ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 13 έως και της 19 Ιουλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή, αλλά και με αρκετούς προβληματισμούς από εσάς, πάνω σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε μήπως η υπερεκτίμησή σας σε κάποια ζητήματα, σας οδηγήσει σε λαθεμένους δρόμους. Τα οικογενειακά σας θέματα, σας πιέζουν και αυτό σας αλλάζει την διάθεση συνεχώς. Προσπαθήστε να τα διευθετήσετε. Κατά την διάρκεια των ημερών, θα έχετε πολλές συναντήσεις, μερικές από αυτές μάλιστα, θα σας φτιάξουν και την διάθεση, από εκεί που δεν το περιμένετε. Προσοχή ιδιαίτερη, θα πρέπει να επιδείξετε στις ψευδαισθήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως φορτισμένα. Μην αποφασίσετε να κάνετε τώρα σοβαρές κινήσεις, σε σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν, γιατί στην πορεία τα θέματα θα μπορούσαν να ανατραπούν. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και αρκετές συναντήσεις και αυτό-όπως είναι φυσικό- σας αγχώνει. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν την προσοχή σας-αυτό το διάστημα-,καθώς δεν είναι καιρός για υπεραισιόδοξες σκέψεις. Κάτω από μετριασμένες κινήσεις, θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες προωθήσεις αυτών των θεμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή-που σημαίνει ότι καθυστερήσεις και παρανοήσεις λαμβάνουν ένα τέλος-αλλά και με την σκέψη σας παράλληλα να βρίσκεται σε…οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να κλείσετε τις υποθέσεις σας, προτού μεγαλοποιηθούν. Πολλοί σκεφτόσαστε έντονα το παρελθόν σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες για ευχάριστες συναντήσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τις καταστάσεις, κάτω από το πρίσμα σοβαρών αποφάσεων και έπειτα να δράσετε. Προφυλάξτε τις κοντινές σας σχέσεις με κάθε τρόπο, αν δεν θελήσετε να διαρραγούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, μπορεί ο πλανήτης της επικοινωνίας να επέστρεψε στην ορθή του πορεία, ωστόσο οι ημέρες αυτές απαιτούν την προσοχή τους, πάνω κυρίως σε θέματα ορθής κρίσης. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί, αλλά μετριασμένοι στις αποφάσεις που θα πάρετε. Δεν είναι καιρός για υπερβολές. Αρχίζουν σιγά-σιγά να προωθούνται κάποιες συναντήσεις σας, που είχατε από καιρό προγραμματισμένες. Προσπαθήστε να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας, αν δεν θελήσετε να «βγουν στην φόρα». Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρο σε εσάς. Αυτό το διάστημα θα είστε λιγάκι παραπάνω επιρρεπείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή και την ανάγκη σας να προωθήσετε πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν. Ένα από αυτά είναι και ο οικονομικός σας τομέας. Προσοχή κάθε απόφαση που θα πάρετε, θα πρέπει να λαμβάνετε κάτω από σοβαρές σκέψεις, αν δεν θελήσετε να πέσετε αργότερα από τα σύννεφα. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, πάνω στα θέματα της υγείας σας. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα βρίσκονται κοντά σας με κάθε τρόπο. Σας προβληματίζει –τώρα τελευταία-και ο συναισθηματικός σας τομέας. Κάντε έναν απολογισμό, δείτε τι έφταιξε και έπειτα κινηθείτε αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται πλέον στην ορθή του πορεία, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω, τις σχέσεις σας, με τους αγαπημένους σας. Η υγεία σας θα χρειαστεί λιγάκι τόνωση. Μην την παραμελείτε. Θα υπάρξουν αρκετές επαφές και κοινωνικότητά σας, θα βρίσκεται στα ύψη. Σκεφτείτε πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις σας και έπειτα δράστε αναλόγως. Άτομα που σας συμπαθούν, βρίσκονται στο πλευρό σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με ορισμένους προβληματισμούς, κυρίως στον τομέα των σχέσεών σας. Μην μεγαλοποιείτε τα θέματα, που σας απασχολούν. Κάθε κίνησή σας, θα πρέπει να απαρτίζεται από προσοχή και μελέτη. Τώρα είναι ο καιρός, που το καινούργιο έρχεται να «εισβάλλει» στην ζωή σας. Ανοίξτε του την πόρτα. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι με το ταίρι σας, γιατί αυτό θα είναι υπέρ σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Θα ξεκαθαρίσετε καλά τις καταστάσεις. Τα οικογενειακά σας, σας πιέζουν το τελευταίο διάστημα. Ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σας απασχολεί έντονα -το τελευταίο κυρίως διάστημα-, η υγεία και η εργασίας σας. Προχωρήστε με μελετημένα-προσεκτικά βήματα. Ο οικονομικός σας τομέας, βρίσκεται στα καλύτερά του και αυτό σας κάνει να μελετάτε τις επόμενες κινήσεις σας, αρκεί να βασίζετε σε στερεές βάσεις, για να μην φτάσετε στο ενδεχόμενο παραπλανήσεων. Ο συναισθηματικός σας τομέας, είναι αυτός που «βάλλεται» το τελευταίο διάστημα. Χαλαρώστε, καθώς τα εμπόδια αυτά θα είναι περαστικά. Θα έχετε επιτυχία στις σχέσεις και την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, να έχει επηρεάσει θετικά τον οικονομικό σας τομέα. Τώρα είναι η ώρα για εκκινήσεις. Προσοχή όμως στις υπεραισιόδοξες σκέψεις, ώστε –οι εκκινήσεις σας-να μην σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας, δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Μην προσπαθήσετε να είστε πιεστικοί μαζί τους, γιατί η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα σας προβληματίσουν, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις, θα μπορούσε να διευθετηθεί, ότι κι αν σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεσμένα, για τους περισσότερους από εσάς, αφού ο οικογενειακός σας χώρος, σας προβληματίζει έντονα. Προσοχή στις υπερβολές. Ζητήματα του εργασιακού σας περιβάλλοντος, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις υπερεκτιμημένες καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε αρκετά προσγειωμένοι, όπως εσείς γνωρίζεται καλύτερα από όλους. Θέματα υγείας και εργασίας, θα σας προβληματίσουν, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα μπορέσουν να διευθετηθούν καταλλήλως. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα σας αγχώσουν, αλλά θα είναι περαστικές οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με δράση, στον τομέα κυρίως της υγείας και της εργασίας. Τώρα θα μπορούσαν να γίνουν εκκινήσεις, αλλά πάντοτε με προσεκτικά και μελετημένα βήματα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας αναζητούν. Δείξτε τους την αγάπη σας και ενδιαφερθείτε γι’ αυτούς. Ο εργασιακό σας τομέας, χρειάζεται την προσοχή σας. Κοιτάξτε τις λεπτομέρειες και διευθετήστε τα περισσότερα από τα θέματα, που σας απασχολούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, ευνοούνται απίστευτα τα ερωτικά σας. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Θα είναι υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις βλέψεις σας να βρίσκονται πάνω στον οικονομικό σας τομέα. Δείξτε την προσοχή σας. Αποφύγετε ωστόσο να αναμείξετε τους φίλους σας, σε κάθε σας προσωπική σας κίνηση, γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος σας. Ιδιαίτερη προσεκτικοί θα πρέπει να είστε αυτό το διάστημα, στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μην αναμειγνύεστε σε διαμάχες και περισσότερο με ανθρώπους που δεν σας έχουν φταίξει. Χαλαρώστε. Αυτό το διάστημα σας απασχολεί έντονα ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, αλλά ταυτόχρονα και ένα ζήτημα συναισθηματικής φύσεως. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας και αρκετά μελετημένοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο