ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σημειωθούν κάποιες αναβολές στα θέματα που σας απασχολούν. Ασχολείστε συνεχώς με πολλά ζητήματα και κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα της υγείας σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στους Ιχθύες, ένα ζώδιο πριν από εσάς, σας φέρνει έντονο παρασκήνιο. Μην δώσετε λαβή για σχόλια.  Τα σχέδια που καταστρώνατε εδώ και καιρό, τώρα μπορούν να προωθηθούν, καθώς το εξάγωνο  Δία-Ποσειδώνα, είναι θετικό προς εσάς. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Θα ευνοηθούν επίσης και τα νέα ξεκινήματα.

 ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να προσέξετε τις παρανοήσεις και τα λάθη που πιθανότατα να γίνουν άθελά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, μπορούν να προωθηθούν πολλά από τα σχέδιά σας, αφού θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και αρκετή διαίσθηση. Νοιώθετε δυνατοί αυτό το διάστημα, όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην γίνουν υπερβολές. Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, σας  ανοίγει τους ορίζοντές σας. Τώρα με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που επιθυμούσατε εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, θα σημειωθούν πολλές καθυστερήσεις και αναβολές. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες,  επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Δώστε ιδιαίτερη βάση σε αυτό τον τομέα, μη τυχών και προκύψουν ορισμένα λάθη από εσάς. Με το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα,  τα οικονομικά σας θέματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα είναι περίοδος, όπου μπορείτε να βρείτε τις λύσεις, που ψάχνατε εδώ και καιρό. Προσοχή όμως, μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Το απρόβλεπτο καραδοκεί. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Καλό θα είναι να μην αναμιγνύεστε σε έντονες προστριβές με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Η είσοδος ωστόσο του Ήλιου στους Ιχθύες, τονώνει τα σχέδιά σας. Το εξάγωνο του Δία-Ποσειδώνα,  σας κάνει δυναμικούς και έτοιμους να  κατακτήσετε τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, με απρόβλεπτο τρόπο. Θα ευνοηθούν τα νέα ξεκινήματα. Με την Νέα σελήνη στους Ιχθύες, θα πρέπει να μην υπερβάλλετε και να μην είστε τόσο βιαστικοί, για να σας πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας. Μπορείτε με ηρεμία να βρείτε τις πολυπόθητες λύσεις. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα υπάρξουν ορισμένες μικροκαθυστερήσεις, ωστόσο αργότερα τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, απαιτεί την προσοχή σας, σε οικονομικά ζητήματα, ωστόσο με το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, έρχεται η τύχη σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα. Προσοχή διότι το απρόβλεπτο καραδοκεί. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες,  θα επηρεάσει τις δοσοληψίες σας με τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή,  θα σημειωθούν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας συμπαραστέκονται.  Με την είσοδο του Ήλιου στο απέναντι ζώδιο από εσάς τους Ιχθύες, δυναμώνουν οι σχέσεις με τον σύντροφό σας, αλλά και τους συνεργάτες σας. Με το εξάγωνο του Δία-Ποσειδώνα, μπορείτε να βρείτε λύσεις, σε πολλά θέματα που σας απασχόλησαν μέχρι τώρα. Προσοχή στο απρόβλεπτο που καραδοκεί. Με την Νέα Σελήνη επίσης στους Ιχθύες, μπορείτε να καταστρώσετε καινούργια ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας, καθώς θα σας απασχολήσουν έντονα τέτοιου είδους ζητήματα με κάθε τρόπο. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, σας τονίζει να δώσετε ιδιαίτερη βάση σε αυτό τον τομέα και να μην αφήσετε τις καταστάσεις εκκρεμείς. Επίσης αυτό το διάστημα σας απασχολούν και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δείξτε ενδιαφέρον. Πολλά από τα οικονομικά σας ζητήματα έρχονται κατά κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Με το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις που επιθυμούσατε, κυρίως σε θέματα που σας απασχόλησαν έντονα αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας βοηθά να καταστρώσετε τα καινούργια σας ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σημειωθούν πολλές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μην δώσετε ιδιαίτερη βάση. Είναι παροδικές οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας βοηθούν. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, σας τονίζει τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Το εξάγωνο του Δία-Ποσειδώνα, είναι πολύ ευνοϊκό, για κάθε τι που σκέφτεστε να καταστρώσετε, αρκεί να μην γίνει σε υπερβολικό πλαίσιο. Τα σχέδιά σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά προσοχή γιατί ο δυναμισμός που εκπέμπετε, μην σας φέρει αντιμέτωπους με υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ευνοεί τα νέα σας ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεαστούν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Τα οικονομικά σας επίσης θέματα θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο και θα πρέπει να αναζητήσετε τις επιθυμητές λύσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Το εξάγωνο ωστόσο του Δία-Ποσειδώνα, οδηγεί στην επίλυση πολλών ζητημάτων σας. Οι αλλαγές είναι πρώτων πυλών. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει νέες καταστάσεις γύρω σας, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σημειωθούν παρεξηγήσεις και λάθη, ωστόσο θα είναι όλα αυτά παροδικά. Τα προσωπικά σας ζητήματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, φωτίζονται έντονα τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτό το διάστημα είστε αρκετά δραστήριοι. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που δημιουργούνται γύρω σας. Με το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδια που είχατε κατά νου. Προσοχή σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Προσοχή μην κοινολογείται τα σχέδιά σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, καθώς με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, μεγεθύνονται εύκολα τέτοιου είδους ζητήματα. Το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, σας προτρέπει να βρείτε τις λύσεις που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Τώρα μπορούν να προωθηθούν τα θέματά σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, παλιά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας βοηθούν. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, ευνοούνται τα σχέδια που καταστρώνατε εδώ και καιρό. Θα έχετε εξελίξεις. Το ευνοϊκό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, σας βοηθά να κάνετε πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, ευνοεί οποιαδήποτε νέο εγχείρημα σκέφτεστε να κάνετε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο