ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Παρουσιάστριες στον χώρο της showbiz, με καθιέρωση πολλών χρόνων καριέρας στην ιδιωτική τηλεόραση, μπροστά από τις κάμερες και στην παρουσίαση μάλιστα πρωϊνών τηλεοπτικών εκπομπών, χωρίς να έχει χάσει την λάμψη, αλλά και το πηγαίο ταλέντο της ούτε λεπτό, είναι αναμφισβήτητα η Κρητικοπούλα Ελένη Μενεγάκη.

Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ.  

Γεννημένη στην Αθήνα, με καταγωγή από την πανέμορφή και φιλόξενη Κρήτη, κόρη της Ζέτας και του Κωνσταντίνου Μενεγάκη, με ένα ακόμη αδελφό στην οικογένεια τον Θοδωρή Μισόκαλο, μεγάλωσε στον Κολωνό της Αττικής.

Από την ζωή της Ελένης πέρασαν τρεις σημαντική άνδρες, με τους οποίους μάλιστα πραγματοποίησε τρεις γάμους. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Σταύρο Γαρδέρη, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία(την περίοδο 1989-1990)και δυστυχώς ένα χρόνο μετά χώρισαν. Ο επόμενός της σύζυγος, ήταν ο πρώην Διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, με τον οποίο γνωρίστηκαν από τον 1997 και παντρεύτηκαν το 2001. Ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο, διήρκησε 9 ολόκληρα χρόνια(2001-2010)και απέκτησαν μαζί τρία πανέμορφα παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια. Μετά τον Λάτσιο, έγινε η γνωριμία της με τον γνωστό επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο -αφ’ ότου πείρε το διαζύγιό της με τον Γιάννη το 2010-παντρεύτηκε 5χρόνια μετά τον Μάκη, με τον όποιο και απέκτησε μία κόρη την Μαρίνα και όπου ζούνε ευτυχισμένοι έως και σήμερα.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκίνησε δειλά-δειλά, να μπαίνει στον χώρο της παρουσίασης και να εργάζεται σε ιδιωτικό-πασίγνωστο τηλεοπτικό σταθμό του MEGA και μάλιστα στην εκπομπή «Κοκτέιλ», δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Ένα χρόνο μετά συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Αχ Ελένη», αλλά και τα «Μπακούρια», κάνοντας μάλιστα δυναμική εμφάνιση 2χρόνων,στο πασίγνωστο τηλεοπτικό παιχνίδι «Mega Banca», όπου συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια, δίπλα στον κορυφαίο παρουσιαστή και γνωστό DJ, Γιώργο Πολυχρονίου.

Ο ΑΝΤ1 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΤΟ 1995.

Το 1995, υπογράφει το συμβόλαιο- σταθμός στην καριέρα της-, με τον γνωστό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η πρώτη της επαφή, ήταν και η συμμετοχή της στην γνωστή τότε τηλεοπτική σειρά «Πάτερ Ημών», μαζί με τον αξέχαστο Κώστα Καρρά. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινός Καφές», μέσο της οποίας αναδείχτηκε ως παρουσιάστρια και μένοντας μάλιστα 10ολόκληρα χρόνια. Η Πρωινή εκπομπή, υπήρξε μάλιστα το έναυσμα για να καθιερωθεί στον χώρο, κρατώντας της δυναμικά ,μέχρι και σήμερα. Συμμετείχε παράλληλα και στην παρουσίαση των «Καλλιστείων του ΑΝΤ1», , ενώ παράλληλα έκανε και κάποια guest στις σειρές «Καραμπόλα», το 1997 και «Νταντά για όλες τις δουλειές», το 1998.

Η ΚΟΜΒΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ…ΤΟ 2005!

Από εκεί που φαινόταν να είναι η σταθερή αξία για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η Ελένη ξαφνικά υπογράφει συμβόλαιο μεταγραφής, στην νέα τηλεοπτική πλέον στέγη γι’ αυτήν, με το κανάλι του ALPHA, πατώντας στα γνώριμα νερά της παρουσίασης ψυχαγωγικών εκπομπών και μάλιστα της γνωστής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία μάλιστα ολοκληρώθηκε σε έξι τηλεοπτικές σεζόν.

Από το 2011, η ωραία Ελένη -που μέχρι τότε την είχαμε συνηθίσει να μας γεμίζει τα πρωινά μας-,αλλάζει πλέον πορεία και ξεκινά ένα νέο εγχείρημα γι’ αυτήν , αλλά και για το κοινό που την ακολουθεί πιστά μέχρι και σήμερα: την παρουσίαση μεν του ίδιου ύφους ψυχαγωγικής εκπομπής, αλλά το Μεσημέρι πλέον. Ο τίτλος της: «Ελένη», όπου μας ψυχαγωγεί ευχάριστα, με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης μέχρι και σήμερα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της και πάλι ως guest, στις τηλεοπτικές σειρές «Από άλλο Ανέκδοτο», το 2014 και «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», το 2017.

«ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ» ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Η Ελένη, ήταν και είναι δυναμικά στον χώρο της ψυχαγωγίας, των ΜΜΕ. Μια αξία, που την κρατά το κοινό της δυναμικά και σταθερά. Σε όλη αυτή την πορεία των χρόνων της συμμετείχε παράλληλα και σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες.

Η εξωτερική της εμφάνιση την βοήθησε απόλυτα, στο να ασχοληθεί σχεδόν με τα πάντα. Το 1990, κάνει το πρώτο της διαφημιστικό σποτ, για την εταιρεία «Melita». Την ίδια χρονιά συμμετέχει σε διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρείας σαμπουάν «ULTREX». Δύο χρόνια μετά, εμφανίζεται στις διαφημίσεις 2 γνωστών εταιρειών, της «Knorr», για το «Risonatto» και της  εταιρείας «Το Λαμπερό», για την προώθηση λαδιού σόγιας. Ένα χρόνο μετά την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση, για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo», ενώ το 1995, συνεργαζόταν με το κέντρο αδυνατίσματος της πασίγνωστης εταιρείας ΠΡΙΝΟΥ. Την περίοδο 2003 και 2004, διαφήμιζε το σαμπουάν «LUX», ενώ την σεζόν 2010-2011, πρωταγωνίστησε στην διαφήμιση της γνωστής εταιρείας OLAY», για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου.

Την σεζόν μάλιστα 2014-2015, συμμετείχε στην διαφημιστική καμπάνια του οργανισμού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ», για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Από το 2015 μέχρι και σήμερα, την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικά σποτ, της πασίγνωστης εταιρείας, περιποίησης μαλλιών, «LOREAL PARIS GREECE». Ακόμη από το 2018, συνεργάζεται με την «ΦΑΓΕ», διαφημίζοντάς μας, μάλιστα το γνωστό γιαουρτάκι «Αγελαδίτσα».

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι αναμφισβήτητα ένα Πολυπράγμων Πρόσωπο. Παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, πρώην ηθοποιός, διαφημίστρια, μητέρα, σύζυγος και γυναίκα, πάνω απ’ όλα. Δίκαια την έχουν χαρακτηρίσει, ως την «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ» και δίκαια το κοινό της, την κρατά σε υψηλά ποσοστά. Ένα πρόσωπο που μας απασχόλησε και θα μας απασχολεί για πάντα. Γιατί αυτή είναι η Ελένη. Το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που μπήκε στις ζωές μας και μας γέμισε με χαρά και διασκέδαση. Είναι η αδερφή μας, η ξαδέρφη μας, η φίλη μας, που δεν θέλουμε να την αποχωριστούμε με τίποτα, γιατί πολύ απλά…την αγαπάμε.

Πηγή Πληροφοριών: Wikipedia

Πηγή Φωτογραφιών: Από την προσωπική σελίδα της Ελένης στο Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο