ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 1η Ιουνίου, έως και τις 7Ιουνίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η νέα εβδομάδα ξεκινά με θετικές προοπτικές, όσον αφορά τον τομέα της κοινωνικότητά σας. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη την Παρασκευή, θα φέρει κάποια παραπάνω νεύρα, ασυνεννοησία και αναβολές. Παρόλ’ αυτά τα θέματα που θα προκύψουν θα είναι περαστικά. Θα συμβούν κάποιες συνειδητοποιήσεις καταστάσεων, που θα σας προσγειώσουν κάπως απότομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, έρχεται να σας δώσει ευχάριστα μηνύματα, καθώς οι γεννημένοι στα μέσα του Μάη, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, σε ότι κι αν επιχειρήσετε. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις, έρχονται να κουμπώσουν, για τους γεννημένους προς το τέλος Απριλίου. Η έκλειψη ωστόσο, δεν είναι αρνητική για εσάς, αφού διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποιο αναπάντεχο κέρδος. Ευνοούνται επικοινωνία και  μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, καθώς ευνοούνται απίστευτα αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Οι αισιόδοξες καταστάσεις, είναι μαζί σας(γεννημένοι στις αρχές Ιουνίου). Η έκλειψη ωστόσο που πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιό σας τον Τοξότη, θα επηρεάσει τους γεννημένους κυρίως μετά τις 10 Ιουνίου, όπου θα πρέπει να προσέχετε σε ότι σας τάζουν και σας προτείνουν αυτές τις ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή κινητικότητα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και αυτών των συμφωνιών. Νοιώθετε αρκετά δυναμικοί και αυτό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Τα ευχάριστα γεγονότα, θα σας κρατούν συντροφιά. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σας ρίχνει κάπως την διάθεση, αφού  κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό, για τα θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά δυναμικό, καθώς νοιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση ικανοποιώντας κάθε επιθυμίας σας. Οι γεννημένοι προς το τέλος Ιουλίου, αισθάνεστε κάποια καταπίεση, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συνέβησαν τώρα τελευταία. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο της Παρασκευής, σας ρίχνει κάπως την διάθεση, αφού κάνετε κάποιες διαπιστώσεις, που μέχρι πρότινος αγνοούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές καταστάσεις, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Η προτάσεις για άνοδος ζωής, θα είναι στα σκαριά. Τα επαγγελματικά βαίνουν καλώς και θα έχετε εκεί και αρκετές προτάσεις, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως. Η έκλειψη ωστόσο της Παρασκευής, δημιουργεί ένα κλίμα εντάσεων και αντιπαραθέσεων, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να μπείτε στο τρυπάκη να αναμιχθείτε σε κάτι τέτοιο, όσο κι αν προκληθείτε από τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με πολύ θετικές προοπτικές, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές Οκτωβρίου. Οι κοινωνικότητά σας, θα βρίσκεται στα ύψη. Οι καινούργιες σχέσεις, αλλά και οι καινούργιες συνεργασίες, θα είναι στο προσκήνιο. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο της Παρασκευής, σας οδηγεί σε κάποιες συνειδητοποιήσεις θεμάτων και σας δείχνει πως κάποια άτομα, δεν άξιζαν να είναι της εμπιστοσύνης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως απρόβλεπτα, κυρίως ‘οσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Οι ημέρες είναι αρκετά πιεσμένες και ο λόγος σας θα είναι κάπως αιχμηρός απέναντι στους άλλους. Μετριάστε την συμπεριφορά σας. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο, γι’ αυτό μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας, θα σας ρίξει από τα σύννεφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προοπτικές, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον συναισθηματικό. Οι γεννημένοι στις αρχές Δεκέμβρη, θα σας κάνει να βρείτε έναν λόγο, ώστε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να μετριάσετε τα νεύρα σας. Μην δώστε αφορμή για περαιτέρω σχολιασμούς. Χαλαρώστε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος, να «χάσετε» άτομα που μέχρι πρότινος ήσασταν πολύ κοντά, εξαιτίας της απότομης συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευνοϊκά κυρίως για τους γεννημένους στα μέσα Ιανουαρίου. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας αγαπούν και σας κατανοούν περισσότερο από τον καθέναν και αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο της Παρασκευής, θα σας ρίξει κάπως την ψυχολογία, αφού σας κάνει να αναμοχλεύεται τις καταστάσεις που προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα και σας κάνει να συνειδητοποιείτε τα θέματα καλύτερα. Αγνοείστε τις καταστάσεις που σας βαραίνουν και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για τους γεννημένους προς το τέλος του Ιανουαρίου, με αρχές Φεβρουαρίου. Τα επαγγελματικά και συναισθηματικά σας θέματα, θα έχουν απίστευτα θετικές προοπτικές. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που δημιουργούνται γύρω σας. Παράλληλα οι γεννημένοι προς το τέλος του μήνα, θα αντιμετωπίσετε και κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στην ζωή σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε κάπως υποψιασμένοι. Οι σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής, ρίχνει λίγο την ψυχολογία σας, ωστόσο μην το βάζετε κάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα βρίσκεται στα ύψη. Τα επαγγελματικά σας θέμα, βαίνουν καλώς και αυτό σας ικανοποιεί απίστευτα. Οι ευχάριστες συναντήσεις θα είναι μέσα στο κλίμα των ημερών. Η σεληνιακή έκλειψη ωστόσο της Παρασκευής, θα φέρει μια πρόσκαιρη αναστάτωση, για κάποιο αγαπημένο σας άτομο· μην σας πτοήσει, καθώς θα είναι περαστικό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο