ΈΦΑΓΕ ΞΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μάτωσαν την μύτη ενός 19χρονου νεαρού φοιτητή, αστυνομικοί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, επειδή δεν συμμορφωνόταν στα μέτρα προφύλαξης.

Ο 19χρονος επέστρεψε από τις διακοπές του στην Χαλκιδική. Έφτασε στον σταθμό των τρένων, για να επιβιβαστεί στο τρένο, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του την Φλώρινα, όμως χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Έλειπε η χρήση μάσκας.

Όταν ο υπάλληλος της εταιρείας security τον εντόπισε και του έκανε παρατήρηση, ο νεαρός αρχικά συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του και φόρεσε την μάσκα.

Στην συνέχεια όμως, αποφάσισε να βάλει τα πόδια του ψηλά, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Ακολούθησε νέα παρατήρηση, τόσο από τον υπάλληλο της εταιρείας security, όσο και από το αστυνομικό όργανο.

Έτσι αφού είδαν, ότι ο νεαρός είχε ειρωνική συμπεριφορά απέναντί τους (μαρτυρία νεαρού), τότε έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ο ίδιος προέβαλε αντίσταση  στις υποδείξεις των αστυνομικών αρχών, όταν αυτοί προσπάθησαν να του εξηγήσουν, ότι κρίνεται απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Αρχικά προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τα χέρια του, περνώντας του χειροπέδες.

Ο νεαρός στην προσπάθειά του να αντισταθεί φώναζε.

Έπειτα υπήρξε τραυματισμός στην μύτη του νεαρού, από τους αστυνομικούς, με γονατιά(μαρτυρία νεαρού).

Ο νεαρός οδηγήθηκε στα κρατητήρια, με κατηγορίες εξύβρισης και αντίστασης κατά της αρχής.

Η συνέχειά του ήταν η δικαιοσύνη, όπου τελικά δικαιώθηκε, καθώς το δικαστήριο τον έβγαλε αθώο για τα άνω αδικήματα, λόγω αμφιβολιών, για την τέλεση Αυτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο