ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 13, έως 19 Απριλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια η εβδομάδα ξεκινά με πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, τις οποίες και θα πρέπει να τακτοποιήσετε. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Θα δεχτείτε την στήριξη  των αγαπημένων σας ανθρώπων. Σίγουρα σκέφτεστε πολλά· άλλωστε είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αυτές τις ημέρες, θα κάνετε σημαντικές επαφές. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, θα σας υπενθυμίσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την εκκίνηση πολλών σχεδίων, που είχατε κατά νου. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στα οικονομικά σας ή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Μην αποφασίσετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που μόνο ένταση θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν και θα σας χαλάσουν την άδικα διάθεση. Αγαπημένα άτομα, βρίσκονται στο πλευρό σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση· εκμεταλλευτείτε την. Αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες συναντήσεις, που θα θέλατε να μείνουν μυστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές το διάστημα θα μπορούσατε να κάνετε οικονομικές εκκινήσεις· ευνοούνται. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες, ωστόσο θα είναι περαστικές. Αφήστε για αργότερα την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Θα έχετε ξαφνικές καταστάσεις. Νέα θέματα, σας χαροποιούν απρόσμενα. Θα κάνετε σημαντικές συναντήσεις. Η κοινωνικότητά σας, θα βρίσκεται στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με ατελείωτες συζητήσεις και συναντήσεις. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, βρίσκονται στο «πάνελ» των καταστάσεων. Όλα όμως, θα πρέπει να διεκπεραιωθούν με αρκετή προσοχή. Η υγεία σας θα σας απασχολήσει. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, κάθε οικονομικό ρίσκο. Θα σημειώσετε άνοδο και πρόοδο στα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, αυτές τις ημέρες θέματα υγείας και εργασίας θα σας απασχολήσουν. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας, σας χρειάζονται. Μην τους παραμελείτε και δείξτε την αγάπη σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές επαφές· εκμεταλλευτείτε τες. Θα σημειωθεί σημαντική οικονομική πρόοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα έχει αρκετές ευκαιρίες· εκμεταλλευτείτε τες. Αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν και έπειτα συζητάτε για καινούργιες εκκινήσεις. Ζητήματα εργασίας και υγείας, θα σας απασχολήσουν. Δείξτε την προσοχή σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Θα υπάρξει οικονομική πρόοδος. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει έντονα η οικογενειακή σας ζωή. Δείξτε την προσοχή σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σ διαμάχες, που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δείξτε το ενδιαφέρον σας, τόσο στην υγεία, όσο και στην εργασία σας. Θα κάνετε σημαντικές επαφές, που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας. Αυτό το διάστημα, θα έχετε σοβαρούς προβληματισμούς. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που θα προκύψουν, με τον πλέον ανώδυνο τρόπο. Η οικογένειά σας, θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεών σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, πάνω σε αυτό τον τομέα. Θα δεχτείτε σημαντική συμπαράσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την οικονομική προώθηση των σχεδίων σας. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρξει στις αρχές, γιατί μετ’ έπειτα τα πράγματα δεν θα είναι έτσι. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες, που μόνο σε καλό δεν θα σας βγουν. Προσέξτε παντός είδους ατυχήματα. Τα οικογενειακά σας θέματα, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. αυτές τις ημέρες, θα πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, τα προσωπικά σας θέματα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν. Κάντε τις εκκινήσεις που απαιτούνται στις αρχές, διότι αργότερα τα πράγματα θα αλλάξουν και δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά. Τα οικονομικά σας ζητήματα, απαιτούν την προσοχή σας. Μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνετε, θα υπάρξει σημαντική σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στις αρχές της εβδομάδας, ευνοούνται οι μυστικές επαφές που θα κάνετε με τους γύρω σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες σας, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Μην αγχωθείτε για τα προβλήματα που πιθανότατα να προκύψουν· θα είναι περαστικά. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε σημαντικές συναντήσεις και θα σημειωθεί οικονομική πρόοδος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σας· θα έχετε την συμπαράστασή τους. Θα γίνουν πολλές ανατροπές, ωστόσο εσείς προσπαθήστε να κινηθείτε –όσο γίνεται-ευέλικτα, για να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα βρουν την επίλυσή τους. Θα υπάρξει προώθηση των προσωπικών σας σχεδίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο