ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 4 έως τις 10 Μαΐου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σας να εστιάζεται στον οικονομικό κυρίως τομέα· προσέξτε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Αργότερα τα πράγματα καλυτερεύουν, εφόσον και μόνο αν κάνετε προσεκτικά-μελετημένα βήματα, σωστής διευθέτησης και οργάνωσης. Θα υπάρξει σταθεροποίηση των θεμάτων, που σας απασχόλησαν. Ίσως σας προβληματίσει λιγάκι η Πανσέληνος της Πέμπτης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά τα φαινόμενα θα είναι παροδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, θα προσέξετε λιγάκι το ξεκίνημα της εβδομάδας και τις συναλλαγές σας που κάνετε με Τρίτους. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό(ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας), θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες, κυρίως σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Με τους κατάλληλους χειρισμούς όμως, που θα πρέπει να γίνουν από μέρους σας, τα πράγματα θα φτιάξουν προς το καλύτερο. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκύψουν αναπάντεχες ευκαιρίες, που χρήζουν τυχόν προς αξιοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κυρίως σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια,  το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά κάποιες ημέρες του μήνα, θα σας δοθούν αρκετά καλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιείσετε, κυρίως  σε συναισθηματικό επίπεδο. Φανείτε διαλλακτικοί και κάντε τις σωστές κινήσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, ίσως σας προβληματίσει, σε θέματα κυρίως που φορούν τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και τον τομέα της υγεία σας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Πολλοί θα κάνετε έναν απολογισμό ζωής και αυτή η ενδοσκόπηση, θα σας κάνει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σχετικά κάπως δύσκολο, αφού οι εντάσεις και οι διαμάχες με τους άλλους, δεν θα λείπουν. Η Πανσέληνος ωστόσο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα είναι αρνητική για εσάς· απεναντίας θα φέρει θετικά αποτελέσματα, αφού θα σας “προσγειώσει” στην πραγματικότητα και την αλήθεια των καταστάσεων. Προς το τέλος της εβδομάδας σκέφτεστε να κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες· πραγματοποιείστε τες, καθώς θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, που προσδοκείτε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει προβληματισμούς και διλλήματα, κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις και συνεργασίες. Θα γίνουν πολλές ανατροπές, σε διάφορα θέματα που σας απασχόλησαν μέχρι τώρα. Μην αφήσετε όμως το άγχος και την νευρικότητα να σας κυριεύσουν. Μιλήστε σε δικά σας άτομα και θα υπάρξει πλήρης κατανόηση. Η Πανσέληνος θα σας κάνει να σκεφτείτε, κάπως έτσι τα πράγματα. Μην αποφασίσετε να εμπλακείτε σε διαμάχες, γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως μπερδεμένο. Στηριχτείτε στον διπλωματικό σας λόγο και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Η Πανσέληνος της Πέμπτης, που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με την αλήθεια και αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και έτσι θα αποφασίσετε να πράξετε τα δέοντα. Προς το τέλος της εβδομάδας(οι του Γ΄ Δεκαημέρου), θα σας φέρει πολύ τύχη, αρκετές ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες και θα πρέπει να μην αφήσετε αναξιοποίητες.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά θετικό για εσάς, αφού ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για την ζωή σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Πανσέληνος ωστόσο, θα φέρει μικροπροβληματισμούς, κυρίως όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Με τους κατάλληλους όμως χειρισμούς, θα σταθεροποιηθούν οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολλές επαφές και θα κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η αρχή της εβδομάδας ξεκινά κάπως αγχωμένα για εσάς. Δέχεστε πιέσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αυτό σας δυσαρεστεί. Προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα μπορούσαν –ανά πάσα ώρα και στιγμή- να διαρραγούν. Κοντά στην Πανσέληνο της Πέμπτης-που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας- αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να περιέχουν ένταση, ακόμη καις την περίπτωση που προκληθείτε απ’ την άλλη πλευρά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και την μέθοδο της διπλωματικής στάσης-από μέρους σας-, θα φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας “λιμνάζοντα νερά”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως δύσκολο για εσάς, αφού θα έχετε έντονη ανησυχία για την υγεία ενός δικού σας ανθρώπου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας αγχώσει ακόμη περισσότερο, ωστόσο φανείτε προνοητικοί και ψύχραιμοι και όλα θα περάσουν. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας στηρίξουν, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και το θετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η αρχή της εβδομάδας ξεκινά κάπως διστακτικά, καθώς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε ότι σας προτείνετε. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση, αρκετά σύντομα. Η πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Σκοπιού, θα σας φέρει κάποιες πληροφορίες, που θα σας αναγκάσουν να παρέμβετε και να διευθετήσετε υποθέσεις τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα λάβετε ένα ευχάριστο νέο, από κάποιο δικό σας άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως πιεστικό, αλλά μην αγχώνεστε και τόσο. Θα γίνουν πολλές ανατροπές στα σχέδιά σας, ωστόσο θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι, γιατί οι καταστάσεις θα είναι παροδικές. Τα πράγματα σύντομα καλυτερεύουν και μάλιστα θεαματικά. Θα υπάρξει μεγάλη ανάταση, κυρίως στα οικονομικο-συναισθηματικά σας θέματα. Η Πανσέληνος ωστόσο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας προτρέψει να στηρίξετε αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχουν την ανάγκη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως δύσκολο για εσάς. Προσοχή στην συμπεριφορά σας, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνουν σοβαρά λάθη, που δύσκολα θα ανατραπούν αργότερα, ακόμη κι’ αν το προσπαθήσετε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δείχνει μια εναλλακτική λύση, στους προβληματισμούς σας αυτό διάστημα, εάν φυσικά δεν θελήσετε τα πράγματα να διαρραγούν, χωρίς επιστροφή. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα βαίνουν πολύ καλύτερα και αυτό σας χαροποιεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο