας, (στο ζώδιο του Σκορπιού), προκαλεί διαμάχες στην καθημερινότητά σας, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς από μέρους σας, θα βρείτε τις ισορροπίες. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο πλέον, σας κάνει πιο κοινωνικούς. Τώρα είναι εποχή, για επαγγελματικές συζητήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω σας κάνει δυναμικούς, ωστόσο θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, στα αισθηματικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με την επιρροή της του ευνοϊκού τριγώνου Δία-Ουρανού, που σας βοηθά να προωθήσετε οικογενειακά ζητήματα. Είναι μια περίοδος που σας βρίσκει αρκετά δραστηριοποιημένους σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας. Το εξάγωνο ωστόσο Άρη-Κρόνου στις 19 Δεκέμβρη, σας προτρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις που πιθανότατα να προκύψουν και θα πρέπει να τις αποφύγετε με κάθε τρόπο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου(επίσης ζώδιο του αέρα), σας φέρνει θετικά αποτελέσματα στα συναισθηματικά σας ζητήματα. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου σας κάνει μεν δυνατούς, αλλά και προσεκτικούς, σε ότι αφορά τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας με την επιρροή ακόμη του ευνοϊκού τριγώνου Δία-Ουρανού, σας φέρνει σε επαφή με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Διανύετε μια περίοδο, που ασχολείστε έντονα με ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Γύρω στις 19 Δεκεμβρίου, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου, σας προτρέπει στην σταθεροποίηση των σχεδίων σας, ωστόσο προσέξτε οι στόχοι που θα βάλετε να αγγίζουν την εικόνα της πραγματικότητας, ώστε να αποφευχθούν-όσο γίνεται το δυνατόν-οποιαδήποτε λάθη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας φέρνει απίστευτη εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο είναι μια περίοδος όπου οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, σας κάνει να έχετε ατελείωτες επαφές, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας ξεκινά με την σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας, και αυτό σας κάνει να ασχολείστε έντονα με τα προσωπικά σας ζητήματα. Είναι μια περίοδος που οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς θα υπάρξουν και οι κατάλληλες ρυθμίσεις των θεμάτων αυτών. Πολλά από τα σχέδιά σας, θα προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την προσοχή σας θα δώσετε γύρω στις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 20 του μήνα, στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Υδροχόο, σας φέρνει θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο Ήλιος ωστόσο από τον Αιγόκερω, σας καλεί να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας προτρέπει αν αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σας. Άλλωστε και η σελήνη στο ζώδιό σας μία μέρα μετά, σας φέρνει την τύχη με το μέρος σας. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξετε σε θέματα εξαπατήσεων και παραπλανήσεων. Οι μέρες κρύβουν κάποιες παγίδες. Είναι μια περίοδος, που ασχολείστε έντονα με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία. Η είσοδος του Ήλιου από τον Αιγόκερω, σας κάνει έντονη την καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, διανύετε μια περίοδο που ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να μπείτε στο τρυπάκι να αναμιχθείτε σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις. Κινηθείτε μυστικά και προσπαθήστε -με την διπλωματία που σας διακατέχει-, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου(ένα επίσης ζώδιο του αέρα- φιλικό για εσάς), φέρνει απίστευτη εύνοια σε συναισθηματικά ζητήματα. Θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή την περίοδο, θέματα που πιθανότητα να κρύβουν κάποιες εξαπατήσεις και θα πρέπει να τις αποφύγετε με κάθε τρόπο. Η είσοδος του Ήλιου από τον Αιγόκερω, σας προτρέπει να εστιάσετε σε οικογενειακά ζητήματα, τα οποία και θα πρέπει να επιλύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού της προηγούμενης ημέρας, σας βοηθά να βρείτε λύσεις τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα. Είναι ένα διάστημα, που άτομα μέσα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορούν να παρέμβουν και να σας βοηθήσουν, βρίσκοντας λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Τώρα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Είναι μια περίοδος που έχετε έντονους προβληματισμούς, ωστόσο η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ευνοεί τις επαφές σας με τους γύρους σας, αλλά κάθε είδους συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το τρίγωνο Δία-ουρανού της προηγούμενης ημέρας, σας κάνει να ασχολείστε με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, σας ξαφνιάζουν απρόσμενα. Πρόκειται για ένα διάστημα, που τα οικονομικά σας θέματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα υπάρξουν μυστικές συναντήσεις, ωστόσο επειδή η περίοδος δρα παρασκηνιακά, θα πρέπει να αποφύγετε την αποφυγή λαθών. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας προτρέπει να ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, είναι μια περίοδος που δεν θα πρέπει να ρισκάρετε καθόλου σε οικονομικό επίπεδο. Θα υπάρξουν αλλαγές και πολλά απρόοπτα. Στις 19 Δεκεμβρίου το εξάγωνο Άρη-Κρόνου, σας σταθεροποιεί μεν πολλά από τα σχέδιά σας, αλλά θα υπάρξουν και πολλές εξαπατήσεις, κάτι για το οποίο θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως , ώστε να αποφύγετε τέτοιου είδους γεγονότα, αλλά και να μην δώσετε αφορμή να σας σχολιάσουν αρνητικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, προωθεί τα οικονομικά σας θέματα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Χρόνια Πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η πλανητική όψη της προηγούμενης ημέρας, Δία-Ουρανού, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με νέα πράγματα στην ζωή σας. Πρόκειται για ένα διάστημα που προωθούνται τα σχέδιά σας, κυρίως όμως για τα οικονομικά σας ζητήματα, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε υπερβολή. Σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, αφού με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να εμπλέξετε πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Προς το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σας, που σημαίνει ότι θα εκπέμπετε απίστευτη γοητεία και λάμψη απέναντι στο άλλο φίλο. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας κάνει να καταστρώνετε καινούργια σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η επιρροή της όψης, της προηγούμενης ημέρας Δία-ουρανού, σας προτρέπει να μπείτε στο τρυπάκι των αλλαγών. Είναι άλλωστε μια περίοδος στην ζωή σας, που θέματα υγείας και εργασίας θα σας απασχολήσουν έντονα. Μπορεί ωστόσο να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, σε καινούργιες καταστάσεις, πάντοτε όμως να είναι μελετημένες και με ιδιαίτερη προσοχή. Κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε το φαινόμενο της εξαπάτησης. Η είσοδος της Ήλιου στον Αιγόκερω, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με σημαντικούς στόχους στην ζωή σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο