ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 31 Αυγούστου, έως 6 Σεπτεμβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ουδέτερα, αλλά με το φιλικό σας περιβάλλον να βρίσκεται στο πλευρό σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα μπαίνουν σε φάση εκκίνησης, λόγω της θετικής όψης Ερμή-Πλούτωνα.  Μείνετε προσγειωμένοι στις θέσεις σας, καθώς έρχονται απρόβλεπτες καταστάσεις, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον τομέα της υγείας σας.  Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή δόση έμπνευσης, αλλά και αρκετή διαίσθηση. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τα οικογενειακά σας προβλήματα και να τα συζητήσετε λιγάκι αργότερα. Τώρα τα προσωπικά σας, έρχονται επί τάπητος. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, τονώνει τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως δύστροπο για εσάς, αφού οι υποχρεώσεις που έχετε, τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν σας αφήνουν να αναπνεύσετε.  Έχετε την εύνοια δύο πλανητών επιρροών, τόσο του Ήλιου, όσο και του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, που είναι με το μέρος σας. Τώρα θα σας προταθεί κάτι θετικό. Στο χέρι σας είναι να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Η όψη Ερμή-Κρόνου, σας βοηθά να επιτύχετε κάτι δυνατό. Αξιοποιήστε το. Αυτές τις ημέρες, θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τους γύρω σας. Κάνετε μυστικές επαφές και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας, οικονομικά και συναισθηματικά επηρεάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση εξαπάτησης., γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, προτού εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Ένα οικονομικό σας ζήτημα, οδεύει προς προώθηση, λόγω του Ερμή από την Παρθένο. Την προσοχή σας όμως, σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, καθώς η Πανσέληνος ενισχύει τέτοιου είδους καταστάσεις. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από εσάς, καθώς σας ευνοεί. Θα προσέξετε να μην αναμειχθείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ένταση. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να γίνονται συγκρατημένα.  Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει πως θα κάνετε ευχάριστες επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως συμμαζεμένα, αφού ο οικονομικός σας τομέας θα χρειαστεί την προσοχή σας. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει και να τις αξιοποιήσετε καταλλήλως.  Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τα απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και τις καταστάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, λόγω της Πανσελήνου, αλλά και της  αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου. Παρόλα αυτά θα μπορούσατε να σταθεροποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές και την παρορμητικότητά σας. Ο Ερμής πλέον από το Ζυγό και η Αφροδίτη από το Λιοντάρι, σας υπόσχονται θετικότητα τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές συζητήσεις, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους αγαπημένους σας συνεργάτες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις  μπαίνουν σε φάση εκκίνησης και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Την προσοχή σας όμως, να μην κάνετε υπερβολές. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, φέρνει καλά νέα περί των οικονομικών σας ζητημάτων και των επαγγελματικών σας. Προωθήστε τα θέματά σας, ότι κι αν γίνει. Επαφές, συζητήσεις και πολλά ταξίδια, όλα είναι στο πρόγραμμα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, ευνοεί  τα ερωτικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι καλό, αφού ότι σκέφτεστε κατά νου να πραγματοποιήσετε, τυγχάνει της εύνοιάς σας. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας, σας δίνουν σημαντικές ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες. Η συνεργασίες σας, ίσως μπούνε στο μικροσκόπιο, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σας, ενισχύει κάτι τέτοιο. Με την εύνοια του πλανήτη Ερμή, τονώνεται και ο οικονομικός σας τομέας. Προσέξτε λιγάκι τις οικονομικές σας συναλλαγές, που κάνετε με τρίτα πρόσωπα. Προσπαθήστε τα προγραμματίσετε την κάθε σας κίνηση, περί οικονομικού σχεδιασμού. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι, σας φέρνει θετικά μηνύματα, περί τις κρυφές σας, ερωτικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η καινούργια εβδομάδα σας δίνει θετικά μηνύματα, όσον αφορά τις σχέσεις σας. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε τον Άρη, καθώς δημιουργεί απρόβλεπτες εντάσεις. Η επικείμενη Πανσέληνος, σας κάνει να δυσανασχετείτε, τόσο στον τομέα της υγεία σας, όσο και αυτόν της εργασίας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση και διορατικότητα. Προσοχή όμως σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Πολλοί από τους φίλους σας, βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως προβληματισμένα για τους περισσότερους από εσάς, καθώς η οικογένειά σας, θα γίνει το αντικείμενο του σκέψης σας. Ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα, φέρνει νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Κάποια ζητήματα, σας ροκανίζουν το μυαλό. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε, με αρκετή δόση χαλαρότητας και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.  Προωθήστε τα σχέδιά σας. Μην αποφασίσετε να αναμειχθείτε σε διαμάχες. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σας φέρνει τύχη, τόσο στα επαγγελματικά σας ζητήματα, όσο και στα κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία δόση απολογισμού από εσάς, αφού πολλά από τα θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, ταλανίζουν τις σκέψεις σας.  Σίγουρα οι φίλοι σας βρίσκονται στο πλευρό σας, γι’ αυτό μην έχετε παράπονα. Η οικογένεια, αλλά και η ακίνητη περιουσία σας, θα είναι στις προτεραιότητες σας, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σας τις υπενθυμίζουν. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο, αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους και να αφήσετε τις σοβαρές συζητήσεις, για κάπου παρακάτω. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν ήρεμα. Η Αφροδίτη από το Λιοντάρι, σας τονώνει τα ταξίδια και την διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η νέα εβδομάδα ξεκινά με νέες σκέψεις στο προσκήνιο και πολλά θετικά μηνύματα, αφού έχετε αρκετή εύνοια τόσο σε συναντήσεις, όσο και σε συμφωνίες. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, θα είναι πολύ… αποκαλυπτική για τους περισσότερους από εσάς. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα είναι με το μέρος σας. Προσοχή στα συναισθηματικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δείξτε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας.  Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς και η κοινωνικότητά σας, βρίσκεται στο προσκήνιο, λόγω του Ερμή από τον Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έμφαση στα προσωπικά σας ζητήματα. Οι οικονομικές σας συναλλαγές, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις καταστάσεις έγκαιρα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, φέρνει στην επιφάνεια αυτά τα θέματα. Προσπαθήστε να μην αναμείξετε πρόσωπα που δεν χρειάζεται, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι, σας υπόσχεται ένα φλογερό ερωτικό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τον απολογισμό της ζωής σας. Κάντε την αυτοκριτική σας και έτσι θα γίνει πιο ανώδυνος.  Σίγουρα είναι μέρες s.o.s για τους περισσότερους από εσάς, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, ενισχύει τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Οι διαμάχες είναι πρώτων πυλών. Εσείς προσπαθήστε να μην αναμειχθείτε σε αυτές. Τώρα είναι καιρός τα σχέδιά σας, να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή δόσης. Συναντήσεις και πολλές επαφές με τους γύρω σας, βρίσκονται στο προσκήνιο. Μην είστε όμως πολύ παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση από τα όριά της. Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι και ο Ερμής στον Ζυγό, ευνοεί τις αποφάσεις σας. Ταξίδια και αμέτρητες συζητήσεις, είναι πρώτων πυλών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο