ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Έκτακτα μέτρα προστασίας για όλους τους πολίτες (πειθαρχημένους και μη), αποφάσισε να λάβει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νικόλαος Χαρδαλιάς, προκειμένου να περιορίσει τα φαινόμενα της ραγδαίας εξάπλωσης του Κορονοϊού στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε τα εξής:

  • Από Δευτέρα 03/08 έως 15/08, θεσπίζεται το όριο 100 ατόμων, σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, με την τήρηση όλων των υφισταμένων υγειονομικών κανόνων.
  • Από Δευτέρα 03/08 έως και της 09/08, (εντός μιας εβδομάδας), υπάρχει ρητή απαγόρευση, των όρθιων πελατών, σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, club, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ. Με την δυνατότητα μετατροπής χρήσης, σε καταστήματα με τραπεζο-καθίσματα.  
  •  Παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημοσίων εκδηλώσεων, έως και της 31/08.
  • Παρατείνεται μέχρι και της 15/08, η αναστολή αεροπορικών και θαλάσσιων συνδέσεων, με Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
  • Παρατείνεται επίσης έως και της 15/08, η απόφαση για τις χερσαίες συνδέσεις (συνοριακά σημεία εισόδου), αρνητικό TESTPCR 72 ωρών, για Προμαχώνα, καθώς και αρνητικό TESTPCR 72 ωρών, για τους προερχομένους-αεροπορικός, από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο