ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 27 Ιουλίου, έως 2 Αυγούστου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αντιφατικά και διστακτικά, γι’ αυτό σκεφτείτε τις καταστάσεις καλύτερα. Παράλληλα όμως, δημιουργείτε η όψη μεταξύ Δία-Ποσειδώνα, που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και υπόσχεται πολλά. Τώρα είναι η ώρα, για τις απαραίτητες κινήσεις. Τα οικογενειακά σας θέματα, σας αγχώνουν αυτό το διάστημα, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις, θα μπορούσαν να αποδώσουν καρπούς. Το συναισθηματικό κομμάτι, είναι αυτό που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε ήσυχους. Χαλαρώστε και όλα θα διορθωθούν. Η αρχή του Αυγούστου, είναι κάπως «μαλωμένη». Μην εμπλακείτε σε διαμάχες. Η δυσαρμονική όψη Ήλιου-Ουρανού, υπόσχεται μόνο εφήμερες καταστάσεις. Προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η ημέρα ξεκινά με το κύμα της φαντασίας σας, να περιπλανιέται στον ορίζοντα. Μην τα παίρνετε όλα της μετρητής, όλα όσα σας υπόσχονται. Ο σύντροφός σας, αλλά και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον και προφυλάξτε ότι δεν θέλετε να «χαθεί». Τώρα είναι η ώρα, για οικονομικές εκκινήσεις. Μείνετε όμως προσγειωμένοι στις καταστάσεις, εάν δεν θελήσετε να «πέσετε από τα σύννεφα», εντελώς ξαφνικά. Η αρχή του μήνα, δεν ευνοεί συναντήσεις. Κάντε τες λίγο αργότερα. Προσοχή στις απρόσμενες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, δεν είναι και τόσο ευνοϊκό, καθώς παρανοήσεις και λάθη, θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Προσοχή ιδιαίτερη σε θέματα υγείας και εργασίας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτης σας, επιζητούν την προσοχή σας. Μην τους παραμελείτε. Κάτι θα μπορούσε να ανατρέψει τα κακώς κείμενα. Ρίξτε τις ιδέες σας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τα οικονομικά, αλλά και τα οικογενειακά σας ζητήματα, τραβούν αυτό το διάστημα την προσοχή σας. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Προσοχή, γιατί το ξαφνικό καραδοκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, δεν είναι και τόσο ευνοϊκό, καθώς οι εντάσεις θα είναι πρώτον πυλών. Άτομα του φιλικού σα ς περιβάλλοντος, θα σας συμπαρασταθούν στα δύσκολα. Σκέφτεστε πολλές καταστάσεις εδώ και καιρό. Οργανώστε τες σωστά και προχωρήστε. Προσοχή σε υπερβολικά ανοίγματα. Μήπως οι κινήσεις που κάνετε, δεν θα είναι και τόσο μυστικές όσο νομίζατε; Η αρχή του μήνα, είναι κάπως δύστροπη. Τα οικογενειακά σας επηρεάζονται αρνητικά. Η όψη Ήλιου-Ουρανού, φέρνει δυσχέρεια οικονομική.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια,  το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει γεμάτους νεύρα. Χαλαρώστε και όλα θα φτιάξουν. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας. Ένα σχέδιό σας, θα μπορούσε να προχωρήσει. Τολμήστε το, αρκεί να πατά σε γερές βάσεις. Μείνετε όμως προσγειωμένοι στις καταστάσεις. Μην αποφασίσετε να αναμείξετε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, στις υποθέσεις σας. Θα παρασυρθείτε σε λάθη. Το ξεκίνημα του Αυγούστου, βρίσκει τα οικονομικά σας, σε όχι και τόσο ευνοϊκή θέση. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα και παραπλανητικά. Στην πορεία όμως φτιάχνουν οι καταστάσεις, καθώς οι κινήσεις σας, θα μπορούσαν να αποδώσουν. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, σ ας απασχολούν. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματα που έχετε. Τα συναισθηματικά σας, θα είναι λίγο μπερδεμένα. Μείνετε προσγειωμένοι και πάρτε τις αποφάσεις σας. Το ξεκίνημα του Αυγούστου, είναι λιγάκι εκρηκτικό. Προσοχή, μην αναμιχθείτε σε διαμάχες, ακόμη κι αν σας προκαλέσουν οι άλλοι. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, φέρνει ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι λιγάκι «ομιχλώδες», καθώς εντάσεις δυνατές, κατακλύζουν την ατμόσφαιρα. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να μπούνε σε μια φάση εκκίνησης. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται. Τώρα είναι καιρός για εκκινήσεις. Πράξτε τα δέοντα και προχωρήστε. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, είναι κάπως φορτισμένα, ωστόσο με τις κατάλληλες σκέψεις, πολλά θα μπορούσαν αν επιλυθούν. Αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες νέων σχεδίων, που σκέφτεστε να καταλήξετε. Οι απρόοπτες καταστάσεις, είναι πολύ πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με τις σκέψεις σας, να είναι πάνω σε καινούργιες εκκινήσεις, ωστόσο επειδή τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά, αναβάλλεται τις καταστάσεις, γ ια κάπου παρακάτω. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση και διορατικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι, για να μην παρασυρθείτε σε λάθη και υπερβολές. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, εκμεταλλευτείτε τες. Χαλαρώστε και όλα θα πραγματοποιηθούν σιγά-σιγά, γι’ αυτό μην αγχώνεστε και τόσο. Τα επαγγελματικά σας ανοίγματα, προσκρούουν σε εμπόδια. Κυρίως στο ξεκίνημα του Αυγούστου. Διευθετήστε το θέμα, κάπου παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά μέσα σε ένα παραπλανητικό πλαίσιο, που δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά. Προσγειωθείτε, για να μην πέσετε κάπως ανώμαλα στο έδαφος. Οι επιδιώξεις σας, θα έχουν την ανάλογη επιτυχία, αν φυσικά κινηθείτε σε λογικά πλαίσια. Οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας, αρκεί όμως να μην το παρακάνετε. Τα οικονομικά σας ζητήματα, δεν ευνοούνται και τόσο στις αρχές του μήνα, γι’ αυτό μην κάνετε κάποια σοβαρή εκκίνηση. Η δυσαρμονική όψη Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει πολλές ανατροπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, κινείται αρκετά μέσα στα όρια της φαντασίας, αλλά και της ψευδαίσθησης. Γι’ αυτό μείνετε αρκετά προσγειωμένοι. Τα πράγματα διορθώνονται στην πορεία των ημερών, καθώς οι επιθυμίες σας, θα βρούνε την ανταπόκριση που περιμένατε. Μην κοινολογείτε τις επιθυμίες σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση. Τα κοντινά σας άτομα, αγχώνονται πολύ με εσάς και σε αυτό φταίτε αποκλειστικά εσείς. Χαλαρώστε και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Στις αρχές του Αυγούστου, δεν θα είναι και τόσο τα πράγματα με το μέρος σας, καθώς τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα οικογενειακά σας ζητήματα, δυσχεραίνουν το κλίμα γύρω σας. Δεν είναι η ώρα, για οικονομικές διευθετήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στην αρχή της εβδομάδας κυριαρχούν οι εντάσεις και διαμάχες. Τα πράγμα ευτυχώς αλλάζουν, καθώς τα επαγγελματικά σας ζητήματα τραβούν την προσοχή σας και αυτό θα είναι προς όφελός σας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας βοηθούν όσο τίποτε άλλο. Τώρα είναι καιρός για εκκινήσεις και καινούργια σχέδια. Προχωρήστε. Η υγεία και η εργασία, σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Δώστε την πρέπουσα σημασία και μην αμελείτε τις καταστάσεις. Προσοχή, μην εμπλακείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις. Οι σχέσεις σας, κινδυνεύουν. Διαφυλάξτε τες. Η δυσαρμονική όψη Ήλιου-Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει τις ανατροπές αυτών.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια,η εβδομάδα ξεκινά με προβληματισμούς, πάνω στον οικονομικό κυρίως τομέα. Χαλαρώστε και μην αναμιγνύεστε σε καταστάσεις εντάσεων. Με τις κατάλληλες κινήσεις, τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν τον σωστό δρόμο. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές επαφές, με άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Ενδιαφερθείτε γι’ αυτούς. Έχουν την ανάγκης σας. Οι επιθυμίες στις αρχές του μήνα, δεν φαίνονται να γίνονται πραγματικότητα. Αφήστε τις καταστάσεις, γ ια κάπου παρακάτω. Προσοχή, στις απρόβλεπτες καταστάσεις. Τα επαγγελματικά σας, ενδέχεται να «πληγούν».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο