ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 16 Μαρτίου, έως και της 22Μαρτίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα σας ξεκινά με αρκετό παρασκήνιο, αφού σε αυτό συντελεί η επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, εγκαινιάζεται η γενέθλια περίοδός σας. Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, αρκεί να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Αυτό το διάστημα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τους γύρου σας. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας ζητήματα, ωστόσο θα έχετε ευχάριστες επαφές και αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση. Στο μυαλό σας καταστρώνετε πολλά σχέδια. Προσπαθήστε να είναι στα όρια του εφικτού, ώστε να μπορέσετε να τα προωθήσετε με κάθε  τρόπο. Οι καταστάσεις γύρω σας, τώρα μπορούν να σταθεροποιηθούν. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει έντονα το οικογενειακό σας περιβάλλον. Συμπαρασταθείτε τους. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε συναντήσεις που δεν περιμένατε να έχετε. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας αγχώσει λιγάκι, αλλά αργότερα θα το ξεπεράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, με την είσοδο του Ερμή(του κυβερνήτη σας) στο ζώδιο των Ιχθύων, μπαίνουν σε εκκίνηση τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν σε κάθε σας επιδίωξη. Τα οικονομικά σας ζητήματα, γίνονται αντικείμενο συζήτησης και προώθησης. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση και οραματισμό. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου (ένα επίσης ζώδιο του αέρα), σας προτρέπει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας, αφήνοντας πίσω ότι περιττό υπήρχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει πως εγκαινιάζεται μια περίοδος, όπου θέματα που είχαν μέχρι πρότινος καθυστερήσει, τώρα μπορούν να προωθηθούν με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, θα γίνουν η καθημερινή σας μέριμνα. Θα υπάρξει σταθεροποίηση των εκκινήσεων που θα κάνετε. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα. Αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να μην δώσετε στους άλλους λαβή για σχόλια, καθώς ο εκνευρισμός σας θα είναι οξυμένος. Θα λάβετε ωστόσο σημαντικές πληροφορίες, όπου και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο,  σας υπενθυμίζει ότι τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, κάθε οικονομική σας σκέψη, θα γίνεται αυτομάτως αντικείμενο προς άμεση διευθέτηση. Οι τομείς της εργασίας, αλλά και της υγεία σας, μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα οικονομικά σας ζητήματα βαίνουν καλώς και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα έχετε σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως.  Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, θα αλλάξει την διάθεσή σας προς το καλύτερο. Θα σημειώσετε αρκετές επιτυχίες, αρκεί να κινηθείτε με μέτρο. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας, θα σας δημιουργήσει διάφορους προβληματισμούς, στις μεταξύ σας κυρίως σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με τους πιο θετικούς οιωνούς.  Ο Ερμής(κυβερνήτης σας), εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο από εσάς, τους Ιχθύες. Αυτό σημαίνει αυτόματα, πως οι σχέσεις σας, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Αυτές τις ημέρες, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχουν την ανάγκη σας. Συμπαρασταθείτε τους. Σχέσεις και συνεργασίες, θα γίνουν το αντικείμενο συζήτησης. Τώρα πολλά μπορούν να σταθεροποιηθούν. Τα προσωπικά ζητήματα, σας απασχολούν όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα γίνει το έναυσμα, για την καλύτερη δυνατή επιτυχία σε αυτό τον τομέα. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει απρόβλεπτες συναντήσεις και πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να αδράξετε με την πρώτη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Μην τους αμελείτε. Πρόσωπα και καταστάσεις, τώρα  μπορούν να πάρουν μια πιο σταθερή μορφή. Αυτό το διάστημα οι εντάσεις είναι πρώτων πυλών. Αφήστε τις καταστάσεις αυτές, μακριά από την δική σας ανάμιξη. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου(ένα επίσης του αέρα ζώδιο), θα σταθεροποιηθούν πολλά θέματα, που μέχρι πρότινος αιωρούνταν. Αυτό το διάστημα θα λάβετε απρόσμενες ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρνει αντιμέτωπους με την λήψη οριστικών αποφάσεων. Σκεφτείτε πολύ καλά τις καταστάσεις. Θα έχετε την απόλυτη στήριξη ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος. Με τις κατάλληλες συνθήκες, θα σταθεροποιηθούν πολλές καταστάσεις στην ζωή σας. Κάντε μελετημένες κινήσεις, χωρίς υπερβολές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα θέματα υγείας και εργασίας. Μην τα αμελείτε. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας παρακινήσει να ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω με τα οικογενειακά σας ζητήματα. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε απρόσμενες πληροφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει στο προσκήνιο τα οικογενειακά σας θέματα. Μην τα αμελείτε και ενδιαφερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Τα οικονομικά σας, θα γίνουν το αντικείμενο ενασχόλησης, ωστόσο με την διευθέτηση πολλών καταστάσεων, θα πάρετε μια ανάσα σταθεροποίησης και εφησυχασμού, χωρίς όμως υπερβολές που θα μπορέσουν να σας βλάψουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, σας βοηθά να προωθήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, σας παρακινεί στην σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Νέες καταστάσεις έρχονται με κάθε τρόπο στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επαναφέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος, τυχόν προς επίλυση. Τα προσωπικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Ενδιαφερθείτε γι’ αυτά και όλα θα κινηθούν όπως τα θέλετε. Οι σταθεροποίηση των καταστάσεων που σας απασχολούν, θα είναι το κύριο μέλημά σας. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χωρίς υπερβολές που θα μπορούσαν να σας βλάψουν. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν με κάθε τρόπο. Απρόσμενες συναντήσεις και απρόβλεπτες πληροφορίες, θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Ζυγίστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Κρόνος θα εγκαταλείψει για λίγο το ζώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας ζητήματα, για τυχόν προς επίλυση. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Μην τα αμελείτε. Τώρα-με κάθε προσπάθεια-θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε πολλές από τις καταστάσεις που σας απασχολούν. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να προσέξετε ιδιαίτερα τον τομέα της υγείας σας, καθώς και να διαθέσετε κάποιες ώρες ξεκούρασης. Προσέξτε μην αποκαλυφθούν μυστικές καταστάσεις. Κινηθείτε μελετημένα. Τα προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν ολοένα και περισσότερο. Δείξτε την προσοχή σας. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε απρόβλεπτες ειδήσεις. Αξιολογήστε τες. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας. Κινηθείτε προσεκτικά, σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις ανάλογα. Βρίσκεστε στα κατάλληλα μονοπάτια της διαδρομής σας. Προσοχή μην παρεκκλίνετε. Τώρα είναι καιρός να διευθετήσετε  τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Θα υπάρξει σταθεροποίηση των θεμάτων αυτών. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Κάντε τις εκκινήσεις που θα αποδώσουν· ευνοείστε.  Αυτές τις ημέρες θα λάβετε απρόσμενες ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες με κάθε τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Κρόνος εισέρχεται τον Υδροχόο. Θα σας απασχολήσουν έντονα, τα συναισθηματικά σας ζητήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο