ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από της 23 Μαρτίου, έως και της 29 Μαρτίου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση έντασης, ωστόσο θα πρέπει να χαλαρώσετε κάπως την κατάσταση, για να μην υπάρξουν ακρότητες. Σίγουρα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας ανοίγονται. Τα οικονομικά σας ζητήματα, βρίσκονται συνεχώς προς συζήτηση. Προωθήστε τα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, αυτές τις ημέρες η δυναμικότητά σας βρίσκεται στα ύψη. Κινηθείτε σε ήρεμα νερά. Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, ωστόσο αυτό το διάστημα θα πραγματοποιήσετε και σημαντικές επαφές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Αν και θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες, με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Στα μεσοδιαστήματα θα υπάρξουν και ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Θα υπάρξει εύνοια σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα έχετε θετικά νέα, στα νέα ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε, ωστόσο θα πρέπει  θα εστιάσετε την προσοχή σας, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμμαζευτείτε κάπως καλύτερα σε αυτό τον τομέα, αν δεν θέλετε τα πράγματα να “εκτροχιαστούν”. Τα προσωπικά σας, θα σας απασχολήσουν. Ζυγίστε τις καταστάσεις καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις. Αν και το συναίσθημα θα υπερτερεί, εσείς θα πρέπει να μην αναμιγνύεστε σε αυτές τις καταστάσεις(κυρίως των εντάσεων) και θα πρέπει να χαλαρώσετε. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Είστε αρκετά κοινωνικοί. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, αρκεί να είναι στο πλαίσιο του εφικτού μέτρου, χωρίς να υπάρξει -αργότερα -ο παραμικρός κίνδυνος να πέσετε από τα σύννεφα. Θα έχετε απίστευτη εύνοια στα προσωπικά σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες ενοχλήσεις , κυρίως σε επίπεδο υγείας και εργασίας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε πολλές συναντήσεις, επαγγελματικού ή κοινωνικού χαρακτήρα. Αν και θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, θα έχετε κάποιες στιγμές σημαντικής εύνοιας, όπου και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές-έντονες επαφές, κυρίως ρομαντικού χαρακτήρα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Η Σελήνη από τον Κριό, θα ευνοήσει απίστευτα τα νέα ξεκινήματα στην ζωή σας, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αναβάλλετε τις καταστάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Οι συναντήσεις που θα κάνετε, θα είναι πολύ σημαντικές. Ευνοούνται τα ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, προσέξτε την αρχή της εβδομάδας, γιατί δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκές οι καταστάσεις. Η Νέα όμως Σελήνη που πραγματοποιείτε απέναντί σας(στο ζώδιο του Κριού), θα φέρει νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τα. Αν και θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες, με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα βρείτε τις λύσεις που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό συναισθηματισμό και ρομαντισμό, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, τις οποίες και θα πρέπει να προσέξετε. Ζητήματα υγείας και εργασίας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Ο σύντροφό σας , σας έχει ανάγκη. Μην τον παραμελείτε. Οι συνεργάτες σας, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Οι συνεργασίες σας, βρίσκονται πρώτο πυλών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας λιγάκι περισσότερο. Η υγεία και η εργασία σας,  θα σας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο, ωστόσο θα υπάρξουν και εκκινήσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει στην ζωή σας καινούργιες ερωτικές καταστάσεις· εκμεταλλευτείτε τες. Τα οικονομικά σας θέματα, θα σας απασχολήσουν· κινηθείτε με προσοχή.  Τα επαγγελματικά σας θα ευνοηθούν, γι’ αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο. Θα υπάρξει αρκετή εύνοια, αρκεί να μην το παρακάνετε και σας γυρίσει μπούμερανγκ.  Θα έχετε νέα ξεκινήματα κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Θα υπάρξουν κάποιες μικρο-δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσετε. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τους κοντινού σας ανθρώπους να βρίσκονται στο πλευρό σας. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, ευνοεί απίστευτα τα νέα ξεκινήματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Θα υπάρξουν  κάποιες δυσκολίες, κυρίως στις επαφές σας με τους γύρου σας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Μην τους παραμελείτε. Θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις, αρκεί να το επιδιώξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο. Είστε αρκετά δυναμικοί, ωστόσο μην το παρακάνετε. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αδράξτε τις ευκαιρίες. Προσπαθήστε να κινηθείτε με μέτρο στις οικονομικές σας συναλλαγές, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα υπάρξει προώθηση των οικονομικών σας ζητημάτων. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο