ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLUE STAR FERRIES-ΜΥΚΟΝΟΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα της δειγματοληψίας του ναυτικού στον Κορονοϊό, που προκάλεσε τον πανικό σε πλήρωμα και επιβάτες του Blue Star Ferries-Μύκονος.

Ανακουφισμένοι και ταλαιπωρημένοι οι επιβάτες του πλοίου, κατευθυνόμενοι προς το λιμάνι της Μυτιλήνης, μαθαίνουν ότι ο ναυτικός ήταν αρνητικός στον Κορονοϊό.

Το πλοίο έφυγε χθες από το λιμάνι της Καβάλας, με προορισμό τον Πειραιά. Λίγο πριν τον απόπλου, ένα μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος υγειονομικής περιφέρειας, εκτίμησε  ότι δεν συντρέχει κίνδυνος Κορονοϊού και έτσι το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του.

Το πλοίο φεύγοντας από την Καβάλα έφτασε στην Λήμνο. Εκεί αποβιβάστηκαν 127 επιβάτες, όμως λίγο μετά οι αρχές διέταξαν να μείνει το πλοίο στο λιμάνι, υπό τον κίνδυνο του Κορονοϊού. Δόθηκε παράλληλα η εντολή, σε όσους αποβιβάστηκαν να κλειστούν στα σπίτια τους, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες, παρέμειναν εγκλωβισμένοι σε πλωτή καραντίνα.

Γύρω στις 4 το καράβι ξεκίνησε προς τη Μυτιλήνη, χωρίς ακόμη να έχει γίνει ήδη γνωστό αν ο ναυτικός ήταν θετικός στον Κορονοϊό. Ο στόχος ήταν, να συνεχιστεί η καραντίνα των επιβατών στο λιμάνι του νησιού.

Το δείγμα βγήκε αρνητικό, δίνοντας τέλος στην αγωνία των επιβατών και την ταλαιπωρία τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο