ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εννέα στους δέκα πολίτες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, εν όψει του Πάσχα, σε αντίθεση με το 10% που σκέφτεται να μην συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αρχών”, αυτό αποδεικνύει η έρευνα που διεξήχθη μέσω της Δημοσκόπησης του τηλεοπτικού καναλιού Alpha Tv, την οποία και συμμερίζεται απόλυτα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Χαρδαλιάς.  

Πάνω σε αυτή την δημοσκόπηση κινήθηκε ο Υφυπουργός και επιβάλει τα εξής μέτρα, για τους “απείθαρχους” της υπόθεσης:

Από της 9 το βράδυ του Μ. Σαββάτου έως και της 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, θα διπλασιάζονται τα πρόστιμα σε όσους επιχειρήσουν να “παρανομήσουν”, κάνοντας άσκοπες μετακινήσεις, εκτός της περιφερειακής ενότητας

Οι “Παραβάτες”, θα πληρώνουν 300ευρώ πρόστιμο, που θα ισχύσει για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο, για τον συνοδηγό. Επιπλέον θα αφαιρούνται οι πινακίδες.

Σαρωτικοί και οι έλεγχοι των πολιτών, -από Μ. Σάββατο έως και την Δευτέρα του Πάσχα-που θα δηλώνουν μετακίνηση προς των συγγενικών τους προσώπων, προκειμένου να προσφέρουν την βοήθειά τους, με την πρόφαση ότι βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε αυτή την περίπτωση διπλασιάζεται το πρόστιμο για τον οδηγό, δηλαδή στα 300ευρώ, 150ευρώ για τον συνοδηγό και αφαίρεση πινακίδων.

Στο όχημα θα πρέπει να επιβαίνουν τουλάχιστον δυο άτομα(ο οδηγός και ο συνοδηγός), έχοντας και οι δυο στην κατοχή τους, την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση, ώστε να την επιδείξουν στις Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να μην λάβουν το τσουχτερό πρόστιμο, στην περίπτωση που μετακινούνται ώστε να προσφέρουν την βοήθειά τους, σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Μέχρις στιγμής κατεγράφησαν 42.606 συνολικά πρόστιμα στην χώρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο