ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. (Από 3, έως 9Αυγούστου 2020 )

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόο και με μια δόση υπερβολής, στο ωροσκόπιό σας. Προσπαθήστε να είστε αρκετά προσγειωμένοι, ώστε να μην πέσετε αργότερα από τα σύννεφα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, σας φέρνει ικανοποίηση στον τομέα των σχέσεών σας. Τα οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα, επιζητούν την προσοχή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα επαγγελματικό σας ζήτημα θα σας αγχώσει, ωστόσο κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως αγχωτικό για τους περισσότερους από εσάς, αφού ένα επαγγελματικό σας ζήτημα(Πανσέληνος στον Υδροχόο), φτάνει στο τέλος του. Αυτές της ημέρες η σκέψη σας τρέχει γύρω και από τα οικογενειακά σας ζητήματα. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται σε κάθε περίπτωση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει απίστευτη τύχη στον τομέα των σχέσεων. Κρατήστε την συμπεριφορά σας προσγειωμένη και δεν θα χάσετε. Ο οικογενειακός σας χώρος, τώρα θα μπορούσε να πάρει τα πάνω του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα για εσάς, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και η αντίθεση Ερμή-Κρόνου, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις νέες καταστάσεις στην ζωή σας.  Προσέξτε σε κάθε περίπτωση τις κινήσεις σας, αλλά και τις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε με σημαντικά πρόσωπα. Μείνετε προσγειωμένοι και μην υπερβάλλεται, γιατί αυτό αργότερα θα μπορούσε να σας βλάψει. Προσοχή ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραπλάνησης. Η κοινωνικότητα σας ωστόσο-αυτό το διάστημα- θα είναι ανεβασμένη και θα σας φέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων. Οικογένεια και φίλοι, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά-για τους περισσότερος από εσάς- κάπως δύστροπα, αφού βάλλεται έντονα ο τομέας των οικονομικών σας. Δείξτε την προσοχή που απαιτείται.  Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε και στα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς –ίσως από δική σας απερισκεψία-οδηγηθείτε σε λανθασμένες κινήσεις, που θα μπορούσαν να γίνουν από μέρους σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας φέρνει θετικά νέα στον συναισθηματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν, με κάθε τρόπο. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλεται και να ζυγίσετε σωστά τα θέματά σας, εάν δεν θελήσετε να ξεπεραστούν κάποια όρια.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο που πραγματοποιείται απέναντι από εσάς, στο ζώδιο του Υδροχόου. Αλλαγές και απρόοπτα, θα είναι στο προσκήνιο. Μείνετε αρκετά προσγειωμένοι και προφυλαχτείτε από «επικίνδυνες» καταστάσεις, κυρίως στον οικονομικό τομέα.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας κάνει ακόμη περισσότερο επικοινωνιακούς και θα φέρει στο διάβα σας, πολλές και σημαντικές επαφές με τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις καταστάσεις «μυστικές», εάν δεν θελήσετε να διαρρεύσουν. Προσοχή ιδιαίτερη στο παρασκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του υδροχόου και με μία δόση ανατροπής στα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να μείνετε προσηλωμένοι στις καταστάσεις που σας απασχολούν και αποφύγετε-με κάθε τρόπο-νέες εκκινήσεις. Μελετήστε τα γεγονότα, ζυγίστε τα πολύ καλά και έπειτα πράττετε τα δέοντα.  Προσοχή, σε λαθεμένες εκτιμήσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας-να διαφυλάξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά  με μία σύγχυση, στον οικογενειακός σας κυρίως χώρο. Διαφυλάξτε-όσο μπορείτε αυτό το διάστημα-τις σχέσεις με τους γύρω σας. Η πλανητική θέση του Άρη, απέναντι από το ζώδιό σας τον Κριό, δημιουργεί αντιθέσεις με τους γύρω σας. Προφυλάξτε τις σχέσεις σας, με κάθε τρόπο. Προσέξτε μήπως κάποιο σας παριστάνουν τους φίλους και δεν μπορέσουν τελικά να «ανταποκριθούν» στις προσδοκίες σας. Τα επαγγελματικο-κοινωνικά σας ζητήματα, θα βρίσκονται στο καλάθι των διαπραγματεύσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά λιγάκι αγχωτικά, καθώς οικογενειακά σας προβλήματα, επηρεάζουν αρνητικά την σκέψη σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον, φαίνεται ότι περνά «αναταράξεις». Χαλαρώστε και όλα θα διορθωθούν στην πορεία. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, επηρεάζει τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Αυτές τις ημέρες, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως. Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης, σας στέλνει θετικά μηνύματα. Αξιοποιήστε τις νέες καταστάσεις που σας προτείνονται. Ένα εργασιακό σας ζήτημα, θα σας αγχώσει ακόμη περισσότερο, ωστόσο-με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν από μέρους σας-, θα αλλάξουν οι καταστάσεις, κάπως προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείτε στο ζώδιο του υδροχόου, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή να επιδείξετε στον τομέα των οικονομικών, καθώς και των νέων εκκινήσεών σας. Η δυσαρμονία μεταξύ Άρη και Δία, φέρνει κάποιες δυσκολίες μπροστά σας, ωστόσο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας απασχολεί ιδιαιτέρως. Μείνετε κοντά στις καταστάσεις και επιλύστε τες. Κάποιες από τις εκκινήσεις που σχεδιάζατε να κάνετε, ίσως μείνουν για λίγο στον πάγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά  με την προσοχή σας να στρέφετε πάνω στις οικονομικές σας συναλλαγές. Διαφυλάξτε τις καταστάσεις. Τα προσωπικά σας ζητήματα, θέλουν την μυστικότητά τους. Μην αναμειγνύετε τα θέματα αυτά, με το οικογενειακός σας περιβάλλον. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, σας φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές καταστάσεις.  Λόγω της Αφροδίτης στο απέναντι για εσάς ζώδιο τον Καρκίνο, ευνοούνται -όσο ποτέ-οι συναισθηματικές σας σχέσεις. Αυτό το διάστημα είστε αρκετά δυναμικοί, ωστόσο μείνετε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι περνάτε ημέρες ανατροπών και απρόσμενων αλλαγών. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, στο απέναντι από εσάς ζώδιο, φέρνει απίστευτη επικοινωνία, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σας. Αυτές τις ημέρες, αισθάνεστε ένα κλίμα έντασης να σας κυριεύει. Χαλαρώστε και όλα θα φτιάξουν. Μείνετε προσγειωμένοι και μην κάνετε υπερβολές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι λυτρωτική για εσάς, καθώς τόσο το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και τα ζητήματα της υγείας σας, βελτιώνονται αισθητά και αυτό είναι κάτι που σας χαροποιεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σας δημιουργεί αρκετή σύγχυση και πολλές εμμονικές σκέψεις. Η οικογένειά σας, αλλά και τα οικονομικά σας ζητήματα, επηρεάζουν τις σκέψεις σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί τις εργασιακές σας υποθέσεις. Τώρα είναι η ώρα για σοβαρές σκέψεις. Κάντε έναν απολογισμό ζωής και δείτε τα λάθη σας κατάματα. Οι οικονομικές σας δυσκολίες βρίσκουν την λύση τους, κάτω όμως από κατάλληλους χειρισμούς. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο