ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 27 Απριλίου, έως και της 3 Μαϊου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας δυσκολέψει λιγάκι ο οικονομικός σας τομέας. Αφήστε για αργότερα, τις επενδύσεις που είχατε κατά νου. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Μην αποφασίσετε να αναμειχθείτε σε διαμάχες, με πρόσωπα του στενού σας περίγυρου. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε αρκετά έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να συμμαζευτείτε, εάν δεν θέλετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, γεγονός που αποδεικνύει ότι θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες αυτές τις ημέρες. Επειδή όμως τα οικονομικά σας ζητήματα, δεν είναι και τόσο στα καλύτερά τους, αφήστε τις δοσοληψίες για αργότερα. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τις προσέξετε ιδιαιτέρως, διότι θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες, που δεν υπολογίζατε. Προσοχή στα απρόοπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια γερή δόση σχολίων, να γίνεται εις βάρος σας, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής εισήλθε στο ζώδιο του Ταύρου· μην δίνετε λαβή. Αυτές τις ημέρες, αφήστε-για κάπου παρακάτω-την λήψη σοβαρών αποφάσεων· δεν ευνοείστε και τόσο. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν-να γίνουν από εσάς-με προσεκτικούς χειρισμούς. Ίσως αυτές τις ημέρες, άτομα που βρίσκονται γύρω σας, δεν είναι και τόσο άξια της εμπιστοσύνης σας. Η Αφροδίτη θα φέρει ερωτικά μπερδέματα για τους δεσμευμένους και νέες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας φέρνει δίπλα σε δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας ανεβάζει την διάθεση. Θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες, γι’ αυτό αφήστε τα πράγματα να κινηθούν κάπως αργότερα. Θα συμβούν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις, που χρήζουν της άμεσης προσοχή σας. Θα στενοχωρηθείτε για κάτι, αλλά θα είναι παροδικό. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες, να μην αναμειχθείτε σε καταστάσεις, που μόνο εκτός εαυτού θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται και σας στηρίζουν απόλυτα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου(ένα επίσης σταθερό ζώδιο), σας κάνει να ασχολείστε συνεχώς με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα πρέπει εκεί να δείξετε την προσοχή σας. Αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζετε ένα μεγαλύτερο άγχος, για θέματα κυρίως συνεργασιών. Θα δημιουργηθούν κάποια διλλήματα · οι καταστάσεις ευτυχώς που θα προκύψουν, θα είναι παροδικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με τις απρόβλεπτες καταστάσεις, να είναι “πρώτων πυλών”. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο(ένα επίσης γήινο ζώδιο)θα σας ευνοήσει, ωστόσο θα πρέπει να επιδείξετε την προσοχή σας και να κάνετε τις κινήσεις-που σκέφτεστε να κάνετε-για  κάπου παρακάτω. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν με χαλαρό κυρίως τρόπο. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, κυρίως στο κομμάτι που χειρίζεστε τον λόγο· μην είστε υπερβολικά επικριτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας φέρνει αντιμέτωπους, με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει λίγο διστακτικούς, κυρίως σε ότι αφορά τις δοσοληψίες σας με τρίτους. Κινηθείτε προσεκτικά και όσο γίνετε με μέτρο. Αφήστε τα σχέδια -που κάνατε εδώ και καιρό- να τα φέρετε εις πέρας, κάπου αργότερα. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές δυσκολίες, ωστόσο θα είναι παροδικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στον οικονομικό κυρίως τομέα. Αφήστε τις εκκινήσεις για αργότερα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, θα σας απασχολήσουν λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα. Δείξτε την προσοχή σας. Τα σχέδια που είχατε κατά νου να πραγματοποιήσετε, θα πάρουν μια μορφή καθυστέρησης. Οι οποιασδήποτε μορφής επαφές, δεν ευνοούνται. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είναι πιεστικοί μαζί σας. Χαλαρώστε, διότι οι καταστάσεις που δημιουργούνται θα είναι παροδικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως βεβαρημένο, από τα κατάλοιπα κυρίως των προηγούμενων ημερών. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, τονίζονται κάπως έντονα τα οικονομικά σας ζητήματα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Αυτές τις ημέρες, αφήστε τις εκκινήσεις που σκεφτόσασταν να κάνετε για κάπου παρακάτω, διότι θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις. Ο επαγγελματικός τομέας, βρίσκεται στην καθημερινή σας σκέψη. Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά μην αφήσετε την “μπάλα να σας πάρει από κάτω”. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας· μείνετε δίπλα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως δύσκολο, αφού η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή, όσο θα έπρεπε να είναι. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, χρειάζονται την βοήθειά σας · στηρίξτε τους. Δείξτε ένα παραπάνω ενδιαφέρον, στο σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Οι οικονομικές σας δοσοληψίες, απαιτούν-αυτό το διάστημα- την προσοχή σας. Γενικά τα πράγματα είναι σχετικά καλά, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, σε ότι σας προτείνονται αυτές τις ημέρες. Μεγάλη προσοχή στις παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας κινείτε σε χώρους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δείξτε την προσοχή σας. Το ανάλογο ενδιαφέρον σας, θα πρέπει να επιδείξετε και σε θέματα υγείας και εργασίας. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αφήστε το να ξεδιπλωθεί κάπου παρακάτω· αυτές τις ημέρες, δεν ευνοείτε και τόσο αυτός ο τομέας. Η διαμάχες είναι στο προσκήνιο, ωστόσο θα μπορούσατε να τις αποφύγετε, αν κάνετε κάποιες “μικρουποχωρήσεις” · Κινηθείτε κυρίως με διπλωματικό τρόπο. Οι καταστάσεις είναι κάπως πιεστικές, ωστόσο παροδικές. Προσοχή στα απρόβλεπτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς από ότι είστε, λόγω κυρίως της εισόδου του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Προσέξτε λίγο παραπάνω τις υπερβολές και τις παρεκτροπές. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη· μην τους αμελείτε. Αυτές τις ημέρες, ζητήματα της υγείας και εργασίας, θα απασχολήσουν κάπως έντονα.  Θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο θα είναι παροδικές. Κινηθείτε προσεκτικά, ώστε να μην γίνουν λάθη, που δύσκολα θα μπορούσαν να ανατραπούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο