ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΩΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα, κάτω από την βαριά επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης, με αρκετή πίεση και καθυστερήσεις, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους συναισθηματικούς Ιχθύες, ηρεμεί κάπως το κλίμα και σας προτρέπει να ενδιαφερθείτε λίγο παραπάνω για τον σύντροφό σας, αλλά και τους φίλους σας. Η είσοδος πάλι του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δείχνει την συμπαράσταση των δικών ανθρώπων. Προσοχή σε καταστάσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν στα άκρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά σας προωθούνται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές δυσκολίες, αφού τα σχέδιά σας προσκρούουν σε εμπόδια, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σας θεμάτων. Ίσως έρθετε «αντιμέτωποι», με κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα που ίσως να προκύψει. Προσέξτε αυτές τις ημέρες, να μην δώσετε ιδιαίτερη βάση στα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στα θέματα της υγεία σας, καθώς δεν θα έχουν την αναμενόμενη εύνοια που θα επιθυμούσατε. Κυνηγήστε τα λίγο αργότερα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει απρόοπτες αλλαγές, επαγγελματικού κυρίως περιεχομένου. Ενδιαφερθείτε για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές τις ημέρες αποφύγετε να αναμιχθείτε σε οικονομικές συζητήσεις. Δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που έχουν την ανάγκη σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών σας θεμάτων. Αυτό το διάστημα θα κάνετε απρόβλεπτες γνωριμίες. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, ένα επίσης ζώδιο του αέρα, σας ανοίγει τους ορίζοντές σας. Θέματα επαγγελματικά, αλλά και αυτά της υγείας που σας απασχολούσαν μέχρι πρότινος, τώρα προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις απρόοπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, οι κινήσεις που θα κάνετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, απαιτούν την προσοχή σας. Θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, βελτιώνει κάπως το κλίμα στον συναισθηματικό σας τομέα. Η είσοδος απ’ την άλλη του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και η επιρροή ακόμη της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονά σας, φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας ζητήματα. Προσέξτε τα ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που έχουν την ανάγκη σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η επιρροή ακόμη της Σεληνιακής έκλειψης, σας προτρέπει να δώσετε την προσοχή σας στα εργασιακά σας θέματα, αλλά και αυτά της υγεία σας. Η Αφροδίτη ωστόσο από το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει απίστευτη εύνοια στον τομέα των συναισθηματικών, αλλά και των οικονομικών σας ζητημάτων. Θέματα που μέχρι πρότινος καθυστερούσαν, τώρα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Δώστε την προσοχή σας, σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Η είσοδος του Ερμή στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Υδροχόο, ευνοεί τα επικοινωνιακά σας ζητήματα. Προσοχή μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Τα οικογενειακά σας, +έρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένα μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεσμένα. Δώστε την προσοχή σας, σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο απέναντι ζώδιο των Ιχθύων, βελτιώνει το συναισθηματικό σας κλίμα, αλλά και τις σχέσεις με τους γύρου σας. Τα οικονομικά σας θέματα αυτό το διάστημα, θα χρειαστούν την προσοχή σας. Η είσοδος ωστόσο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, σας προτρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, γύρω από τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσοχή στα απρόοπτα. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έκρυθμες καταστάσεις. Δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Θα προκύψουν συναντήσεις, με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα εστιάζει την προσοχή σας σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δώστε την προσοχή σας, έχουν την ανάγκη σας. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει απίστευτη εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα της υγεία σας. Προσοχή στα απρόοπτα, αφού μπορεί να υπάρξει ανατροπή των σχεδίων σας. Διανύεται ένα διάστημα που τα προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα με κάποιον τρόπο. Η είσοδος ωστόσο του Ερμή στον Υδροχόο, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τους αγαπημένου σας. Θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές. Αυτή την περίοδο, ένα οικονομικό σας ζήτημα θα προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, αυτό το διάστημα αποφύγετε να διαφωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, συσφίγγει τις σχέσεις σας με τους δικού σας ανθρώπους. Προσοχή, θα υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Κρατήστε όσο γίνετε το δυνατόν τα σχέδιά σας κλειστά. Μην διαρρεύσουν πληροφορίες. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακές υποθέσεις. Δώστε την  προσοχή σας, διότι θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα γεγονότα. Προσέξτε την προσωπική σας ζωή. Θέματα που δεν θα θέλατε να αποκαλυφθούν, ίσως με κάποιο τρόπο έρθουν στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η δύσκολη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης, σας έφερε κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στους Ιχθύες, ευνοεί απίστευτα την συναισθηματική σας ζωή. Κάτι ευχάριστο μπορεί να προκύψει. Αυτό το διάστημα αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, κυρίως στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να κάνετε σημαντικές συμφωνίες, αφού η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν ευνοεί και τόσο τις συζητήσεις αυτών των θεμάτων. Προσοχή μην αποκαλυφθούν ζητήματα, που ίσως με κάποιο τρόπο θα θέλατε τα κρατήσετε κάπως κρυφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, δώστε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στους Ιχθύες, τονώνει την συναισθηματική σας ζωή. Προσοχή καραδοκούν απρόβλεπτες συναντήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνετε πολλές επαγγελματικές συζητήσεις. Τα οικονομικά σας ζητήματα έρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο, ωστόσο αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες αυτό το διάστημα. Πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια,  αυτές τις ημέρες θα προσέξετε ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας, καθώς με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης, δεν ευνοείται και τόσο αυτός ο τομέας. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας φέρνει απίστευτη εύνοια στις οικονομικές σας υποθέσεις. Προωθήστε κάθε νέο σας σχέδιο, θα έχει επιτυχία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας φέρει σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιείστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας. Τα επαγγελματικά σας, παίρνουν τον κατάλληλο δρόμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, αυτή την περίοδο σας απασχολούν έντονα τα προσωπικά σας ζητήματα. Προσοχή, αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, η γοητεία σας θα ανεβάσει τις μετοχές σας. Αξιοποιείστε τις καταστάσεις. Θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις. Αυτή την περίοδο σας απασχολούν παράλληλα και τα οικονομικά σας ζητήματα. Βάλτε τα σε μια τάξη. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σας κάνει λίγο απότομους. Μην δώσετε αφορμή να σας σχολιάσουν. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά, σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο