ΑΠΟΦΑΣΗ «ΒΟΜΒΑ», ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΚΧΑΜ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

photo:ethnos.gr

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά  τους αξιώματα. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία μάλιστα φαίνεται να μαθαίνει τα νέα από την τηλεόραση.

photo:iefimerida.gr
photo:fimes.gr

«Σκοπεύουμε να αποσυρθούμε από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως την Βασίλισσα. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής», τόνισε σε κοινή τους δήλωση το πριγκιπικό ζεύγος.

Από τις εφημερίδες μάλιστα ενημερώθηκε, γι’ αυτή τους την απόφαση και η Βασίλισσα Ελισσάβετ.

photo:firstnews.com.gr
photo:iefimerida.gr

Η Βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση τονίζοντας ότι, κατανοεί  την βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, αλλά προειδοποίησε ότι,  αυτή η αποχώρηση είναι περίπλοκη και θα πάρει χρόνο.

photo:iefimerida.gr

Άλλωστε δεν γυρνάνε την πλάτη μόνο στα αξιώματα, αλλά και απέναντι σε Τεράστια Οικονομικά Ποσά.

Χάρι και Μέγκαν λαμβάνουν ετησίως 200 χιλιάδες λίρες, από το κράτος. Από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Χάρις εισπράττει 2 εκατομμύρια λίρες. Επίσης 1,5 εκατομμύριο, για ανεπίσημα έξοδα, αλλά και 600χιλιάδες λίρες, από ένα ακίνητο του πατέρα του.

photo:larisanew.gr

Το «χαρτζιλίκι» του μάλιστα από τον πατέρα του Κάρολο το 2019, φέρεται να ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή συνολικά περίπου 7 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ, ετοιμάζονται να εγκαινιάσουν την δική τους φιλανθρωπική οργάνωση, ενώ οι προσωπικές τους περιουσίες, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες.

photo:taxalia.blogspot.com

Του Χάρι εκτιμάται στα 30εκατομμύρια λίρες, αφού κληρονόμησε περισσότερα από 20εκατομμύρια από την μητέρα του και σχεδόν 7 εκατομμύρια από την προ-γιαγιά του.

Η Μέγκαν Μάρκλ, εκτιμάται ότι έχει προσωπική περιουσία 4 εκατομμυρίων λιρών, εξαιτίας των υψηλών αμοιβών της, από την σειρά «Suits».

Η ανακοίνωση τους, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού το τελευταίο μάλιστα διάστημα, πλήθαιναν οι εικασίες πως σκέφτονται να μετακομίσουν στον Καναδά, εκεί που δηλαδή πέρασαν, τις φετινές τους διακοπές των Χριστουγέννων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο