ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

photo:protothema.gr

Στους 259ανερχονται οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να φτάνουν τις 12.000χιλιαδες, είναι τα τελευταία αποτελέσματα καταγραφής της πανδημίας του Κορωναϊού.

Η μια χώρα μετά την άλλη, εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες και αποφασίζουν να κλείσουν  τα σύνορά τους.

ΗΠΑ και Αυστραλία, απαγορεύουν την είσοδο σε όλους τους ξένους υπηκόους, που έχουν επισκεφτεί την Κίνα τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενώ για τους πολίτες τους ισχύει καραντίνα 14 ημερών.

Το Πεκίνο κάνει λόγω για ανώφελο πανικό.

Ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τάσσεται κατά των ταξιδιωτικών περιορισμών, οι ΗΠΑ έσπευσαν να πράξουν το αντίθετο. Σίγουρα δεν πρόκειται για χειρονομία καλής θέλησης.

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

photo:thetoc.gr

Στην πόλη Χουάν Κάν, που βρίσκεται στην επαρχία Χουμπέι(το επίκεντρο του ιού),επιτρέπεται  πλέον μόνο σε ένα άτομο-ανά νοικοκυριό-να βγαίνει από το σπίτι του, κάθε δυο ημέρες για τις απαραίτητες τους προμήθειες.

Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ανθρώπους που έχουν νοσήσει από τον Κορωναϊό, με αποτέλεσμα να μην δέχονται άλλα περιστατικά.

Οι αρχές βεβαιώνουν πάντως, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν 2 νέα νοσοκομεία, που χτίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Την ίδια ώρα ασθενείς παίρνουν εξιτήριο και “πανηγυρίζουν” δηλώνοντας ανακουφισμένοι που γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο.

Πάνω από 15 αεροπορικές εταιρείες, έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους στην Κίνα, ενώ συνεχίζεται ο επαναπατρισμός ξένων πολιτών απ’ την Γουχάν.

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων εταιρειών, η apple κλείνει προσωρινός όλα τα καταστήματά της στην χώρα.

Μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, ακυρώνουν τις κρατήσεις από την Κίνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο