ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 11, έως 17 Μαΐου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως θετικά, αφού οι μετακινήσεις, θα είναι στα φόρτε τους. Ο Ερμής την Τρίτη εισέρχεται στους Διδύμους, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε κάποιες πληροφορίες, που λιγάκι θα σας αγχώσουν. Μην αποφασίσετε να μπείτε στην διαδικασία εντάσεων με τους άλλους. Το καλύτερο μέσο για την αποφυγή αυτής κατάστασης, είναι σαφέστατα η διπλωματία. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, θα σας «αναγκάσει» να κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε ίσως –μετ’ έπειτα- κάπως-την συμπεριφορά σας απέναντι σε αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεστε. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά σας θα πάρουν πολύ θετική τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά σχετικά καλά, αφού ο Ερμής από τους Διδύμους πλέον, θα σας κάνει πιο οργανωτικούς, όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, βαίνουν καλώς και αυτό είναι ένα θετικό στην υπόθεση. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, σας προτρέπει να «βγάλετε» τα εσώψυχά σας και να εκμυστηρευτείτε πράγματα στους κοντινούς σας, που άλλη φορά δεν θα το κάνατε. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, ευνοούνται περισσότερο από κάθε τι άλλο αυτό το διάστημα· εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Όλα βαίνουν θετικά, ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να το παρακάνετε και να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει πως η επικοινωνία δεν θα «συμμαζεύεται» από κάθε άποψη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και έτσι θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε εδώ και καιρό. Τα επαγγελματικά ζητήματα θα ευνοηθούν· εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, σας προτρέπει να αναζητήσετε ισχυρά άτομα, που θα παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση των-μετ’ έπειτα-σχεδίων σας. Κάποιος κοντινός σας, θα σας δώσει κάποιες σημαντικές συμβουλές και θα σας στηρίξει σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι μέρες βαίνουν θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, οι ημέρες κυλούν κάπως «περίεργα» για εσάς, αφού οι υποχρεώσεις, δεν θα αφήνουν να πάρετε «ανάσα» στην κυριολεξία. Το τελευταίο διάστημα έχετε αγχωθεί λιγάκι παραπάνω και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, τον οποίο και δεν πρέπει σαφέστατα να εκδηλώσετε προς τους άλλους, γιατί έτσι θα «χαθούν» πολλές φιλίες, που δημιουργήσατε έως τώρα. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, σας προτρέπει να βρείτε τρόπους να «απαλλαγείτε» από όλη αυτή την «βαριά» κατάσταση των θεμάτων που σας απασχολούν, με «καλούς» τρόπους διαφυγής. Προς το τέλος της εβδομάδας, «λειαίνουν» και καλυτερεύουν κατά πολύ οι «δύσκολες» καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς –απ’ ότι είστε-φέρνοντάς σας σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Πολλοί θα επιχειρήσουν να σας στηρίξουν, δίνοντάς σας σημαντικές συμβουλές, στον τομέα κυρίως τον επαγγελματικών σας ζητημάτων. Η είσοδος του Άρης τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να μετριάσετε λιγάκι τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα και θα σας κάνει πιο οργανωτικούς στις οποίες υποθέσεις επιχειρήσετε να ξεκινήσετε. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις δεν θα λείπουν από το πρόγραμμά σας, καθώς και οι πολλές σκέψεις, με την μορφή διλλήματος. Αν και είστε αρκετά πιεσμένοι, σκεφτείτε μεθοδικά και χαλαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στους Διδύμους, θα σας ευνοήσει απίστευτα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάρουν «σάρκα και οστά» και αυτές οι καταστάσεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, σας δείχνει ότι κάποιος-από το κοντινό σας περιβάλλον- θα προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με κάθε τρόπο· μην προσπαθήσετε να αποδεχτείτε αυτή την χειριστική συμπεριφορά του. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα φτιάχνουν προς το πολύ καλύτερο. Θα δεχτείτε πολύ καλές προτάσεις και θα έχετε αρκετή τύχη· εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και δώστε ιδιαίτερη βάση σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα σας κάνει αρκετά επιβλητικούς και αυταρχικούς, κάτι που συνήθως δεν βγάζετε προς στους άλλους. Εσείς, ακόμη κι’ αν σας «πνίγουν» οι καταστάσεις, μην αφήσετε τον λόγο σας, να «τσακίσει κόκκαλα»· ασχοληθείτε με την διπλωματική σας μέθοδο-που γνωρίζετε όσο κανείς άλλος και όλα -κάπου παρακάτω-θα διορθωθούν. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, θα σας δώσει αρκετή δύναμη και θα σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς, κυρίως ως προς τα ζητήματα των επαγγελματικών σας θεμάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μια απίστευτη συναισθηματική εύνοια, κάτι για το οποίο θα φτιάξει την διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα σας κάνει λίγο παραπάνω «Μαζεμένους» απ’ ότι ήσασταν. Η μυστικοπάθεια θα είναι στα φόρτε της. Μην αφήσετε τον εαυτό σας, να γίνει αντικείμενο σχολιασμού και κουτσομπολιών από τους γύρω σας, αφού το παρασκήνιο –αυτό το διάστημα- θα είναι πρώτων πυλών. Η είσοδος του Άρη στους ιχθύες, θα σας γεμίσει δύναμη και αποφασιστικότητα· εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Αν και νοιώθετε αρκετά πιεσμένοι-από πιθανές οικογενειακές καταστάσεις-, προς το τέλος τις εβδομάδας, τα πράγματα θα χαλαρώσουν προς το πολύ καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους(το απέναντι ζώδιο από εσάς), σας φέρνει στο προσκήνιο αρκετές συζητήσεις με τους άλλους, κυρίως για την διευθέτηση των ζητημάτων που σας απασχολούν, αυτή την περίοδο. Η είσοδος ωστόσο του Άρης τους Ιχθύες, θα σας κάνει λίγο παραπάνω μαχητικούς- απ’ ότι ήσασταν. Μην αποφασίσετε να μπείτε σε καταστάσεις που μόνο ένταση μπορούν να προκαλέσουν, γιατί θα βγείτε «ζημιωμένοι». Κάποιος από το κοντινό σας περιβάλλον, αναμιγνύετε στις προσωπικές σας υποθέσεις και αυτή η κατάσταση ίσως είναι η αφορμή των εκρήξεών σας. Χαλαρώστε, γιατί κάπου παρακάτω τα πράγματα θα ηρεμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς. Ο τομέας των επαγγελματικο-οικονομικών, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές· εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν. Η είσοδος ωστόσο του Άρη στους Ιχθύες, θα σας κάνει να ασχολείστε με όχι και τόσο σοβαρά ζητήματα στην ζωή σας. Μην αφήσετε-τις οποίες καταστάσεις συμβαίνουν σε εσάς-να σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο που έχετε βάλει. Προς το τέλος της εβδομάδας, -αν και νοιώθετε κάποιον σχετικά εκνευρισμό- θα θελήσετε να έχετε αρκετές τάσεις «φυγής», θέλοντας να «ξεφύγετε» από τις καταστάσεις που σας πίεσαν, το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους(ένα επίσης αέρινο ζώδιο), θα σας φέρει αρκετή εύνοια στην συναισθηματική σας ζωή-φέρνοντάς σας, σε πολύ «κοντινή» επικοινωνία με τον άνθρωπό σας- και επαγγελματική άνοδο της καριέρα σας. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, θα φέρει κάποια έξοδα, όπου θα χρειαστεί να μετριάσετε. Το διάστημα είναι λίγο παραπάνω πιεστικό και ανατρεπτικό· κάντε υπομονή, κάπου παρακάτω τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι καταστάσεις καλυτερεύουν και τροποποιούνται προς την θετική τους μορφή. Η δημιουργικότητά σας, θα είναι στο έπακρον.

ΙΧΘΥΕΣ                                                      

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σας προτρέψει να κάνετε αρκετές αλλαγές, στον χώρο κυρίως του σπιτιού. Στο πλάνο θα είναι κάποια συμφωνία, που σκεφτόσασταν από καιρό να πραγματοποιήσετε. Κάποιοι να αναζητήσετε μια καινούργια επαγγελματική απασχόληση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας, θα σας κάνει μεν δυναμικούς, ωστόσο δεν θα πρέπει να «λάβετε μέρος» σε καταστάσεις που μόνο διαμάχες και εντάσεις σοβαρές, θα μπορούσαν να προκαλέσουν και να χάσετε το δίκιο σας. Χαλαρώστε και μην είστε τόσο επιθετικοί με τους γύρω σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, σκέφτεστε να κάνετε πραγματικότητα ένα πολυπόθητο σχέδιό σας και αυτό σας χαροποιεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο