ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τις οριστικές ημερομηνίες προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, όλων των ταμείων,αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ(Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ),ύστερα από επίσημη συνεδρίαση των μελών του στις 16 Ιουλίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Το πρόγραμμα προπληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων, για τον μήνα Αύγουστο, είναι το εξής: 

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  • Στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  •  Στις 24 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  •  Στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ)
  •  Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 

Πηγή Πληροφοριών: Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο