Η “SUPER GIRL” ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΝ 65ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EYROVISION!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

photo:radioevros.gr

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Super Girl(ποπ ύφους), στον 65ο Μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στις 14 Μαίου του 2020.

photo:sport24epirus.gr

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα ελληνίδα διασποράς της τρίτης γενιάς, με γονείς έλληνες και με καταγωγή από τον Έβρο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φωνητικό ταλέντο, που αναμείχθηκε στον χώρο της μουσικής από τα 8της χρόνια.

Γεννημένη στην  Ουτρέχτη της Ολλανδίας από έλληνες γονείς, στα 11 συμμετέχει σε διαγωνισμούς τραγουδιού την Ολλανδική έκδοση του The Voiceγια παιδιά.Το 2016 τερματίζει 8η , εκπροσωπώντας την Ολλανδία στην Eurovision junior. Έχει κυκλοφορήσει τρία πετυχημένα single.To πρώτο της single- δύο χρόνια μετά- σκαρφαλώνει στο νούμερο 1. Κυκλοφορεί άλλα 2 single, ενώ δανείζει την φωνή της σε κινούμενα σχέδια. Από το 2018 πρωταγωνιστεί στη δημοφιλέστερη νεανική σειρά στην Ολλανδία Brogklass που υποδύεται την “Φένα”, αλλά συμμετέχει και στην ομώνυμη ταινία που ακολουθεί. Φανατική YouTuber και Instagrammer, είναι παρουσιάστρια και σε Διαδικτυακό Ολλανδικό κανάλι για εφήβους.

Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!

photo:queen.gr

Τα ονόματα των μελών της γνωμοδοτικής ομάδας εργασίας, που συμμετείχαν στην επιτροπή της ΕΡΤ, είναι:  ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Παπαδημητρίου και οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί της ΕΡΤ: ο Γιάννης Πετρίδης, ο Πέτρος Αδάμ και ο Γιώργος Μαρκάκης, με την συμμετοχή φυσικά της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Σοφίας Βρανίδου και της Μαρίας Κουφοπούλου.

Η ομάδα που πρότεινε την Στεφανία(που οδήγησε τις υποψηφιότητες σε υψηλές βαθμολογίες), απαρτιζόταν από έμπειρους καλλιτέχνες, με τους πασίγνωστους: Arcade, o συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός(creative director).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο