ΑΓΡΙΟ BULLΥΙNG ΣΕ 8ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με κατάγματα στα πλευρά, υπέστη ένας 8χρονος μαθητής της τρίτης τάξης σε Δημοτικό σχολείο της Καβάλας, από 2 μεγαλύτερους μαθητές του σχολείου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα: «Παραπονέθηκε αμέσως ότι, “ μπαμπά πονάω, γιατί 2 παιδάκια από την τετάρτη τάξη-το παιδί μου είναι Τρίτη τάξη- ο ένας με έπιασε και άλλος με βαρούμε γροθιές στο στομάχι, συνεχόμενες”».

Ο πατέρας καταγγέλλει πως ο γιος του-μαθητής της τρίτης δημοτικού, σε σχολείο της Καβάλας-, την ώρα του διαλείμματος  δέχτηκε άγρια επίθεση στην αυλή, από 2 παιδιά της τετάρτης τάξης. Ο ένας μαθητής κρατούσε το παιδί και ο άλλος το γρονθοκοπούσε στο στομάχι, ενώ οι τέσσερεις εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν στο προαύλιο, δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

«Το παιδί πήγε στην διευθύντρια, της είπε ότι τον δείρανε, της είπε ότι πονάει και αυτή του ζήτησε να έχει μάρτυρες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του μικρού παιδιού.

Ο πατέρας έμαθε για το περιστατικό για το παιδί, όταν επέστρεψε από την δουλειά, πονούσε και το μετέφερε στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πλευρό.

Στην υπόθεση παρενέβη, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

«Σήμερα ξεκίνησε από την υπηρεσία, η πειθαρχική διερεύνηση του θέματος, για να αποδοθούν ευθύνες και να δούμε την σοβαρότητα του θέματος», δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, κα Αθανασία Γαϊτανίδου.

 «Παρακολουθούμε όλα τα συμβάντα στην Ελλάδα, θέλουμε όμως να το αντιμετωπίσουμε ολιστικά. Ολιστικά σημαίνει, να δούμε το φαινόμενο σε όλες τις εκφάνσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει, πως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό και πως δημοσιοποίησε το πρόβλημα στο διαδίκτυο, καθώς προηγούμενες καταγγελίες του δεν είχαν τύχη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο