ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΑΠΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για εσάς, κάτω απ’ την ενέργεια της επικείμενης έκλειψης. Ο Άρης ωστόσο στο ζώδιό σας, θα σας δώσει δυναμισμό και έντονη σεξουαλικότητα. Θα τεθούν αρκετά διλλήματα από εσάς, τόσο  ανάμεσα στην οικογενειακή σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική σας άνοδο. Ηρεμίστε και προσπαθήστε να κάνετε μια καλή οργάνωση των πραγμάτων και όλα σιγά-σιγά, θα μπουν σε μια σωστή τροχιά πορείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, στην αρχή της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε πως ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη σας και εσείς θα πρέπει να του δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον. Η θετική όψη Ήλιου –Ουρανού ευνοεί τις αλλαγές, κάτι που θα ανανεώσει πολύ τους ίδιους. Θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, στην οικονομική διαχείριση των θεμάτων σας. Η επικείμενη Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου, σας υπενθυμίζει ότι θα έχετε τις ευκαιρίες που επιζητείται, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά συγκρατημένοι, σε ότι κι αν σας προτείνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως αγχωτικό για εσάς, καθώς το κύριο μέλημά σας θα βρίσκεται στον οικονομικό σας τομέα και αυτό θα σας πιέζει ψυχολογικά. Όσο πλησιάζει η Σεληνιακή Έκλειψη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, στην διαχείριση αυτών των θεμάτων, ώστε να μην έρθει η ώρα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα πράγματα-παρ’ όλα αυτά-βαίνουν θετικά-για πολλούς από εσάς-, καθώς έχετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς και μπορούν-ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας συμπαρασταθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές και θετικά μηνύματα, κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Θα συμβούν κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις, ωστόσο θα πρέπει να είστε κάπως προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι γι’ αυτό. Οι αλλαγές-λόγω της επικείμενης Πανσελήνου και Σεληνιακής Έκλειψης-, είναι πρώτων πυλών. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία  και την εργασία, καθώς θα χρειαστούν τονωτικές ενέσεις.  Την προσοχή σας, θα χρειαστεί να δείξετε και οι δεσμευμένοι, καθώς αν δεν μεριμνήσετε, ενδέχεται να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που δεν θα θέλατε να συμβούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με απρόβλεπτες καταστάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό σας βρίσκει κάπως απροετοίμαστους. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε επαφές με πολλά πρόσωπα, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά συγκρατημένοι και μετρημένοι στα λεγόμενά σας, εάν δεν είστε σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Σε ζητήματα υγείας και εργασίας, θα πρέπει να δείξετε αρκετή προσοχή, καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη θα επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς. Θα υπάρξουν ημέρες, που θα είστε αρκετά κοινωνικοί και αυτό θα σας φτιάχνει την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με απρόσμενες ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Το άγχος θα σας κυριεύσει, κυρίως για τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, ωστόσο θα πρέπει να χαλαρώσετε. Τα ζητήματα που σας πιέζουν, θα λυθούν με τον σωστό διάλογο. Μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω και τα πιστεύω σας και όλα θα πάνε καλά. Ενδιαφερθείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην τους παραμελείτε. Η Σεληνιακή Έκλειψη, θα φέρει τα «πάνω-κάτω» στον αισθηματικό σας τομέα. Θα υπάρξει αρκετή κοινωνικότητα, κάτι για την οποία δεν έχετε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα, κυρίως στον ερωτικό τομέα, για τους περισσότερους από εσάς. Αξιοποιήστε όλα τα δεδομένα και όλα θα είναι υπέρ σας. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και αυτοί που θα σας συμπαρασταθούν σε όποια στιγμή τους χρειαστείτε. Μη είστε βιαστικοί και απότομοι στις αποφάσεις σας. Κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, θα έχετε κάποια μικρά άγχη, ωστόσο θα είναι περαστικά. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξετε στον τομέα της υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα και θετικά, για τους περισσότερους από εσάς. Σε αυτό φυσικά συμβάλει, ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, που ευνοεί κάθε είδους κινήσεις. Τα οικονομικά σας βαίνουν πολύ καλά και αυτό σας γεμίζει με αρκετή αισιοδοξία. Την προσοχή σας ωστόσο θα πρέπει να δείξετε, στις δοσοληψίες σας με τους άλλους, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας αγχώνουν και σας πιέζουν αφόρητα. Προσπαθήστε να περάσουν οι ημέρες της Έκλειψης και Πανσελήνου, εάν δεν θελήσετε να χάσετε από κοντά σας, αγαπημένα σας πρόσωπα. Νέα ξεκινήματα, έρχονται στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως απρόβλεπτα, ωστόσο δεν μπορείτε να συνηθίσετε και τόσο, τις νέες καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί γύρω σας. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν δεν γίνουν υπερβολές από εσάς. Τα οικογενειακά θέματα σας πιέζουν αυτό το διάστημα και αυτό σας αγχώνει ιδιαίτερα. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία και με τον κατάλληλο διάλογο, όλα θα διορθωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς κάπως πιεστικά, καθώς έρχεστε σε επαφή  με άτομα, που δεν είναι και τόσο της δική σας ιδιοσυγκρασίας και εκεί έρχεται η ρήξη. Κινηθείτε προσεκτικά, διπλωματικά και όλα θα διορθωθούν. Προσπαθήστε κρατήσετε τα θέματά σας κάπως μυστικά, εάν δεν θέλετε να γίνουν Οι αποκαλύψεις. Μην είστε βιαστικοί στην λήψη αποφάσεων και προσπαθήστε να είστε μετρημένοι στις απόψεις σας. Κάποιο ευχάριστο γεγονός, θα σας φτιάξει την διάθεση. Κάποια θέματα έρχονται στην επιφάνεια άθελά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά μηνύματα για εσάς. Ζυγίστε όλα τα δεδομένα και μετά αποφασίστε. Υγεία και εργασία, θα είναι το αντικείμενο ενασχόλησης. Θα έχετε αρκετή εύνοια σε αυτούς τους τομείς, αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες, προς εκμετάλλευση. Μην αφήσετε άτομα που δεν τυγχάνουν και τόσο της συμπάθειά σας, να παρέμβουν στην προσωπική σα ζωή. Δείξτε τους τον δρόμο της εξόδου. Κρατήστε όσο μπορείτε τα σχέδιά σας μυστικά. Κάποια ευχάριστη έκπληξη θα σας φτιάξει την διάθεση, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, καθώς οι επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι στα φόρτε τις. Οι κινήσεις που θα κάνετε, θα έχουν και το αναμενόμενο όφελος. Ο επαγγελματικό σας τομέας, σας αγχώνει λιγάκι, ωστόσο άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται. Η επικείμενη Σεληνιακή Έκλειψη θα σας φορτίσει λιγάκι, ωστόσο θα είναι περαστική. Ευνοούνται πολλά από τα σχέδιά σας και πολλοί από εσάς θα πάρετε ρίσκα στην ζωή σας, αρκεί να πατούν γερά στην γη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο