ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 24 Φεβρουαρίου, έως 1 Μαρτίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της προηγούμενης ημέρας, όπου ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Είστε αρκετά δυναμικοί και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν εδώ και καιρό, αρκεί να περιορίσετε λιγάκι τον παρορμητισμό σας, για να μην εκδηλωθούν από μέρους αισθήματα ζήλιας και έντασης. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία σας. Ευνοούνται οι μυστικές συνεννοήσεις, αρκεί να γίνονται με προσοχή. Θα λάβετε ξαφνικές πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να τις μελετήσετε προσεκτικά, προτού δώσετε το τελικό ΟΚ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες, σας προέτρεψε να ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Εκφράζετε τον δυναμισμό σας και βρίσκετε λύσεις σε πολλά θέματα, κάτω από το πρίσμα κυρίως δυνατών συζητήσεων. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να προσέξετε αρκετά τον συναισθηματικό σας τομέα, ωστόσο μην γίνεστε και τόσο καταπιεστικοί απέναντι στους άλλους, ώστε να μην δημιουργηθούν κάποια μικροπροβληματάκια στις μεταξύ σας σχέσεις. Σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αναλόγως. Θα σας απασχολήσει έντονα τα ερωτικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με έντονο το στοιχείο της δράσης, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους δρόμους. Αξιοποιήστε τους. Θα έχετε πολλές και απρόβλεπτες συναντήσεις, αρκεί μέσα από συζητήσεις που θα υπάρξουν, θα πρέπει να γίνουν μελετημένα βήματα από μέρους σας, ώστε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Διαχωρίστε -όσο είναι εφικτό-τα συναισθηματικά από τα οικονομικά σας ζητήματα. Τα κοντινά σας πρόσωπα, θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο. Λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή,  θα υπάρξουν  παρανοήσεις και λάθη, ωστόσο μην δώσετε λαβή για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με νέες καταστάσεις στην ζωή σας, ωστόσο λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή(πλανήτη της επικοινωνίας), θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αρκετά πισωγυρίσματα πολλών υποθέσεων. Στο χέρι σας είναι να αξιολογήσετε τα θέματα. Είστε δυναμικοί και αρκετά παρορμητικοί, γι’ αυτό θα πρέπει –για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις-να χαμηλώσετε λιγάκι τους τόνους. Μην προσπαθήσετε να εμπλέξετε οικονομικά με συναισθηματικά σας θέματα. Θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήστε καταλλήλως. Σίγουρα θα μετανιώσετε για πολλά πράγματα και θα υπάρξει το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε πολλές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρέασε τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τρίτους. Νοιώθετε αρκετά δυναμικοί και έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θα πραγματοποιηθούν πολλές συναντήσεις και θα γίνουν αρκετές συζητήσεις, ωστόσο λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα σημειωθούν ορισμένες μικροκαθυστερήσεις. Μην προσπαθήσετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που μπορούν να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα έχετε αρκετή έμπνευση και οραματισμό. Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν λίγο παραπάνω την προσοχή σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της νέας σελήνης, που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες(το απέναντι ζώδιο από εσάς). Τα νέα ξεκινήματα είναι πρώτων πυλών. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις, αλλά με αρκετή δόση προσοχής, εξαιτίας κυρίως της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή που μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις. Είστε αρκετά δυναμικοί και θα μπορέσετε μέσα από αυτό να βρείτε τις λύσεις που επιδιώκετε εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σας, θα χρειατούν την απόλυτη προσοχή σας. Θα πραγματοποιηθούν πολλές συναντήσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν και ευχάριστα γεγονότα. Μην αναμείξετε οικονομικά με συναισθηματικά σας θέματα. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση. Προσοχή στις παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάτω από το πρίσμα νέων καταστάσεων στην ζωή σας. Αυτό το διάστημα είστε αρκετά δυναμικοί και θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σας απασχόλησαν έντονα αυτό το διάστημα. Θα έχετε πολλές επαφές, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε καταλλήλως, διότι όλα συνηγορούν προς όφελός σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό. Κάτι καινούργιο που σχεδιάζατε να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό, θα έχει την επιτυχία που προσδοκούσατε. Θέματα υγείας και εργασίας, θα έρθουν με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Μελετήστε τις καταστάσεις προσεκτικά. Η οικογένειά σας, σας έχει ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά για εσάς, καθώς οι καινούργιες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, είναι αρκετά σημαντικές για εσάς και αυτό σας δίνει απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Αυτό το διάστημα θα κάνετε πολλές συναντήσεις και αμέτρητες συζητήσεις.  Τολμήστε και αξιοποιήστε τα γεγονότα. Τα οικογενειακά σας, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Μην προσπαθήσετε να αναμιχθείτε σε αντιπαραθέσεις, δεν θα οδηγήσουν σε σωστά μονοπάτια. Καταστρώνετε καινούργια σχέδια. Τώρα μπορούν να τεθούν σε τροχιά εκκίνησης, αρκεί να γίνουν –από μέρους σας- προσεκτικές, μελετημένες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι μου Τοξότες, η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί τις νέες καταστάσεις στην ζωή σας, αρκεί να κινηθείτε αρκετά μεθοδικά. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν-κατά κάποιο τρόπο- τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δώστε λύσεις εκεί που χρειάζονται και μην αμελείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά. Χαλαρώστε. Μην χαλάτε τις σχέσεις, προτού ερευνήσετε τις καταστάσεις εξονυχιστικά.  Θα έχετε έμπνευση και οραματισμό. Αξιοποιήστε τα θέματα. Τα οικογενειακά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό δυναμισμό. Είστε έτοιμοι να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και -μέσα από το επικοινωνιακό σας «ταμπεραμέντο»- να πετύχετε πολλά. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις που δημιουργούνται προς όφελός σας. Η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες, ευνόησε τα νέα ξεκινήματα που σκεφτόσασταν να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό. Νοιώθετε αρκετά πιεσμένοι, καθώς τα οικογενειακά σας προβλήματα που αντιμετωπίζετε, δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε καθόλου. Μην δημιουργείτε αντιπαραθέσεις. Ίσως αν αλλάξετε τρόπο σκέψης, δώσετε και τις αναμενόμενες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα Υδροχοάκια, η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων, σα έφερε αντιμέτωπους με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας.  Προσπαθήστε με μεθοδικότητα, να προωθήσετε τα οικονομικά ζητήματα. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές επαφές και θα γίνουν αρκετές συζητήσεις. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Θα έχετε όφελος. Τα κοντινά άτομα, θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Μην εμπλέξετε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Δεν θα σας βγούνε σε καλό. Η έμπνευση και οι καινούργιες ιδέες, σας οδηγούν σε επιτυχία. Θα σημειωθούν οικονομικές καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σας, σας έφερε απίστευτη εύνοια στα καινούργια ξεκινήματά σας. Τα οικονομικά σας βαδίζουν σε καλό δρόμο, αρκεί να μην το παρακάνετε. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, θα σας αγχώσουν. Προσοχή, κάντε μελετημένες κινήσεις. Θα έχετε πολλές επαφές και θα κάνετε πολλές συζητήσεις. Η επικοινωνία βρίσκετε στα φόρτε της. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Η έμπνευση θα σας οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια. Θα σημειωθούν πολλές παρεξηγήσεις και λάθη. Διορθώστε τις καταστάσεις και όλα θα φτιάξουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο