ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 22, έως και τις 28 Ιουνίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε περισσότερα με τα θέματα των οικογενειακών σας υποθέσεων. Οι ημέρες θα κυλίσουν αρκετά ευχάριστα, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε εις το έπακρον. Η Αφροδίτη έρχεται σε ορθή πλέον πορεία και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά. Οι γεννημένοι προς το τέλος του Μάρτη, θα καταφέρετε να διευθετήσετε, πολλά από τα ζητήματα που τους προβλημάτιζαν εδώ και αρκετό διάστημα και να λύσετε πολλές «διαφορές». Τα πράγματα θα μπούνε σε μια τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα και αγχωμένα, γι’ αυτό κρατήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Οι γεννημένοι στα μέσα του Μάη, θα είστε και οι «κερδισμένοι» της υπόθεσης, αφού θα έχετε μόνο θετικές επιρροές, από όλο αυτό που σας συμβαίνει. Κάποιοι που είχατε παρεξηγηθεί -στο πρόσφατο παρελθόν –με κάποια άτομα, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τα θέματά σας και έτσι τα πράγματα να μπορέσουν πάρουν ένα πιο θετικό δρόμο, για εσάς. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και όλα τα φτιάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα, για τους γεννημένους κυρίως στα μέσα του Μάη. Θα έχετε απίστευτη εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν. Οι πλειοψηφία των Διδύμων, θα περάσετε μια έτσι και έτσι περίοδο, αφού όλο και κάτι θα σας «τσιγκλίζει» το μυαλό. Ο τομέας των οικονομικών σας θεμάτων, θα χρειαστεί άμεση τόνωση. Μέσα από τον κατάλληλο διάλογο, τα πράγματα θα μπορούσαν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα τις εβδομάδας, σας βρίσκει με αρκετές υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν να αναπνεύσετε. Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που κυριεύουν τις σκέψεις σας. Επαναπροσδιορίστε τις θέσεις σας, σε επαγγελματικό επίπεδο και όλα θα διορθωθούν. Τα πράγματα βαίνουν ευνοϊκά, για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτές τις ημέρες, θα είστε παραπάνω κοινωνικοί απ’ ότι είστε συνήθως και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει αρκετά κλεισμένους στον εαυτό σας. Περνώντας όμως οι ημέρες, θα ανοίγεστε όλο και παρισσότερο, αρκεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, στα θέματα που σας απασχολούν. Οι γεννημένοι προς το τέλος του Ιουλίου, θα δεχτείτε την συμπαράσταση ενός ατόμου, που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα είναι και το κύριο μέλημά σας, αυτές τις ημέρες. Διευθετήστε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα και κοινωνικά για αρκετούς από εσάς. Συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, που σας καταλαβαίνει και αυτό σας γεμίζει με αρκετή δόση ευτυχίας. Ένα μικρό άγχος θα σας κυριεύσει, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, αλλά μην σας ανησυχήσει καθόλου, καθώς θα το ζήτημα θα είναι περαστικό. Τα πράγματα αλλάζουν με πολύ θετικό τρόπο για εσάς και οι γεννημένοι γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου, θα περιμένετε μόνο θετικά γεγονότα να συμβούν στην ζωή σας, αρκεί να αρπάξετε τις ευκαιρίες, που θα σας προταθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ευχάριστο τρόπο, κυρίως για τους γεννημένους προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, βαίνουν πολύ αισιόδοξα και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αν και θα θέσετε-αυτές τις ημέρες- κάποιες υποθέσεις σας προς διευθέτηση, θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα λάμπετε. Ένα ζήτημα που σας απασχόλησε εδώ και αρκετό καιρό, θα οδεύσει προς μια οριστικοποίηση, είτε θετική, είτε αρνητική, αλλά θα είναι προς όφελός σας. Αυτή η κατάσταση, ίσως σας κάνει λίγο κλειστούς στον εαυτός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση αισιοδοξίας και μια «γερή» δόση θετικών γεγονότων, κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες 15 ημέρες του ζωδίου. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε μια σημαντική πρόταση, αρκεί να την σκεφτείτε σωστά. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα αισθανθείτε έναν «απεγκλωβισμό» από ένα θέμα, που σας «ταλάνιζε» απίστευτα το τελευταίο διάστημα. Πολλοί αναλάβατε αρκετές υποχρεώσεις και πολλά ζητήματα· Προσπαθήστε να τελειώνετε τα θέματά σας, για να μην μείνουν εκκρεμής οι υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με ένα μυστικοπαθή τρόπο σκέψης από εσάς και αυτό φαίνετε κάπως περίεργα προς τους άλλους. Οι ημέρες θα κυλήσουν αρκετά ευχάριστα, ωστόσο προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε ζητήματα, που μόνο ένταση  θα μπορούσε να προκληθεί, κυρίως στον οικογενειακό σας χώρο. Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας κουράζει ιδιαιτέρως. Κάντε τα όλα με πρόγραμμα και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας, δικαιώνεστε στις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για τους περισσότερους από εσάς.  Τα θέματα που σας απασχολούν είναι πολλά και νοιώθετε πολλές φορές εγκλωβισμένοι. Με το πέρασμα όμως των ημερών, ξεδιαλύνονται κάπως οι καταστάσεις που σας πίεζαν, το τελευταίο κυρίως διάστημα, ύστερα από δική σας προτροπή. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι γεννημένοι στα μέσα του Γενάρη, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, σε ότι κι αν σας προτείνετε αυτό το διάστημα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Προσοχή στην λήψη σοβαρών αποφάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ευχάριστο και θετικό τρόπο, για τους γεννημένους κυρίως, γύρω στις 25 του Γενάρη. Κάποιοι θα λάβετε ανέλπιστες ευκαιρίες στην ζωή σας, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως. Οι του τέλος του μήνα θα πιεστείτε αρκετά, με καταστάσεις κάπως δύσκολες, αλλά εσείς επιστρατευτείτε με μια γερή δόση ψυχραιμίας και όλα τα είναι περαστικά. Προσοχή σε απρόβλεπτα γεγονότα. Βάλτε ένα πρόγραμμα στην ζωή σας και όλα τα ζητήματά σας θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάποιες σκέψεις, θα σας κλείσουν στον εαυτό σας, αλλά αυτό μην σας πτοήσει καθόλου. Το τέλος της εβδομάδας, θα είναι αρκετά ικανοποιητικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για τους περισσότερους  από εσάς, ωστόσο τα πράγματα καλυτερεύουν, καθώς θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα σας φτιάξει αμέσως την διάθεση. Επαγγελματικές προτάσεις και επαναπροσδιορισμοί σχέσεων, θα είναι στο «κασέ» των θεμάτων, που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Η εβδομάδα κυλά αρκετά ικανοποιητικά και αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία, καθώς μέσα σας θα νοιώσετε μια δικαίωση, σε ένα ζήτημα που σας πίεζε αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο