ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μέρα με την μέρα αυξάνονται τα κρούσματα παγκοσμίως και τους επιστήμονες να τρέχουν και να μην φτάνουν, θέλοντας με γοργούς ρυθμούς να φτάσουν στην ανακάλυψη του εμβολίου, που θα σώσει χιλιάδες συνανθρώπους μας.

ΙΤΑΛΙΑ

Στα 60.000φτάνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα και με τους  5.476οι νεκροί.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μια “Δεύτερη Ιταλία”, χαρακτηρίζεται το κράτος της Ισπανίας,  καθώς μετρά 30.000σχεδόν ασθενείς και 1.813νεκρούς. Οι 462μάλιστα νεκροί προστέθηκαν μόνο το τελευταίο 24ωρο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σε καραντίνα τέθηκε και η καγκελάριος Μέρκελ, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχει έρθει σε επαφή με συνεργάτη της, που διαπιστώθηκε τελικά θετικός στον Κορονοϊό.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι στιγμής αγγίζουν τις 25.000, ενώ οι νεκροί-από το πρωί της Δευτέρας- φτάνουν τους 108.

Το θετικό βρίσκεται στο γεγονός ότι 2800ασθενείς έγιναν καλά και επέστεψαν στα σπίτια τους. Υπολογίζεται ότι έχουν ιαθεί συνολικά, πάνω από 10% «πρώην» ασθενείς.

ΓΑΛΛΙΑ

Στα 16.018 φτάνει τελικά ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων  κρουσμάτων, ενώ τα θύματα του νέου ιού αγγίζουν τους 674.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Ραγδαία η αύξηση της διασποράς στην Τουρκία, αφού μόνο μέσα σε λίγες ώρες 9 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 30.

Υπολογίζεται ότι τα νέα κρούσματα έφτασαν τους 289, ενώ ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.236.        

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στα 5.683 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Μ. Βρετανία και οι νεκροί φτάνουν στους 281.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο