ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΚΑΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΣΑΠ, ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ «ΜέΡΑ25».

ΓΡΑΦΕΙ, Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 με τη συμμετοχή της βουλευτή Β’ Πειραιά και Γραμματέα της ΚΟ του ΜέΡΑ25 κας Φωτεινής Μπακαδήμα και του τομεάρχη Αθλητισμού του κόμματος κ. Κωνσταντίνου Χουλιάρα, με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) κ. Μπαντή Γεώργιο, τον εκπρόσωπο του Π.Σ.Α.Π. στην FIFPro κ. Γιάννη Μπράχο και τη νομική σύμβουλο του Π.Σ.Α.Π κα. Γαλάνη Διονυσία.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. ενημέρωσαν τη βουλευτή και τον Τομέα αθλητισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με βασικότερα την έλλειψη θεσμικού πλαισίου για τη προστασία των αμοιβών των αθλητών, τη μεγάλη ανάγκη για στελέχωση της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. και τα ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειές τους.

Η βουλευτής δεσμεύτηκε να μελετήσει το ΜέΡΑ25 τα αιτήματά τους και να προχωρήσει σε ερωτήσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ τους διαβεβαίωσε πως το ΜέΡΑ25 θα συνταχθεί μαζί τους, για να βρεθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος της συνάντησης, οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, προς όφελος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των αθλητών του.

Πηγή Πληροφοριών: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο