ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ (Από 20 έως 26 Ιουλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με δύσκολες όψεις, που λειτουργούν κάπως αγχωτικά για εσάς. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Μην τους παραμελείτε. Θα δεχτείτε στήριξη από άτομα που σας συμπαθούν. Ο Ήλιος μεσοβδόμαδα εισέρχεται στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι ανεβαίνει σιγά-σιγά η διάθεσή σας και τα εργασιακά σας ζητήματα -που σας απασχολούν-, παίρνουν τον δρόμο τους. Τόσο ο σύντροφό σας, όσο και οι συνεργάτες σας, σας αναζητούν. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να παγώσετε κάποιες συμφωνίες, που είχατε κατά νου, να πράξετε αυτές τις ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας, να στρέφετε σε άτομα της οικογένειά σας. Σας έχουν ανάγκη, μην τους παραμελείτε. Η είσοδος του Ήλιου στο Λιοντάρι, υπερτονίζει την τάση, για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, καθώς και τις υποχρεώσεις σας, για ένα ακίνητο. Πολλές αλλαγές βρίσκονται στο προσκήνιο.  Σκεφθείτε καλά, τις καταστάσεις, προτού προσχωρήσετε. Ημέρες θετικές, για να έρθετε σε επαφή, με αγαπημένα πρόσωπα. Το εργασιακό σας κομμάτι, τραβά την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Ρίξτε το ενδιαφέρον σας, για τα θέματα της υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ευχάριστα, καθώς η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι ευνοϊκή για εσάς. Νέες καταστάσεις, έρχονται για αναπτερώσουν το ηθικό σας. Την προσοχή σας μόνο, σε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται. Με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι , σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, τραβούν το ενδιαφέρον σας, καθώς εκεί κάνετε κάποιες εκκινήσεις. Πρόσωπα που σας συμπαθούν ,έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και μην τους αμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι και τόσο ευνοϊκό για εσάς, παρόλο την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας, λόγω κυρίως της δυσαρμονικής όψης που δημιουργείτε μεταξύ Δία-Κρόνου και Πλούτωνα. Με την είσοδο όμως του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, τα πράγματα αντιστρέφονται, αφού ευνοήστε απίστευτα σε οικονομικά θέματα. Αυτές τις ημέρες, θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ποικιλοτρόπως. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα τραβήξουν -κατά κάποιο τρόπο- την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά εντελώς ακατάλληλα, για κάθε είδους εκκινήσεις. Καθώς όμως ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας, σας γεμίζει αυτομάτως με αισιοδοξία. Τα οικονομικά σας ζητήματα, βαίνουν καλώς και αυτό σας χαροποιεί. Κάντε τώρα τις προωθήσεις, που επιθυμείτε. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε σημαντικά ραντεβού, τα οποία και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αναλόγως. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω τα νεύρα σας, καθώς με την παραμικρή αφορμή, μπορεί να «αρπάξετε φωτιά». Μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Το παρασκήνιο δουλεύει εις βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν ευνοεί και τόσο τα νέα ξεκινήματα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Συμπαρασταθείτε τους. Με την είσοδο όμως του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοείτε η λήψη σοβαρών αποφάσεων ζωής. Η πρόοδος που θα σημειώσετε θα είναι μεγάλη και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αυτές τις ημέρες, θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιολογήσετε, αλλά και να εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Τώρα είναι καιρός, για οικονομικές εκκινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές «τρικλοποδιές», στις οποίες και θα πρέπει να μεριμνήσετε, εάν δεν θελήσετε να «πέσετε μέσα». Με την είσοδο όμως του Ήλιου στο Λιοντάρι, τα πράγματα αλλάζουν προς το θετικό.  Τα οικονομικά σας-ως δια μαγείας-ευνοούνται και αυτό σας χαροποιεί. Πολλά από αυτά τα σχέδιά σας, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν κινηθείτε μεθοδικά και με τα διπλωματικά μέσα-που εσείς ξέρετε να διαχειρίζεστε καλύτερα απ’ όλους-, τότε θα σημειώσετε σημαντική επιτυχία, σε πολλούς τομείς. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, χρειάζεται την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι-κατά ένα μαγικό τρόπο-, ευνοϊκή για εσάς. Θα σημειώσετε σημαντικές επαφές και μέσα αυτές να ακολουθήσουν νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, «φωτίζεται» αυτόματα, η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτές τις ημέρες, θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για τυχόν προς αξιοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τες, καταλλήλως. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας, ανά πάσα στιγμή. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι τόνοι θα ανέβουν, ωστόσο μην αποφασίσετε να εμπλακείτε σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Σκεφτείτε πολύ καλά, πριν κάνετε οτιδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα, στον οικονομικό κυρίως τομέα. Μην αποφασίσετε να κάνετε τώρα κάποιες εκκινήσεις· αφήστε τες, για λίγο αργότερα. Οι υγεία σας αυτό το διάστημα, αλλά και η υγεία των δικών σας ανθρώπων, θα χρειαστεί την προσοχή της. Μην την παραμελείτε. Με την είσοδο όμως του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα(επίσης ζώδιο της φωτιάς), ευνοεί κάθε είδους νέες καταστάσεις. Τώρα είναι η ώρα, για επαγγελματικές προωθήσεις. Αυτές τις ημέρες θα κάνετε σημαντικές συναντήσεις, μέσα από τις οποίες θα περάσει ευχάριστα η ώρα. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας ζητήματα, από «ξένα» πρόσωπα και απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, «βάλλονται» ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες. Ο τομέας της υγείας, θα χρειαστεί την άμεση προσοχή σας αυτό το διάστημα, αν δεν θελήσετε -κατά κάποιο τρόπο-να υπερβεί τα όριά του. Με την είσοδο του Ήλιου στο Λιοντάρι και την αμέσως Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγονται ευκαιρίες τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στα καινούργια ξεκινήματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μην αποφασίσετε να κάνετε συζητήσεις, πάνω στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή, για επαγγελματικά κυρίως ανοίγματα. Η υγεία σας, θα χρειαστεί την άμεση προσοχή σας. Μην την παραμελείτε. Η είσοδος του Ήλιου στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Λέοντα, τονίζει άμεσα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, σε αυτούς τους τομείς. Τώρα είναι καιρός για οικονομικές εκκινήσεις. Επωφεληθείτε. Από καιρό σκέφτεστε κάποια σχέδια, που έχετε κατά νου. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει αρκετή σκέψη πάνω σε οτιδήποτε σας προταθεί, ώστε να μπορεί να πατά, σε στέρεες βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει αρκετούς προβληματισμούς, πάνω σε ζητήματα συναισθηματικού επιπέδου. Η υγεία και η εργασία, απαιτούν την προσοχή σας. Μην παραμελείτε, τους τομείς αυτούς. Η είσοδος του Ήλιου στο Λιοντάρι, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά  ζητήματα. Αγαπημένα πρόσωπα, σας συμπαραστέκονται. Τα οικονομικά σας ζητήματα, τραβούν-αυτή την περίοδο-το ενδιαφέρον σας. Μην σας αφήσει αυτό, να σας «πάρει από κάτω». Ψυχραιμία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο