ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 20-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει αρκετά δυναμικούς. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θε δεχτείτε την συμπαράσταση που περιμένατε. Θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, θα προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, σας προτρέπει σε μυστικές συναντήσεις ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν ευνοεί και τόσο, τις καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Έχετε όμως τον τρόπο, να ξεπεράσετε τις μικροαναποδιές, αφού ο Άρης από τον Τοξότη, σ’ ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς, σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους και δυνατούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, αυτή την περίοδο σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας ζητήματα. Με την είσοδο μάλιστα του Ήλιου στον Υδροχόου, θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον σας, κατά κάποιο τρόπο και τα κοινωνικό-επαγγελματικά σας θέματα, που με τον κατάλληλο χειρισμό θα μπορούσαν να προωθηθούν και να πάρουν τον δρόμο που επιθυμούσατε. Η Νέα σελήνη στον Υδροχόο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για εσάς, αφού τα νέα ξεκινήματα που προσδοκούσατε, τώρα μπορεί να καθυστερήσουν. Τα αισθηματικά σας, μπορούν να πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή, στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, την περίοδο αυτή αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις και εκνευρισμούς. Η είσοδος ωστόσο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα επίσης ζώδιο του αέρα, σας φέρνει αντιμέτωπους με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας, που έχουν μέλλον και προοπτική. Οι ανατροπές είναι πρώτων πυλών, ωστόσο οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, δεν ευνοεί και τόσο τα νέα ξεκινήματα. Προσέξτε. Είστε αρκετά δυναμικοί αυτήν την περίοδο, ώστε αντιμετωπίστε όσο μπορείτε καλύτερα, τις δύσκολες καταστάσεις που πιθανότατα να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, αυτό το διάστημα σας απασχολούν έντονα τα ζητήματα της υγείας, αλλά και της εργασίας σας. Οι σχέσεις σας-αυτή την περίοδο-μπαίνουν στο μικροσκόπιο και σας επηρεάζουν σε πρώτο πλάνο. Η είσοδος -απ’ την άλλη- του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να ασχολείστε συνεχώς με τα οικονομικά σας ζητήματα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δεν ευνοεί και τόσο τα νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό να είστε περισσότερο επιφυλακτική, σε ότι σας προτείνετε αυτό το διάστημα. Τα εμπόδια που θα προκύψουν, μπορούν με τον κατάλληλο χειρισμό να ξεπεραστούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, αυτό το διάστημα σας απασχολούν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα θέματα των σχέσεων. Δουλειά και υγεία, απαιτούν από εσάς την προσοχή σας. Η όψη ωστόσο Ήλιου-Ουρανού, είναι εντελώς ανατρεπτική. Προσοχή αυτό το διάστημα, στις ξαφνικές καταστάσεις που πιθανότατα να προκύψουν. Να είστε προετοιμασμένοι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις κυρίως σε θέματα σχέσεων, όμως με την κατάλληλη προσπάθεια, όλα μπορούν να «λειάνουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, αυτή την περίοδο σας απασχολούν έντονα τα θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ακόμη δε περισσότερο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον τομέα μάλιστα της υγείας, αλλά και της εργασίας, θα σας κάνει να ασχολείστε συνέχεια με αυτά τα ζητήματα. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, έχουν τον πρώτο λόγο αυτό το διάστημα στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη ωστόσο στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν ευνοεί και τόσο τα καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας. Τα ζητήματα όμως της υγείας και της εργασίας που σας απασχόλησαν έντονα και έμεναν κάπως στάσιμα για κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, αυτή την περίοδο θα έχετε πολλές επαφές και ίσως σας φανούν χρήσιμες κατά κάποιο τρόπο, αν τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Η είσοδος του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να ασχολείστε συνεχώς με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Σπίτι και οικογένεια σας αγχώνουν. Συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν αυτό το διάστημα την ανάγκη σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει καινούργιες καταστάσεις στο διάβα σας. Αξιοποιήστε τες καταλλήλως. Οι εντάσεις αυτή την περίοδο καραδοκούν, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε τέτοιου είδους διαμάχες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, τα οικονομικά σας ζητήματα είναι αυτά που θα εστιάσουν το ενδιαφέρον σας, αυτή την περίοδο. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, οικογενειακές υποθέσεις, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Θα βρείτε την συμπαράσταση που επιδιώκετε στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Προσοχή σε ξαφνικές καταστάσεις, σε θέματα κυρίως του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα σας αγχώσουν, γι’ αυτό προνοείστε. Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, είναι η αιτία που θα σας φέρνει αντιμέτωπους με οικογενειακές υποθέσεις. Επιλύστε τες.  Τα οικονομικά σας ζητήματα ωστόσο, κινούνται σε θετική τροχιά ανάτασης και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτές τις ημέρες έρχονται -κατά κάποιο τρόπο-στο προσκήνιο τα προσωπικά σας ζητήματα. Με την είσοδο όμως του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, η καθημερινότητά σας, αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Τα οικογενειακά σας όλο και τραβούν την προσοχή σας. Δείξτε το ενδιαφέρον που χρειάζεται. Αυτό το διάστημα θα έχετε ευχάριστες επαφές. Αξιοποιήστε τες, με κάθε τρόπο. Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή σε νέα ξεκινήματα. Δείξτε την προσοχή σας. Μέσα από κατάλληλες συζητήσεις που θα κάνετε, θα προκύψει κάτι θετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτή την περίοδο μην αποφασίσετε να κινηθείτε μυστικά, γιατί πολλά σχέδια που είχατε στο μυαλό σας, μπορεί να ανατραπούν. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, , φέρνει στην επιφάνεια τα οικονομικά σας ζητήματα. Δώστε την προσοχή σας. Προσωπικά γεγονότα, θα σας απασχολήσουν επίσης έντονα αυτή την περίοδο. Επαφές και συναντήσεις που θα κάνετε, θα σας χαροποιήσουν απρόσμενα. Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, δεν ευνοεί κανένα οικονομικό ρίσκο. Μην εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς, που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, αυτή την περίοδο αποφύγετε να παρασυρθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό. Το θετικό μήνυμα για εσάς, είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας. Θα φορτίσει τις μπαταρίες σας και θα σας κάνει πιο δυνατούς απ’ ότι ήσασταν. Μην όμως το παρακάνετε και μπείτε στην διαδικασία να είστε τόσο αυταρχικοί με τους άλλους. Γίνεται όσο μπορείτε πιο ελαστικοί και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα τραβήξουν την προσοχή σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Θα έχετε όμως-σε κάθε περίπτωση-την στήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, αποφύγετε αυτό το διάστημα να αναμιχθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν μεγάλη ένταση, κυρίως μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, σας προβληματίζει έντονα, αφού θέματα υγείας, αλλά και της εργασίας θα τραβήξουν την προσοχή σας. Άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, σας στηρίζουν και βρίσκετε λύσεις που θα επιθυμούσατε. Προσοχή σε ανατροπές καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή, σε νέα ξεκινήματα. Η υγεία σας, θα εστιάσει -με κάθε τρόπο- το ενδιαφέρον σας. Μην την παραμελείτε.Δώστε την ανάλογη προσοχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο