ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΟΡΕΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ALEXANDRE VAUTHIER

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Επώνυμα ρούχα, πρωτότυπες δημιουργίες ξένων σχεδιαστών, που απευθύνονται σε γυναίκες με ισχυρές προσωπικότητες και που έρχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες της μόδας, σε κάθε επίσημη εμφάνιση της κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας την θηλυκότητά της κάθε στιγμή, προβάλλονται μέσα από το site mytheresa.com.

Ο Alexandre Vauthier δημιουργεί ρούχα για γυναίκες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στυλ, ξεκινώντας από την Lady Gaga, έως την πρώτη Lady Brigitte Macron.

Ο Alexandre Vauthier κυκλοφόρησε το επώνυμο σήμα του το 2009 με μεγάλη προσδοκία. Ως Γάλλος δημιουργικός σκηνοθέτης, εμπνέεται συχνά από τον παρισινό πολιτισμό και το απογοητευτικό μεγαλείο δεκαετιών του παρελθόντος.

Ένας δημιουργός, που δεν φοβάται ποτέ να αγκαλιάσει όλα τα επιπλέον που έρχονται με τη χρήση πούλιες, βολάν και υπερβολικά σχήματα, αλλά το κάνει με λεπτό τρόπο. Είναι εύκολο να δούμε πώς η φυσική του ικανότητα να συνδυάζει απότομα προσαρμοσμένους ώμους και λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία, έχει κάνει τις δημιουργίες του μια άμεση επιτυχία.

Ένας απίστευτος συνδυασμός του ρετρό με το μοντέρνο, αναδεικνύουν την κλασική γυναικεία ομορφιά.

Πηγή Πληροφοριών και Φωτογραφιών: mytheresa.com.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο