ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, διανύεται μία περίοδο που σας απασχολούν έντονα, τα οικονομικά σας ζητήματα. Το τρίγωνο ωστόσο Ήλιου-Ουρανού, που πραγματοποιείται μια μέρα μετά, σας φέρνει απρόσμενες καταστάσεις στην ζωή σας και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η έκλειψη Ηλίου στις 26 από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας φέρνει σε επαφή πολλές υποσχέσεις, αφού σε αυτό συμβάλει και το θεαματική σύνοδος του Ήλιου-Δία που πραγματοποιείται μία μέρα αργότερα και είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς. Ο Ερμής πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου, επηρεάζει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, είναι ημέρες που μπορούν να σας συμβούν αρκετά απρόοπτα. Σε αυτό συμβάλει φυσικά και η έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα επίσης γήινο ζώδιο σαν το δικό σας. Η θεαματική ωστόσο σύνοδος Ήλιου-Δία στις 27 του μηνός, θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες, που καλό θα είναι να τις αδράξετε με κάθε τρόπο, την ώρα μάλιστα που θα σας παρουσιαστούν. Είναι μια περίοδος, που τα επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Τώρα έρχονται για να διευθετηθούν. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, διανύεται μια περίοδο που σας απασχολούν θέματα υγείας και εργασίας. Δώστε την προσοχή σας και μην τα αμελείτε. Το τρίγωνο ωστόσο Ήλιου-Ουρανού μία μέρα μετά, σας φέρνει σε επαφή με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Σε αυτό συμβάλει φυσικά και η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και η αμέσως έπειτα Νέα Σελήνη που σας δίνει πολλές ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε ποικιλοτρόπως. Η ευνοϊκή σύνοδος Ήλιου-Δία στις 27 Δεκεμβρίου, σας τάζει θετικά γεγονότα στην ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής στον Αιγόκερω πλέον, προωθεί τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η περίοδος αυτή σας φέρνει σε επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Πάντως είναι ημέρες που οι απρόβλεπτες καταστάσεις και οι εκπλήξεις για εσάς δεν θα λείπουν από το σκηνικό της περιόδου. Στις 26 Δεκεμβρίου η έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερου(απέναντί σας) και η Νέα Σελήνη αμέσως μετά, σας φέρνει σε επαφή με καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας. Αξιοποιείστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, σας κάνει να έχετε ατελείωτες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, είναι μία περίοδος που τα οικογενειακά σας θέματα, θα σας απασχολήσουν έντονα. Είναι άλλωστε και ημέρες, που το απρόβλεπτο καραδοκεί στην ζωή σας. Η έκλειψη ωστόσο στο ζώδιο του Αιγόκερου στης 26Δεκεμβρίου και η Νέα Σελήνη μετ’ έπειτα, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η ευνοϊκή σύνοδος Ήλιου-Δία, είναι πολύ θετική για το ζώδιό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, σας τονίζει θέματα της υγείας, αλλά και της εργασίας σας, που θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, για να μην υπάρξουν απρόοπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, διανύεται μια περίοδο που σας απασχολούν πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, δώστε την προσοχή σας και μην τα παραμελείτε. Η έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερου(επίσης γήινο ζώδιο) και η Νέα Σελήνη μετ’ έπειτα, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας. Αξιοποιείστε τα καταλλήλως. Είναι άλλωστε ημέρες που σας φέρνουν σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δένεστε ακόμη περισσότερο με αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω(φιλικό ζώδιο για εσάς), ευνοεί τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, διανύεται μια εποχή, που θα έχετε ατελείωτες συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26 Δεκεμβρίου, σας φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στην ζωή σας, που προτάσσουν αλλαγές και νέα θέματα που δεν φανταζόσασταν να γίνουν ποτέ. Ηρεμήστε και κοιτάξτε να καταστρώσετε σωστά τα σχέδιά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου(επίσης παρορμητικό), σας φέρνει απίστευτη εύνοια στα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, διανύεται μια περίοδο που διάφορα θέματα και καταστάσεις σας απασχολούν έντονα και σας καταπιέζουν. Το ευνοϊκό ωστόσο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μια μέρα μετά, βελτιώνει κάπως τα θέματά σας και σας φέρνει επαφή με ευχάριστα-απρόβλεπτα γεγονότα. Η έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου και η Νέα Σελήνη μετ’ έπειτα, σας υπενθυμίζει πως το απρόβλεπτο καραδοκεί στην ζωή σας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν. Φροντίστε να τα διευθετήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής πλέον από το ζώδιο του Αιγόκερου, ευνοεί τις επαφές με τους γύρους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτές οι ημέρες σας προβληματίζουν έντονα. Αργότερα όμως το κλίμα βελτιώνεται αισθητά, καθώς θα σας χαροποιήσουν και οι απρόβλεπτες συναντήσεις που θα κάνετε. Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω,  και η Νέα Σελήνη, σας υπόσχεται σημαντικές καταστάσεις στην ζωή σας. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Προσπαθήστε να τα φροντίσετε και μην τα αμελείτε διαρκώς, λόγω των υποχρεώσεών σας. Η είσοδος του Ερμή ωστόσο στον Αιγόκερω, ευνοεί απίστευτα τα οικονομικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, είναι μια περίοδος που οι εντάσεις στην ζωή σας, είναι πρώτον πυλών. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει το ήρεμο κλίμα που υπάρχει. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, καθώς και η έκλειψη, αλλά και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει σε επαφή σε καινούργια ξεκινήματα. Κάποιες αλλαγές, που ίσως να μην υπολογίζατε ότι θα γίνουν. Δώστε σε αυτό την σημασία και την προσοχή σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, θα κάνετε αρκετές συζητήσεις με τους άλλους και θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες που σας αφορούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, διανύετε μια περίοδο που σας απασχολούν έντονα πολλά θέματα στην ζωή σας, καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Οι ημέρες προσφέρονται για απρόβλεπτες συναντήσεις και συζητήσεις. Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 26Δεκεμβρίου, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Επωφεληθείτε. Είναι άλλωστε μια εποχή, που θα έχετε την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Ζητήστε την βοήθειά τους. Ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερου(ένα ζώδιο πριν από εσάς), ευνοεί το παρασκήνιο. Μην δίνετε τροφή για σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, αυτές τις ημέρες προωθήστε τα σχέδιά σας, ώστε να μην μείνουν εκκρεμείς οι υποθέσεις σας. Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, το απρόβλεπτο καραδοκεί. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις. Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας. Οι ημέρες επιβάλλουν, στο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και έτσι θα καταφέρετε να έχετε κοντά σας, τα αγαπημένα πρόσωπα που επιθυμείτε στην ζωή σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο