ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από την Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινά η καταβολή συντάξεων, όλων των ταμείων και ολοκληρώνεται την Παρασκευή στις 28 Αυγούστου.

Έτσι κύριες και επικουρικές καταβάλλονται την ίδια ημερομηνία, όπως άλλωστε εφαρμόστηκε και τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Efka.

Επομένως για τους συνταξιούχους όλων των ταμείων, θα καταβληθεί η σύνταξή τους ως εξής:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  • Στις 24 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Αυγούστου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις  συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020
  • (Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2020  την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020)
  • (Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2020 θα καταβληθούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020)

Πηγή Πληροφοριών: Διοίκηση του efka.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο