ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Οριστικό τέλος, έδωσε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, μετά από 15 χρόνια συνεργασία της με τον ALPHA και φυσικά μετά από 30 χρόνια περίπου συνεχόμενης παρουσίασής στην TV, σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου του 2020.

Η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια όλων, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό, με βαθιά συγκίνηση.

Στο πλατό βρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες της, αναπολώντας κάθε στιγμή της συνεργασίας τους, μαζί της. Αφιερωματικά βίντεο πλαισίωναν την σημερινή-αποχαιρετιστήρια εκπομπή της Ελένης.

Ανάμεσα στους απρόσκλητους «επισκέπτες»-που της έκαναν φυσικά έκπληξη-, ήταν οι: Κατερίνα Ζαρίφη, ο Μάνος Μαγιάτης, ο Παύλος Σταματόπουλος, Βαλεντίνο και πολλοί άλλοι.

Πάνω στις  μπλούζες τους, έγραφαν: «Ήμουν κι εγώ στην Ελένη».

Η Ελένη μάλιστα αποκάλυψε, πως οι μόνοι συνεργάτες της, που μπήκε στην διαδικασία να τους καλέσει η ίδια , την τελευταία ημέρα της εκπομπής της, ήταν η επι-χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή, η Βένια Καραγιάννη και φυσικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Από την τελευταία αποχαιρετιστήρια εκπομπή της Ελένης, ήταν απίθανο να λείπει η κουμπάρα της(από τον προηγούμενό της γάμο) Νατάσα Θεοδωρίδου.

Φυσικά πέραν από τους πολυαγαπημένους της συνεργάτες και φίλους,  η Ελένη είχε στο πλευρό της, την οικογένειά της που την στηρίζει αδιάκοπα σε κάθε βήμα της.

Μάλιστα η συγκίνηση της Ελένης ήταν τόσο έντονη, που εντελώς αυθόρμητα-κατά την διάρκεια προβολής της εκπομπής της-έτρεξε στα παρασκήνια και έδωσε ένα τρυφερό φιλί, στον άνδρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο.

Ο ALPHA Θέλησε να προβεί στην εξής ανακοίνωση για την Ελένη: «Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της».

Η ίδια περιορίστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση-λόγω της μεγάλης της συγκίνησής της-, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό της κοινό.

«Να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις.. .Όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Λάκης, όταν η ζωή σταματήσει να σε εκπλήσσει, είναι θάνατος. Καλή συνέχεια εις το επανιδείν»!

Αναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη-μετά την Ρούλα Κορομηλά, είναι το πρόσωπο που θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας, τόσο για το πηγαίο της ταλέντο, στον χώρο τηλεπαρουσίασης, όσο και για τον δυναμικό, αλλά και παράλληλα ευαίσθητο χαρακτήρα της, που κέρδιζε ακόμη και τους πιο δύσπιστους τηλεθεατές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο