ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 9 έως 15 Μαρτίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια,  η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και επηρεάζει άμεσα τα θέματα υγείας και εργασίας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πλέον πορεία, σας προτρέπει να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις, αρκεί να εκμεταλλευτείτε καταλλήλως τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα εμφανιστεί απρόσμενα κάποιο οικονομικό ζήτημα προς διευθέτηση. Κινηθείτε ευέλικτα.  Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση. Προσοχή να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον ζώδιο της Παρθένου-σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σας, επίσης γήινο- δεν σας δυσκολεύει την κατάσταση. Απεναντίας σας ευνοεί. Με την ορθή πορεία πλέον του Ερμή, τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπαίνουν σε νέα φάση εκκίνησης. Τώρα μπορείτε να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, βρίσκονται στο πλευρό σας. Αυτές τις ημέρες, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Μην τους παραμελείτε. Επωφεληθείτε από τις επαφές που θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων-σε έναν άξονα μεταβλητών ζωδίων όπως και το δικό σας-,  επηρεάζει άμεσα την οικογενειακή σας ζωή. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πλέον πορεία, θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, μπαίνουν σε φάνει εκκίνησης. Θετικές προοπτικές θα έχουν και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ενεργοποιείστε τα οικονομικά σας θέματα. Μην τα αφήνετε στάσιμα. Θα χρειαστεί να προσέξετε λιγάκι τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Μην παραμελείτε αυτούς τους τομείς. Ο σύντροφός σας, θα σας εκφράσει παραπονάκια. Δώστε την ανάλογη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στην Παρθένο, η οποία ευνοεί την καθημερινότητά σας. Θέματα τα οποία καθυστερούσαν, λόγω της ανάδρομης μέχρι τώρα πορείας του Ερμή, τώρα που γυρίζει ορθόδρομος, σας βοηθά να προωθήσετε κάθε είδους οικονομικό ζήτημα που σας απασχόλησε, καθώς βάζετε σε εκκίνηση και κάθε νέα έμπνευση που έχετε στα σκαριά. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Συμπαρασταθείτε τους.  Αυτό το διάστημα, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα της εργασίας, αλλά και αυτό της υγείας. Νομικές ενέργειες, εκπαίδευση και ταξιδιωτικοί προορισμοί, θα έχουν θετική έκβαση.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, επηρεάζει άμεσα κάθε οικονομικό σας ρίσκο. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή,  ζητήματα που απασχόλησαν μέχρι στιγμής και αφορούσαν τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, τώρα μπορούν να προωθηθούν. Αυτές τις ημέρες θα έχετε θετική έκβαση, όσον αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Συμπαρασταθείτε τους. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, φτάνει να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον δικό σας άξονα Παρθένου-Ιχθύων και αναδεικνύει τις ευχάριστες στιγμές των θεμάτων που σας απασχολούν, καθώς και σας προτρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις παραπλανήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα από τους γύρου σας. Με την ορθόδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, θέματα που μέχρι πρότινος καθυστερούσαν, μπαίνουν σε φάση εκκίνησης. Η υγεία και η εργασία, μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι επαγγελματικές, αλλά και οι προσωπικές σας σχέσεις, τώρα παίρνουν μια πιο θετική μορφή, κυρίως λόγο της ευνοϊκής όψης που δημιουργείτε μεταξύ Ήλιου-Δία. Επωφεληθείτε. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, που θα φέρει αρκετές σκέψεις πάνω σε επαγγελματικά και συναισθηματικά σας ζητήματα. Με τον Ερμή σε ορθή πλέον πορεία, μπορείτε να καταστρώσετε νέα σχέδια και να τα κάνετε μάλιστα και πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές επαφές με τρίτα πρόσωπα, που θα σας χαροποιήσουν όσο τίποτε άλλο. Σίγουρα σε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, βρίσκετε την ανταπόκριση που περιμένετε, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή ζητήσετε την βοήθειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο, θα οριστικοποιήσετε πολλά από τα θέματα που σας απασχόλησαν εδώ και αρκετό διάστημα. Τα οικογενειακά σας ζητήματα θα είναι και το φλέγον θέμα σχολιασμού και θα ληφθούν γι’ αυτό σοβαρές αποφάσεις. Κάποιο προσωπικό σας ζήτημα έρχεται κατά κάποιο τρόπο στην επιφάνεια, ίσως προς επίλυση. Προσπαθήστε να βάλετε σε εκκίνηση κάθε νέο σχέδιο που έχετε κατά νου και όλα θα πάρουν την τροπή που χρειάζεστε. Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, βαδίζουν προς ρύθμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, σίγουρα η Πανσέληνος στον άξονα μεταβλητών ζωδίων Παρθένου-Ζυγού, σας δημιούργησε αρκετούς προβληματισμούς τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ερμή σε ορθή πλέον πορεία, μπορούν να επιλυθούν πολλά από τα θέματα του στενού σας περιβάλλοντος, που σας απασχόλησαν εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Όλα τίθενται  υπό ρύθμιση. Τώρα τα προσωπικά θέματα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, θα γίνει το σημείο αιχμής για κάποια προσωπικά σας ζητήματα. Με την ορθόδρομη πορεία πλέον του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να διεκπεραιώσετε πολλές από τις υποθέσεις σας. Άτομα του στενού σας κύκλου, σας συμπαραστέκονται. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.  Κάθε μυστική σας κίνηση θα πρέπει να φυλαχθεί με κάθε τρόπο, αν δεν θελήσετε να διαρρεύσουν πολλά από τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο που θα επηρεάσει τα οικονομικά ζητήματα, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα. Κάντε εκκινήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν επί τάπητος. Τα κοινωνικά σας και επαγγελματικά ζητήματα θα είναι το κύριο θέμα συζητήσεων. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, προσφέρουν την βοήθειά τους, κάθε φορά που την χρειάζεστε. Θα λάβετε ένα θετικό νέο από τους κοντινούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον δικό σας άξονα(Παρθένου-Ιχθύων), θα φέρει στην επιφάνεια  αρκετούς προβληματισμούς, που σχετίζονται τόσο με τους φίλους σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Με τον Ερμή στην ορθή του πλέον πορεία, ευνοούνται οι μυστικές σας συναντήσεις. Με το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου-Δία, τα επαγγελματικά σας ζητήματα περνούν σε θετική τροχιά πορείας. Νέες καταστάσεις έρχονται στον δρόμο σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Θα παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο