ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΩΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για συναισθηματικές επαφές, αφού οι διαμάχες είναι πρώτων πυλών. Προσοχή γιατί θα υπάρξουν απατηλές καταστάσεις. Αυτές οι ημέρες προτάσσουν χαλαρές και μελετημένες κινήσεις από μέρους σας, διότι κυριαρχεί ο παρορμητισμός και η τάση να ξεφύγετε, χωρίς καν να προλάβετε να το σκεφτείτε. Αυτή την περίοδο, σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας. Κάνετε μυστικές επαφές(οικονομικό-συναισθηματικές), αλλά προσοχή μην αποκαλυφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, προσέχετε αυτές τις ημέρες καθώς η τάση για να αναμειχθείτε σε διαμάχες, είναι μπροστά σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους γύρου σας. Κυριαρχεί το απατηλό στοιχείο και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Αυτές τις ημέρες μην κοινολογήσετε σε άτομα που δεν θέλετε -άθελά σας- να γνωρίζουν πράγματα για εσάς. Κρατείστε τα σχέδιά σας μυστικά, όσο γίνεται. Αυτό το διάστημα είστε κάπως πιεσμένοι. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, τραβούν την προσοχή σας. Θα υπάρξει οικονομική εύνοια. Σας απασχολεί έντονα ένα οικογενειακό θέμα. Μην σας αγχώνει, θα το αντιμετωπίσετε. Προωθήστε οικονομικο-συναισθηματικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές τις ημέρες θα προσέξετε λίγο παραπάνω τις αντιπαραθέσεις με τρίτα πρόσωπα. Μην δημιουργήσετε καταστάσεις, που δεν θα μπορούσατε να επαναφέρετε. Κυριαρχεί το απατηλό στοιχείο, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς-από μέρους σας-θα μπορούσατε να αποφύγετε, τέτοιου είδους καταστάσεις. Άτομα του περίγυρού σας, σας συμπαραστέκονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχετε κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Θα το ξανασκεφτείτε πολύ καλύτερα. Προσοχή μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σας. Θα υπάρξει επαγγελματική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, προσέχετε αυτές τις ημέρες, κυρίως σε συναισθηματικά ζητήματα. Οι καταστάσεις θα είναι λίγο έως πολύ περίεργες. Υπάρχει κάτι το απατηλό, ωστόσο να είστε προνοητικοί και ίσως μπορέσετε να το αποφύγετε με κάποιο τρόπο. Επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα σας προβληματίσουν έντονα. Τα κοντινά σας άτομα, θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο. Κάτι ερωτικό, φαίνεται πως μπορεί να ξαναφουντώσει. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, αυτές τις ημέρες αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Θα υπάρξουν λαθεμένες εκτιμήσεις από μέρους σας. Νοιώθετε αρκετά δυνατοί και μπορείτε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Παίρνετε νέες πρωτοβουλίες και καταστρώνετε καινούργια σχέδια. Αγχώνεστε γύρω από τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τώρα μπορούν να προχωρήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης θα υπάρξει εύνοια, σε ζητήματα, οικονομικο-συναισθηματικού κυρίως περιεχομένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, θα προσέξετε αυτό το διάστημα λίγο παραπάνω τα ερωτικά σας ζητήματα, καθώς και τις απατηλές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν εις βάρος σας. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και θα δημιουργηθούν πολλά σκαμπανεβάσματα σε τέτοιου είδους θέματα. Σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και κολλημένοι σε κάποιες καταστάσεις. Κάποια σχέδιά σας προωθούνται κατά το καλύτερο. Αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Κάτι πολύ καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα, με πολλές προοπτικές. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, θα προσέξετε αυτό το διάστημα τις αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τέτοιου είδους ενέργειες. Θα δημιουργηθούν απατηλά θέματα, κυρίως σε ζητήματα του εργασιακού σας χώρου, αλλά αυτό και της υγείας. Μην εμπιστεύεστε ότι κι’ αν σας τάζουν. Δώστε λίγο παραπάνω την προσοχή σας, στον σύντροφό σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι σχέσεις με τους γύρου σας , είναι πρώτων πυλών. Αυτό το διάστημα, σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας ζητήματα. Προσέξτε τα λίγο παραπάνω. Ευνοούνται τα οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, προσέχετε αυτό το διάστημα τα οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα. Αγχώνεστε υπερβολικά και αυτό μπορεί να σας βλάψει. Οι λαθεμένες καταστάσεις που δημιουργούνται εις βάρος σας, θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Προνοείστε. Νέες εκκινήσεις στον εργασιακό σας χώρο, τώρα μπορούν να αποδώσουν. Θα υπάρξουν εξελίξεις. Αυτό το διάστημα, αποφύγετε να αναμειχθείτε σε σοβαρές αντιπαραθέσεις. Θα υπάρξει μεγάλο παρασκήνιο. Θα υπάρξει όμως και σταθεροποίηση των συναισθηματικών σας θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, προσέχετε αυτές τις ημέρες λίγο παραπάνω τις προστριβές σας, κυρίως με κοντινά σας άτομα. Θα υπάρξουν λαθεμένες εκτιμήσεις και θα δημιουργηθούν απατηλές καταστάσεις, γι’ αυτό αφήστε κάπου παρακάτω, να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Έχουν την ανάγκη σας. Αυτό το διάστημα νοιώθετε πολύ δραστήριοι και είστε σε φάση να εκκινήσετε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα έμεναν στάσιμες. Ζητήματα υγείας και εργασίας θα σας προβληματίσουν. Με τον κατάλληλο όμως χειρισμό, θα αντιμετωπιστούν καταλλήλως. Οι οικονομικοί προβληματισμοί, λύνονται ως δια μαγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτές τις ημέρες θα προσέξετε να μην αναμείξετε τα οικονομικο-συναισθηματικά ζητήματα, διότι θα υπάρξουν λαθεμένες-απατηλές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο ορθή η κρίση σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας συμπαραστέκονται. Δώστε την προσοχή σας, σε οικογενειακά ζητήματα. Θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας. Επίσης, ο χώρος του σπιτιού θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Θα έχετε πολλές συναισθηματικές επαφές. Προσοχή στις “αναταράξεις”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, αποφύγετε αυτές τις ημέρες να διαπραγματευτείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Προσοχή, κυριαρχούν απατηλές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις, κυρίως με κοντινά σας πρόσωπα, αυτά που εμπιστεύεστε περισσότερο. Θα σας βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα, δώστε την ανάλογη προσοχή. Συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σε εκκίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, θα προσέξετε αυτές τις ημέρες, τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις. Κάπου παρακάτω θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα, θα ξεκαθαρίσουν ως δια μαγείας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχετε δημιουργική φαντασία, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ο μήνας μπαίνει με τους πιο θετικούς οιωνούς. Θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Τα συναισθηματικά σας βρίσκονται σε “αναβρασμό”, όμως θα υπάρξει όμως σταθεροποίηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο