ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από τις 17, έως και τις 23 Αυγούστου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βγαίνει αρκετά χαρούμενο, καθώς έχετε απίστευτη εύνοια στις επαφές σας, με τους γύρω σας. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρνει τύχη, στις οικονομικές σας συναλλαγές. Οι νέες καταστάσεις στην ζωή σας, είναι πρώτων πυλών. Τόσο ο σύντροφός σας, όσο και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας, δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Προσοχή όμως μην έρθετε σε ρήξη, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, σας προτρέπει να ενδιαφερθείτε, για την υγεία και τα εργασιακά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας φέρνει στο μυαλό, τα οικογενειακά σας θέματα. Τα οικονομικά σας όμως, χρειάζονται την προσοχή τους αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι, για τις σκέψεις σας περί…νέων καταστάσεων. Ζυγίστε τα όλα και έπειτα δράστε. Κάθε εργασιακή σας κίνηση, θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου(ένα φιλικό ζώδιο για εσάς), σας φέρνει θετικά μηνύματα,  σε κάθε απόπειρά σας, για νέες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε, πολύ καλές επαφές, με σημαντικά κυρίως πρόσωπα. Τα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν θα πάρουν μια πιο θετική τροπή, λόγω της όψης Αφροδίτης-Ουρανού. Οι νέες καταστάσεις, θα μπορούσαν να μπουν στην ζωή σας. Κάντε χώρο για αυτές. Αυτές τις ημέρες, σας απασχολούν έντονα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε την προσοχή σας. Η οικογένειά σας, αλλά και η ακίνητη περιουσία σας, θα γίνει το αντικείμενο σχολιασμού και ενδιαφέροντος, από εσάς. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, σας προσγειώνει ανώμαλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά θετικές προϋποθέσεις, για πολλούς από εσάς. Τα νέα ξεκινήματα είναι πρώτων πυλών(Νέα Σελήνη στον Λέοντα). Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, σας φέρνει ευνοϊκά μηνύματα σε επίπεδο σχέσεων(για τους αδέσμευτους), αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα(για τους δεσμευμένους). Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, σας προτρέπει να μελετήσετε και να οργανώσετε καλά τα σχέδιά σας. Ο Ήλιος από την Παρθένο πλέον, σας κάνει να δείτε την πραγματικότητα κατάματα. Κάποια θέματά σας, μπαίνουν στον πάγο.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας “χρυσώνει κάπως το χάπι”, αφού ζητήματα που είχατε να επιλύσετε εδώ και καιρό, τώρα παίρνουν έναν πιο θετικό δρόμο. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, σας φέρνει ευνοϊκά μηνύματα σε επαφές και σε συμφωνίες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σας δίνει το έναυσμα, για κάθε είδους νέα σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να έρθετε κοντά στους αγαπημένους σας. Προσοχή όμως, να είστε αρκετά προσγειωμένοι, καθώς οι υπερβολές θα μπορούσαν να σας κοστίσουν. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι αρκετά σημαντικό, καθώς οι επαφές σας με σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας, είναι γεγονός. Τώρα είναι η ευκαιρία, να εκμεταλλευτείτε τις ξαφνικές καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν. Η επικοινωνία σας με τρίτα πρόσωπα, είναι στα φόρτε της. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι θετική, για κάθε τι που θα θελήσετε να κρατήσετε μυστικό, σαν… «κόρη οφθαλμού». Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας. Εγκαινιάζεται μια περίοδο, γεμάτη από σημαντικές ειδήσεις. Τα οικονομικά σας όμως, θα χρειαστούν την προσοχή σας, καθώς δεν είναι τώρα καιρός, για ανοίγματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα δεύτερο σημαντικό γεγονός έρχεται να σας ανεβάσει το ηθικό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά ευνοϊκό, για τους περισσότερους από εσάς, καθώς η επικοινωνία σας με τους γύρω σας, θα είναι στα πάνω της. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, σας φέρνει απρόσμενα γεγονότα στην ζωή σας. Τώρα είναι η ώρα, να μπείτε σε νέα φάση ζωής. Ο Ερμής από την Παρθένο, σας επιλύει πολλά από τα ζητήματα που είχατε θέσει ως στόχους. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και ζητήματα της εργασίας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Μείνετε προσγειωμένοι και ζυγίστε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως σκεπτικό για εσάς, αφού τα νέα σας σχέδια θα χρειαστούν αρκετή οργάνωση πριν την υλοποίησή τους. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, σας αλλάζει την διάθεση. Κάτω από ώριμη σκέψη, θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις σε αισθηματικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Τώρα οικογενειακές καταστάσεις έρχονται προς επίλυση. Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να προσέξετε, καθώς επηρεάζονται οι  οικονομικές σας συναλλαγές, με τρίτα πρόσωπα. Ίσως πιέζεστε και δεν θα έπρεπε. Τώρα συζητάτε ξανά παλιές καταστάσεις και ζυγίζετε τα δεδομένα. Είναι η περίοδος να δείτε τα ζητήματα στην πραγματική τους διάσταση και να ξυπνήσετε από τον λήθαργο, παίρνοντας τις καταστάσεις στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με σημαντικά γεγονότα για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα είναι η ώρα για τις σωστές εκκινήσεις. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, τονώνει τον αισθηματικό σας τομέα. Καινούργιες καταστάσεις, έρχονται να δώσουν πνοή στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, σας προσγειώνει απρόσμενα. Άτομα του περιβάλλοντός σας, έχουν την ανάγκης σας. Μην τους αμελείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά σημαντικό για εσάς, καθώς ευνοείστε τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά ζητήματα. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, αλλάζει τις καταστάσεις προς το θετικό. Νέες καταστάσεις θα μπορούσαν να μπουν στην ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, σας φέρνει ξαφνικές υποθέσεις στο προσκήνιο. Προτού πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, ζυγίστε πολύ καλά τα δεδομένα. Χαλαρώστε και μην προκαλείτε πίεση, σε τρίτα πρόσωπα. Ο Ήλιος από την Παρθένο, σας προτρέπει σε νέες εκκινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, επιλύει πολλά από τα θέματά σας, που είχαν μπει σε φάση αναμονής. Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει τύχη σε υγεία και εργασία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα(απέναντι από εσάς), αλλάζει τις σχέσεις σας, σε… συνεργατικό πλαίσιο. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τις οικονομικές σας συναλλαγές. Ταξιδιωτικοί προορισμοί, αλλά και σημαντικές επαφές, θα είναι στο προσκήνιο των καθημερινών σας θεμάτων. Προσοχή όμως στην εκπλήρωση των ζητημάτων σας. Ίσως αργήσετε να διευθετήσετε τέτοιου είδους καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδα είναι αρκετά θετικό για εσάς. Τώρα θα πραγματοποιήσετε μια ξαφνική συνάντηση. Οι νέες καταστάσεις, έχουν χώρο στην ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία σε αυτές, με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο(απέναντι από εσάς), ευνοεί κάθε είδους επαφές.  Τώρα γίνονται συζητήσεις, για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Κάποια ζητήματά σας, ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο σκέψης, προκειμένου να μπουν σε φάση υλοποίησης. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα γίνουν ανατροπές, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο