ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Αυξάνονται τα θύματα και τα κρούσματα του Κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να ανεβάζει και πάλι το επίπεδο απειλής “του πολύ υψηλού”.

Η κίνηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ήρθε, καθώς τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 87.600 και με τους θανάτους να μετρούν τους 3.000.

Τους πρώτους θανάτους από τον covit-19κατέγραψαν ΗΠΑ και Αυστραλία.

Ο πρώτος νεκρός καταγράφηκε στις ΗΠΑ και αφορά έναν 50χρονο στην πολιτεία μάλιστα της Ουάσιγκτον, που νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας και προς το παρόν δεν φαινόταν να είχε ταξιδέψε στο εξωτερικό, ή να ήρθε σε επαφή με κάποιον που είχε ταξιδέψει.

Ο Ντόναλντ Τράμπ, -αν και εμφανίστηκε καθησυχαστικός-δεν απέκλεισε το γεγονός να κλείσουν τα Νότια σύνορα της χώρας με το Μεξικό.

Τους πρώτους θανάτους είχαν και η Αυστραλία, όπου αφορά ένα επιβάτη, του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess και είναι ηλικίας άνω των 70ετών.

Η Ταϊλάνδη καταγράφει ένα κρούσμα με έναν 45χρονο, ο οποίος είχε προσβληθεί και από Δάγκειο πυρετό.

Τα 987 είναι τα κρούσματα στο Ιράν, 54 οι θάνατοι και μόνο χθες υπήρξαν 11.

Στους 29 έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ιταλία και τα κρούσματα τα 1.128.

Στην Κίνα τα νέα κρούσματα παρουσίασαν και πάλι αύξηση, φτάνοντας μάλιστα τα 575.

Ύστερα από την ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ προς την Ιταλία και περισσότερο  η αεροπορική εταιρεία American Airlines, ακύρωσαν τις πτήσεις τους προς Μιλάνο μέχρι τα τέλη Απριλίου, ενώ η Τουρκία ακύρωσε τις πτήσεις της προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο