ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 15 Ιουνίου, έως και τις 21 Ιουνίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η νέα εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, για τους περισσότερους από εσάς. Μολονότι ο Ερμής, σας φέρνει ορισμένες καθυστερήσεις σε πολλά από τα θέματά σας, οι γεννημένοι γύρω στις 25 Απριλίου, θα δεχτείτε συναισθηματικές επιστροφές από το παρελθόν και αυτό θα σας φτιάξει ακόμη περισσότερο την διάθεση. Η έκλειψη ωστόσο του Ηλίου, που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επηρεάσει μόνον όσους είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, κυρίως σε οικονομικά-συναισθηματικά ζητήματα. Χαλαρώστε και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια απίστευτη εύνοια, για τους γεννημένους κυρίως στα μέσα του Μαΐου. Οι ημέρες κυλούν με ευχάριστα γεγονότα και αυτό είναι ένα συν για εσάς. Ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι, θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι προς το τέλος του Απρίλη, προκειμένου  να μπορέσετε αντεπεξέλθετε, στις εν λόγω απρόβλεπτες καταστάσεις, που πιθανότατα προκύψουν. Η θέση ωστόσο του ανάδρομου Ερμή, θα φέρει ξανά στην επιφάνεια, καταστάσεις που μέχρι πρότινος δεν είχαν οριστικοποιηθεί και έρχονται τώρα να διευθετηθούν με πιο δυνατές προοπτικές, άμεσα συνυφασμένες με τα δικά σας θέλω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα, κυρίως για τους γεννημένους προς το τέλος του Μάη. Τα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα, θα προχωρήσουν αρκετά ευνοϊκά για τους περισσότερους από εσάς. Η θέση του ανάδρομου όμως Ερμή(του κυβερνήτη σας), θα σας «βοηθήσει» να ξανασκεφτείτε κάποιες καταστάσεις, που δεν είχαν τελειώσει και αφορούσαν είτε μια επένδυση, είτε μια πηγή ενίσχυσης του εισοδήματός σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, προκαλεί κάποιες ανησυχίες, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, που ίσως με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα μπορούσαν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με έναν απολογισμό καταστάσεων, για τους περισσότερους από εσάς και έναν πιο εσωτερικό τρόπο σκέψης. Θα υπάρξουν βέβαια και πιο κοινωνικές ημέρες, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας φέρει ορισμένες καθυστερήσεις και στασιμότητα σε κάποια από τα θέματα που σας απασχόλησαν, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ρήξη ψυχολογικά· κάπου παρακάτω, τα ζητήματά σας  θα μπούνε σε φάση εκκίνησης. Κάντε έναν απολογισμό και πράξτε το σωστό, κάνοντας ένα λογικό τρόπο σκέψης, για την διευθέτηση των θεμάτων σας και όλα θα διορθωθούν. Η Ηλιακή έκλειψη ωστόσο που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας και αυτό σας επηρεάζει άμεσα(οι γεννημένοι κυρίως στις αρχές του ζωδίου), θα φέρει κάποιους προβληματισμούς και ενδοιασμούς, σε κάποια σοβαρά ζητήματα που σας απασχόλησαν εδώ και αρκετό καιρό. Σκεφτείτε καλά τις επόμενες κινήσεις σας και όλα θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως απρόβλεπτα, για τους γεννημένους κυρίως στις αρχές Αυγούστου. Νοιώθετε κάποιες πιεστικές καταστάσεις, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, τα περισσότερα ζητήματα θα τεθούν προς διευθέτηση. Η θέση του ανάδρομου Ερμή,  θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις, κυρίως όσον αφορά ζητήματα οικονομικού περιεχομένου. Θα υπάρξουν ωστόσο άτομα-κυρίως μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον-, τα οποία θα σας στηρίξουν την κατάλληλη στιγμή. Η έκλειψη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς και κάποια μικρά άγχη, κυρίως για το ζήτημα της πορείας μιας κατάστασης, που σας «ταλανίζει» το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα, για τους γεννημένους κυρίως πριν τις 20 Σεπτεμβρίου. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, θα σας δώσει την δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα, που είχατε αρκετό χρονικό διάστημα να τα δείτε. Νοιώθετε αρκετά δυνατοί αυτό το διάστημα και αυτό σας γεμίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση, σε όποιες εκκινήσεις χρειαστεί να προχωρήσετε. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας αγχώσει λιγάκι παραπάνω, ωστόσο μην ανησυχείτε, καθώς τα πράγματα θα χαλαρώσουν κάπου παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια δόση εύνοιας, για τους γεννημένους κυρίως προς το τέλος του Οκτώβρη. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε επιστροφές από το παρελθόν· σκεφτείτε καλά τις καταστάσεις και ζυγίστε όλα τα δεδομένα, προτού προχωρήσετε στην λήψη αποφάσεων. Πολλοί θα κάνετε έναν απολογισμό και αυτό θα σας «ρίξει» την διάθεση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας «βοηθήσει» να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα που θεωρούσατε μέχρι πρότινος μισοτελειωμένα. Θα υπάρξουν κάποιες μικροκαθυστερήσεις, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει και τόσο. Τα επαγγελματικά θέματα, είναι αυτά που θα μπουν στο «μικροσκόπιο» των ημερών που διανύετε. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα είστε οι άμεσα επηρεασμένοι από την αυτή την έκλειψη. Η εμπλοκή ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, κυρίως στα προσωπικά σας ζητήματα, θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά, για τους γεννημένους κυρίως στις αρχές του ζωδίου. Οι γεννημένοι ωστόσο στα μέσα του Νοέμβρη, θα είστε αρκετά δυναμικοί αυτό το διάστημα και αρκετά ικανοί, ώστε να φέρετε εις πέρας καταστάσεις, που μέχρι πρότινος δυσκολευόσασταν να τις πραγματοποιείσετε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας κάνει λίγο μαζεμένους, σε σύγκριση με τον εκρηκτικό σας «ταμπεραμέντο» που σας χαρακτηρίζει. Ίσως να συμβαίνει και για «καλό» σας, καθώς τώρα μπορούν να έρθουν πιο κοντά σας κάποια άτομα, που μέχρι πρότινος ήταν-για κάποιο λόγο-κάπως απομακρυσμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά θετικές προοπτικές σε πολλούς τομείς. Οι γεννημένοι ωστόσο στα μέσα του Δεκέμβρη, θα έχετε κάποιες μικροπροστριβές, με κοντινά σας κυρίως άτομα· μην δώσετε αφορμή για περαιτέρω σχόλια. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις, σε αρκετά σημαντικά ζητήματα για εσάς, ωστόσο λίγο αργότερα, τα πράγματα θα μπουν σε δυναμική φάση επανεκκίνησης, κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Για κάποιους θα είναι περίοδος τακτοποίησης οικογενειακών θεμάτων, όσον αφορά περισσότερο θέματα κληρονομικής κυρίως φύσεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ευχάριστα και θετικά. Η ανάδρομη πορεία ωστόσο του Ερμή, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποια ζητήματά σας και να «αναγκαστείτε» να διορθώσετε τα «προβληματικά» τους κυρίως μέρη, όσο γίνεται δυνατόν καλύτερα. Οι «διαφορές» που υπήρξαν με τους γύρω σας, τώρα είναι περίοδος να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απίστευτη εύνοια θα δεχτείτε, οι γεννημένοι κυρίως στα μέσα του Γενάρη. Σίγουρα-μέσα από τους κατάλληλους χειρισμούς- τα πράγματα θα μπορούσαν τακτοποιηθούν και με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε καλύτερα που θα κινηθείτε, στους περισσότερους τομείς για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση τύχης, για τους γεννημένους κυρίως στις 25 του Γενάρη. Κάποιοι μάλιστα, θα δεχτείτε επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν σας. Οι γεννημένοι προς το τέλος του μήνα, θα έχετε να διανύσετε μια «δύσκολη» περίοδο, ανατροπών- σε πολλούς τομείς-, αλλά χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, περνούν μια φάση στασιμότητας και καθυστερήσεων, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, αλλά και δικών σας κυρίως επιλογών. Δείξτε υπομονή και κάπου παρακάτω όλα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Ηλιακή έκλειψη ωστόσο, που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, σας δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς, κυρίως όμως όσον αφορά ζητήματα των κοντινών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά έτσι και έτσι, ούτε θετικά, αλλά και ούτε αρνητικά. Η ανάδρομη πορεία ωστόσο του Ερμή, θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις, σε ζητήματα κυρίως που σας απασχολούν άμεσα. Για κάποιους θα είναι αρκετά θετική, αφού άτομα του πρόσφατου παρελθόν σας, θα μπορούσαν να κάνουν δυναμική εμφάνιση στην ζωή σας και αυτό να παίξει ίσως ένα καθοριστικό ρόλο, για τους περισσότερους από εσάς. Η Ηλιακή ωστόσο έκλειψη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο  του Καρκίνου, θα σας κάνει να πάρετε «δυναμικές» αποφάσεις, για τα περισσότερα θέματα που σας «ταλάνισαν» το τελευταίο κυρίως διάστημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο